Natural Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 azmı dedik gel die misafir gelmiş ya:) benden bu gecelik bukadar[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 bu gün sonunda birkaç sonuca vardım. 1)ben tipsizim.yada çok yakışıklıyım belli etmiyorum yada bu günlük tipim kaymıştı. 2)i pod alcam ama çok pahalı 3)deamonın evine misafirliğe gitcem gömlek calcam. 4)bilmediğim yerde iskender yemicem. 5)mesh arkadaşımız burger kingden girince oahney ldum,karizma gözlükleri ve hpimnizi ikiye katlayan cüssesi ile ama sakin yapı ile çok iyi bir şahsiyet. :) 6)akdenizde masaya pati cizmek cokayıp oldu. 7)byliz midir nedir o tuncadan öğrendiğim içki süperdir.ismini not ettim. 8)riglous kardemizi geldi,30 sanie bile kalmadı diablosunu aldı gitti ehe,hayrılı olsun güle güle kullan :)[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 allahsızlar 2 taen gömleğim var :) yanlız şey pozum deli dönercie köşede oturmusum baar açık amele yanıgı kollar 2 taen açılmış .[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 said: DoGMeaT, 11 Temmuz 2004 00:33 tarihinde demiş ki: 7)byliz midir nedir o tuncadan öğrendiğim içki süperdir.ismini not ettim. Öküzsan yani. Artı cahalsan. Soulfly'ıda bilmiyosan. Git geber falan yane. //Alexi&Tunca blend.[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 hor görün beni hor görün,sizin gibi etiler çocuğu değilim ben,kaderin silleesini yemiş adamım,nedenk bliyz fln ya,güzel marmara nerde?heeeyt heyyt.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 bailey's olması lazım onun isminin okunuşu beyliiz[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Biraz öyle............. Ewt öyle............?!?![signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 ben olmusum baileys[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 said: DeamoN, 11 Temmuz 2004 00:30 tarihinde demiş ki: solonor beye : slipknot ın iowa albümünün 10. şarkısı i'm hated: Abi bile bile yapıyosun dimi? Çok kırıldım bana slipknot yolladı adam ya. Utanmasan ibo yollıcan.[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 abi ben avşa adasına gittim disko deniz güneş falan bi anda oldu gelemedim gelmediğime de pişman değilim açıkçası tatil yapıp geldim walla[signature][hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! Countless times I trusted you!! [b]Bitse de gitsek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 diyceem iki şey var bir: http://img24.exs.cx/img24/6396/Image706.jpg dogmeat marpucu şey gibi...eee.. öhm yanlış tutmuşsun. eheh iki: tunca bikaç yıl sonra, yürürken ardından baygın kızlar bırakacak.[signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Eyvallah... =) Ama Alexi daha yakışıklı bence...[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Gözlük halkın malı olmuş bu arada hehe...[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Biriniz resimleri albüme atıversin, kalıcı olsun. Yormayın beni. :-)[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Naçrıl atmış albüme. Albümde zaten dedi manitu.[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Çok iddialı oldu horace. :)[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Doğru abi. Ev sahibi olarak kıskandım mesela. Saçlarım mavi değil. Gözlerim sürmeli değil. Bir halta yaramaz bir insanmışım ben meğersem. //Alexi //////////////////Şerefsiz edit. [signature][hline]. [Bu mesaj tunca tarafından 11 Temmuz 2004 01:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 bi saniye bi saniye... şimdi tunca alexi çok yakışıklı filan diyo. aleksi tuncanın accountunu kullanıyo onun yanında saat 1:39 ... nassı yani??[signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 valla nasıl kavramısım o marpucu :)[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 hayır hayır avşa en güzeli wallahi billahi diskoya gittim kızlarla sap sap nargileden çok daha iyidir. İyi ki yaptım şansım warken ALEXİ DUY DUY SESİMİZİ BURSADAN AVŞAYA GEÇTİM[signature][hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! Countless times I trusted you!! [b]Bitse de gitsek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Hmm klan kafe demek .. hmm gördüğüm kişiler hakkında yanılmıyormuşum * bıyık altından güler * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 şunu 03:00 falan yapsaydınız da gelseydik :)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 off blaq niyetin yok ki senin gitmeye[signature][hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! Countless times I trusted you!! [b]Bitse de gitsek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 said: Arkansis, 11 Temmuz 2004 02:17 tarihinde demiş ki: Hmm klan kafe demek .. hmm gördüğüm kişiler hakkında yanılmıyormuşum * bıyık altından güler * Gelseydin masaya. :) 100lerce nargile olan, sıkış tıkış oturulan, kutusunda masum masum duran Tabu olan masa bizimdi. TV'nin hemen karşısındaki, kapıdan girince solda kalan masa.[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 said: Prawler, 11 Temmuz 2004 02:02 tarihinde demiş ki: hayır hayır avşa en güzeli wallahi billahi diskoya gittim kızlarla sap sap nargileden çok daha iyidir. İyi ki yaptım şansım warken ALEXİ DUY DUY SESİMİZİ BURSADAN AVŞAYA GEÇTİM ya biz ztn sap deilsek bi discoluk ilişkiler yerine gerçek kız arkadaslarımız warsa ve onlar tatilde ise napsaydık be prawım serdarım ...[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar