0ne Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 499 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 501 pöff vanille ayıp ama yaptığın...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 gg. ben attim 500ü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 surda 2 gramlık post zevkimiz vardı onuda bırakmadın. Kız milleti işte ne olucak peh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 0ne senin bitmesinfe ne kadar kadlı bu askreliğin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 6 ay var daha en az.... wtf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 6 ay sonunda adam olabilcenmi beklşycem büyük sabırla. askere gidip gelenler adam olup geliyolar genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 bak sana adam olamazsın demedim önce askerliğini bitir sonra adam olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 bana adam olmayı öğret bab. nasıl adam olunur. çok okumak mı çok gezmek mi yoksa çok trollemek mi. select which one.. one,oh it's me :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 hayatını 7/24 karı kız pelşinde koşturarak geçirmekle adam olunmaz mesela. sonra kalkıp buraya topic açıp kıza resti çektim gibi cool takılmakla hiç olunmaz. ayrıca benim huyumdur ingilizcem zayıf olduğu için ne yazdığını okumadım bile. anlayabilirdim ama okumadım boşuna ne yazdın ne yazdıysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 abi ingilizce bilmiyosun bu inat niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 nerden biliyosun ingilizce bilmediğimi ki,kaç tane döküman verdin çevirmek için,yada ventrilo da kaçtane amerikalıyla koordine oldun(wow-25 man raids) Beni reelden bile tanımıyor kimse,sadece forum mesajlarına bakarak insanlar yargılanmaz. cappish. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 ingilizcen wowdanmı ibaret senin lan onu ben bile beceriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 forum mesajlarina bakarak insanlar yargilanamaz ama, forumda ingilizceyi yanlis kullaniyosan, cicero gibi yargilarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 tek cümlenden anlaşılıyor bilmediğin o kadar kötü. umrumda olduğundan değil ajdardan pek bi farkın yok şu an ama. insanların umrunda olduğun için değil istismar konusu olduğun için bu topic 125 sayfa oldu. bilgine sunuyorum sadece umursayıp umursamamak sana kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 0ne said: çok okumak mı çok gezmek mi yoksa çok trollemek mi. heposinide yaptım ben demekki ben adamım ama sen nası desem hiç birini yapamıyacaksın gibi. çok karı peşinde koşmak yapmaz ama onu söyliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 oturma organı sıkışan kapiş lafını kullanıyo artık ne varsa bunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 kermit said: ingilizcen wowdanmı ibaret senin lan onu ben bile beceriyorum yoo gayet okuduğum romanlar,çevirdiğim metinler de var. wow da speaking kasıyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 kapiş ne eşcinsel bir laftır. geneline söylüyorum one a karşı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 ya ginaly e yaptığın demotivational posterdan sonra sen kapak bile çeviremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 beyler vurmayin, yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 benim bi eniştem vbardı bi ara ingilzice öğrenmeye kalktıydı bende ilk okuldaydım durduk yere bi gün "WHAT İS THİS" diye lambayı gösterdiydi sonra kendini cevapladıydı ben üzerimdeki şoku atlatamamıştım. sürekli ingilizce kelimeler sıkışltırıoyodu. aynı onlar gibisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 vaniLLe said: forum mesajlarina bakarak insanlar yargilanamaz ama, forumda ingilizceyi yanlis kullaniyosan, cicero gibi yargilarlar. yok,yargılıyorlar ve tüm bunların nedeni zamanında birine attığım öm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 salak yemin ederim gerizekali bu cocuk da diyin had. ahsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar