Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Kaça kadar takılcaksınız?[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... Born to cry... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Yarın buluşuyorsak söyleyin. Canım sıkılıyor evde.[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Kimse kalmamış Istanbul'da. 1 arkadaşım kaldı. O herifte mucizevi bir şekilde 17 yaşında su çiçeği olmayı becerdi. Herif su çiçeği olmadan 1 gün önce bendeydi. Bir kıllık çıkmaz inşallah gider ayak.[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 buşuşuoruz herkez 14:30 gibi orda olsun. solonor gel abi gel içince hesap mesap hikaye ne kadar varsa veririsin:)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 hehe ben olmuşum hesap.gidelim eğlenelim.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Kaç saat kalmayi planliyorsunuz?[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 bi öncekinde 5 kişydik,2de toplandık. aramızdan 2 sinin işi olduğunda 7.30 gibi ayrulduk.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Az parayla gelicem.Hesabımı öderim o kadar. Başkasını çekemem hiç. Bodruma gidene kadar cebimde para kalmayacak o olacak.[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 hmm belki bende gelir, 7.30 gibi cikarim.. Ya taksim'i bilsem atlayacam direk ama karsiyi hic bilmiyorum. Taksim'e tek basima gitmedim yani o derece :) Belki atlar otobuse gelirim, bu arada kesin gidecek biri bana ozelden cebini atsin.. 2-3 kiside atabilir sorun degil.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Arayıp uyandırmayı unutmayın.[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 şimdi selamonla konuştum gelio oda kesin.organizatör(hehe)lerden biri son durumu yazarsa kimler gelio gelmio[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 15:00te orada olacak herkes geliyo. fazla kasmayın, gelen gelir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 gelenler: tunca natural dogmeat eraq alexi selamon mesh ? bunnar sanirim baska varmi yazmadigim kesin olcak yani sonra bilmiyodum fln demeyin =p [Bu mesaj tunca tarafından 10 Temmuz 2004 00:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 antimodesde geliyo buyuk ihtimalle[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 bi upliim bare asalara dusmus[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Rise and shine.[signature][hline]Can't remember to forget you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 hade ciktim ben[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 buluştuk yine eğlendik gelenler; ben alexi tunca eraq dogmeat angelfire deamon mesh selamon satış yaptı adamı 14:00 da aradım uyuyorum dedi anladım direk sattığını zaten.dogmeat koyar şimdi yine fotoğrafları.geçen sefer kendisinin 2 tane fotosunun olmasının nedenide kötü çıkmasıymış zaten:)herkez bizim gibi fotojenik değilki tabi:D yine çok eğlendik herkeze teşşekkürler...[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 10 Temmuz 2004 22:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Deamon gözüm görmesin seni. Adam bişey demedi gidicem diye bana ya tam topaç kaçma deamon. Bi de şimdi msn den içtik fln diyo. Bornozlu canavar işte nolcak. :D[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 dicek bişi yok .. eğlendik herkese 'teşek' :) özellikle tunca natulral ve alxei nin alnindan öperim[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 cok guzeldi. alexinin evindeyim su an birazdan antimodesle bulusmaya gidecez heralde. gelen herkese tesekkurler.[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 oha vallaha ben tunca'yı tanıdıgımdan beri bu kadar buluşma organizasyonu yaptıgını hatırlamıyorum :D[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 aslında tunca bi arada bi antalya buluşması yapsak harika olur.. (Kaan)(ice-hockey takımından)[signature][hline]Forum the bell tolls.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Insanları çok pis dark side'a çekerim...//Alexi[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 hoştu,güzeldi.. Ara sira yapmak lazim.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar