Kithnos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Merhaba arkadaşlar , Ubuntu Server Edition ve Apache2 kurulu olan bir makinede hosting veren bir makinedeyken example.com yazınca sitem açılırken , www.example.com yazınca site açılmıyor , Dns serverıma gidiyordum ( COMODO DNS kullanıyorum bu arada , oraya gidiyor , server bulanamadı diye ) Aynı domaini , aynı serverda bu sefer Win 2008 Web Server Edition üzerinde denedik , Apache2 nin bi ayarını yapamadık ondan oldu sanırım diyerek ; fakat Win 2008 ve IIS 6.0 kombosundanda da bu sorun devam etti.. Ne yapmalı , sorun nerededir ? Bi fikriniz varsa iyi olur Tşkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 dns kaydina bir cname daha eklenerek yapiliyor sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 .htaccess ile alakalı olması gerekli diye hatırlıyorum. yani www olmadan girilmesi öyle sağlanıyordu, hmm baktım.. kodu : <IfModule mod_rewrite.c> Options +FollowSymlinks RewriteEngine on RewriteCond %{http_host} ^www.example.com[nc] RewriteRule ^(.*)$ http://example.com/$1 [r=301,nc] </ifModule> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Iki sebebi olabilir. Ilgili virtual host'ta www'li alan adi yer almiyordur. Genelde ServerAlias olarak ayrica bir satir eklemek gerekir. Ikinci sebep ise o alan adi icin www seklinde bir DNS kaydinin bulunmamasi. Ikisini de kontrol etmelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 WWW olmadan giriyor zaten sorunum o =) Hallettim PLESK Panel in genel DNS settingine www. . . record u girilince otomatik her eklenen domain için halloluyor sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mum_Chamber said: dns kaydina bir cname daha eklenerek yapiliyor sanirim aslinda cname pek onerilmez (simdi ki durum icin degil gerci de production sunucularinda) , cunku ekstra bi query yaratiyor cname. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 hem www hem de default domain için sorgulamış oluyor dimi, 2. extra dediğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 evet aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 di said: Iki sebebi olabilir. Ilgili virtual host'ta www'li alan adi yer almiyordur. Genelde ServerAlias olarak ayrica bir satir eklemek gerekir. Ikinci sebep ise o alan adi icin www seklinde bir DNS kaydinin bulunmamasi. Ikisini de kontrol etmelisin. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 www adında subdomain aç ve example.com a yönlendir, kasma :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar