Bella Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 o videoyu her izlediğimde kahkaha atıyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 ne cevap veriyonuz o zaman salak ve gerizekalı bir insana. madem bu kadar düşük bi seviyedeyim niye iniyorsunuz seviyeme. sdfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 tekrardan ozaman http://www.youtube.com/watch?v=lJZYN1zLKJY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 attığın öm yi kime attığın ve konusu hakkında en ufak bi fikrim yok ha çıkıpta bana örneiğinide göster senle şuforumda en ufak dalga geçmişimmi o konuda. herneyse askerde çok eziyolar galiba yalan dolanlarına gelip burda kendini gösterme çabalarındasın.ç neysen o ol evladım zor bişi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 0ne said: ne cevap veriyonuz o zaman salak ve gerizekalı bir insana. madem bu kadar düşük bi seviyedeyim niye iniyorsunuz seviyeme. sdfdf yok abi sana demedim. yannis annama :) bence de cok üzerine gidiliyor. ama forum burasi takmamak lazim. bi kere kendini ele verdin mi, gg.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 vaniLLe said: salak yemin ederim gerizekali bu cocuk da diyin had. ahsdf ahahaha ŞU harekateee bah yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 YİNE MAHVOLDUM YA AHAHAHA of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 askerde mi eziyolar,askerde kimse beni ezemiyo, çünkü hakkari yüksekova gibi bir yerde eğer çarşı yoksa ve telefon yasaksa mutlaka bir muhabereci'yle aralarının iyi olması gerekir ki kimseyle aram bozuk değildir. Hemen herkes benim işimi görür,bende onların telefon işlerini görürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 basma basma AL GIRDIN GIRDINNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 0ne said: askerde mi eziyolar,askerde kimse beni ezemiyo, çünkü hakkari yüksekova gibi bir yerde eğer çarşı yoksa ve telefon yasaksa mutlaka bir muhabereci'yle aralarının iyi olması gerekir ki kimseyle aram bozuk değildir. Hemen herkes benim işimi görür,bende onların telefon işlerini görürüm. peki bu yalan dolanşlarla nereye kadar hayatın devam edicek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 ya 0ne. bosuna kendini seni ezen bi kitleye ispatlamaya calisma. daha cok ezilirsin. sus, trolle, takil negzel iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 kermit said: 0ne said: askerde mi eziyolar,askerde kimse beni ezemiyo, çünkü hakkari yüksekova gibi bir yerde eğer çarşı yoksa ve telefon yasaksa mutlaka bir muhabereci'yle aralarının iyi olması gerekir ki kimseyle aram bozuk değildir. Hemen herkes benim işimi görür,bende onların telefon işlerini görürüm. peki bu yalan dolanşlarla nereye kadar hayatın devam edicek ? Ne yalan dolanı arkadaş,ne için yalan söyliyicem yani, ne için ihtiyaç duyayım yalana. Yalanıda yalan söyleyenide hiç sevmem, şimdi buda yalan diyiceksin, ama sana kanıtlamak zorunda değilim, beni çevrem arkadaşlarım zaten tanıyo biliyo,sen daha neyi kastırıyon ben çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 şu topicte kız olaylarında sürekli salladığını düşnüüyorum. ı ıh yani. senin i.çin en iyisi nasıl olur diye düşünüyorum. camii hocasına gittim bu durumdan bahsettim. sonra kliseye gittim pedere bahsettim (müslüman diye dalga geçmeyin lan bak kilisede yazdım) ama hiç birisi bi çözüme ulaşamadılar senin hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 vaniLLe said: ya 0ne. bosuna kendini seni ezen bi kitleye ispatlamaya calisma. daha cok ezilirsin. sus, trolle, takil negzel iste. Haklısın da bu kanıt ispat olayı değil ki,o zaman elimde deliller le gelirdim, konuda dedim zaten paylaşayım iç dökeyim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 delillerle gel bize ozman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 kermit said: şu topicte kız olaylarında sürekli salladığını düşnüüyorum. ı ıh yani. senin i.çin en iyisi nasıl olur diye düşünüyorum. camii hocasına gittim bu durumdan bahsettim. sonra kliseye gittim pedere bahsettim (müslüman diye dalga geçmeyin lan bak kilisede yazdım) ama hiç birisi bi çözüme ulaşamadılar senin hakkında. rüyanda mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 aaa delirmiş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 bide sana tavsiyem eğer varsada böyle bi durum kız olayında bu kadar ağırdan satma yarın bi gün pembe tezkereyi tutuştururlar eline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 sensin deli.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 bide bursalımıydın sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 aslen bilecik,bursa büyüdüğüm yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 benim için bu görüşme bitmiştir aman tanrım en baştan söylesene bursalı oldupğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 en büyük bursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 dünya yerinden oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar