Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Sen bize yakın oturuyordun ya. Dur bakayim tarif etmiştin zaten.[signature][hline]Can't remember to forget you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Gel boşaltiyim kafandan aşşa yımırtaları :)[signature][hline]öss nubisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Yanlış anlama, taksim'de buluşuyoruz. O baabda.[signature][hline]Can't remember to forget you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Taksim beni bozar ben çok piyasayım gatto'da fln buluşsak ?[signature][hline]öss nubisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Hayatta olmaz. Hiltondaki japon lokantasına gitmemiz lazım. Rahat etmem ben 5 milyar hesap vermeden.[signature][hline]Can't remember to forget you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 haha olmaz mayadromda bulusun yakın yakın sora mia mensa da yemek yersiniz diymıııı???[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Olm irc'ya döndü millet kovacak bizi :) O zaman pahalı çin rest'inde buluşucaksak Dragona gidelim..[signature][hline]öss nubisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 said: Alexi_Septimus, 11 Temmuz 2004 21:49 tarihinde demiş ki: Hayatta olmaz. Hiltondaki japon lokantasına gitmemiz lazım. Rahat etmem ben 5 milyar hesap vermeden. sen tek oturmuyosun dimi ben bi merak ettimde yani[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 said: Alexi_Septimus, 11 Temmuz 2004 21:49 tarihinde demiş ki: Hayatta olmaz. Hiltondaki japon lokantasına gitmemiz lazım. Rahat etmem ben 5 milyar hesap vermeden. ha bunu demeyı unuttum ordan cıktıktan sorada Swisshotel e gidin konferans salonunun capon tuvaletlerine girin su duymeye basılanlardan[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Tek oturuyorsun derken? Yalnız başıma mı yaşıyorum onu mu kastettin? Öyleyse evet. Hafta'da 1 falan annem uğrar arada sırada o kadar.[signature][hline]Can't remember to forget you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 haksızlık.[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 O niye*[signature][hline]Can't remember to forget you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 haftada 2 şişe Olmeca.. bide kiranın yarısı. razımısın? :P[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 =(... Kira yok zaten ehe. [signature][hline]Can't remember to forget you.[Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 11 Temmuz 2004 21:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 haftada 2 sise olmeca, 5lt. limon suyu, 1/2kg. tuz, + 500milyon.. ama sende gidicen evden ;)[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Alexle yaşıcama parkta yatarım yani... öle..[signature][hline]öss nubisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 öff.. dayanamayıp kaçıcaktı zaten ya tam ikna ederken b.k ettin herşei.[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Tunca geldi evime. Sorabilirsiniz kendisine. Ben kaçıyorum. Görüşmek üzere.[signature][hline]Can't remember to forget you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 icqdan çok ağladı o yüzden alesle yaşarım diyerek deiştiriorum demecimi..[signature][hline]öss nubisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 said: Chiptech, 11 Temmuz 2004 21:55 tarihinde demiş ki: haftada 2 şişe Olmeca.. bide kiranın yarısı. razımısın? :P kabul.kiramız o kadar yüksesk değil üstelik ev dubleks,bi kat sen bi ka ben.bekliyorum.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 tamam ist di mi?[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 bahçeşehiri ist kabul edersen :9 ora nere ov dersen,ederine yoluna çık,git babam git,olmipiyat stadını geç,altınşehiri,tahtalıköyü gec(evet semtin adı tahtalıöy) en sonunda verıyorsun bahçeşehire,istanbula bağlı değiliz galib :P[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 olm ordan okula yol için vericeim parayla etilerde ev kiralarım be :D[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 tahtalı köyü geçmişsin abi.. Geri dönüşü yok zaten. :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Ehe, yeni buluşmadan geldik yine. Güzel benim hoşuma gitti böyle. 17'sine kadar her gün yapabiliriz =).[signature][hline]Can't remember to forget you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar