Nationale Volksarmee Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Icinizde bu filme giden oldumu. Ben bir bayanla gitmek istiyorum. Bu film onu etkilermi yani duygusal acidan (ben kendim etkilyecegime göre). o gecede muhtemelen bende kalir (öyle umut ediyorum). Onunla sevisebilme ihtimalim bu filmden sonra ne olur. özellikle filmi görmüs bayanlardan yorum bekliyorum baska film öneriside olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 AHAHHAHAHAHHAHAHAHAAHHA bi de bayanlardan yorum bekliyosun... Şu şekilde yorum yapcak bayan var mı lan; ''Biri bana bunu izletse gece onda kalır ve onunla çılgınlar gibi sevişirim'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nationale Volksarmee Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Dartanian said: ''Biri bana bunu izletse gece onda kalır ve onunla çılgınlar gibi sevişirim'' evet böyle yorum bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ekmek çıkmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Hmm dur patinin bağyanlarını bağlayım konuya hemen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nationale Volksarmee Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 sana hep bayan gözüyle baktim biliyormusun. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Ulan Dartanian diye bağyan mı olur yaa kırdın beni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Ayrıca ben de senin nickini nacional wolkswagen okudum bişey diyo muym? asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 tek şans içkisine ilaç atman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nationale Volksarmee Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Dartanian said: Ulan Dartanian diye bağyan mı olur yaa kırdın beni :( Kiz yemin ederim megan fox gibiydi Nickte 'Halim' di Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 twilight hiç izlemedim, facebook a bile üye değilim zate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ohş mesene adres forum face falan bişey ver megan dedin karı dedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nationale Volksarmee Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 bayan misin ? Norak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 yok, sen? :p ama deri kamçım ve 2 tane baltam var duvarda asılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nationale Volksarmee Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 oha bayanla sevisicem diyorum. Ickiye ilac diyorum ne bayani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 lol ne çeşitler var ya kişisel bölümünü çok seviyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 O değilde ergen bul edward gibi beyaz ol..Biraz da şans eseri güneş gelince parlarsan 7/24 evde takılırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nationale Volksarmee Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 kiz bana göre biraz kücük zaten. daha 22 yasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 22yaşındaki bi kız twilightta zor..Direk konusuza gir sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nationale Volksarmee Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 seyrettin mi filmi nasil? romantizm? cart curt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 İlkini izledim olmaz bişey asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Kız 16 yaşındaysa belli olmaz aslında ama sinema çıkışı merkeze gidebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 arkadaşım söylüyorum burdan. o filmle ekmek çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nationale Volksarmee Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 yok kizin yasi büyük geceleri arkadas grubuyla disari cikmisligimiz var. Birde konu sapmasin film önerisi yorum bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar