nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 2 saattir yüklemeye uğraşıyorum, dolapta bulduğum eski çiziklerle dolu dvdler yüklerken sürekli takılıyor tak çıkar %5 %5 arttırarak gidiyorum. Zaten 15gb'lık oyun. Kabus gibi lan =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 netten indir kuzum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Onu indirmek benim internetime 24 saat falan sürer ve kotamı katlamış olurum. Yurtta da bulamadım bu eski dvdlere kaldım. Az kaldı %90 civarında tekrar çıkart-tak yapmak zorunda kaldım. Hadi bakalım yüklencek mi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 cd nin arkasına parfüm sık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 neye yarıyo o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ya cd 2dkdan fazla aksiyona gelemez olmuş, 2dkda bir donuyo install, cdyi çıkartıyorum biraz bekliyorum sonra tekrar takıp devam ediyorum. Azmettim ama oyniycam bi hafta tatilimde oh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 nileppezdel said: Onu indirmek benim internetime 24 saat falan sürer ve kotamı katlamış olurum. Yurtta da bulamadım bu eski dvdlere kaldım. Az kaldı %90 civarında tekrar çıkart-tak yapmak zorunda kaldım. Hadi bakalım yüklencek mi.. bk o kadar da priceless değilmiş di mi asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Elimde olan oyun bulamasam noolcak ya saniyede 1mb dl hızı için para veremem yani. Okula inat :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 2,5 saat sonunda yükleme bitti ve oyuna girecekken bişey bişey dosyası yklenmemiş lütfen oyunu tekrar yükleyin yada tamir edin hatasıyla karşılaştım. Kesiim mi kendimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 diablo yükle. andariel'e kadar silkelenirsin zaten şöyle bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Repair etmeye çalışıyorum yine aynı sorun. Çıldırıcam ya of 3 saat oldu =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 yüklenmemiş dosyayı çek netten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Nereye atacağımı bilemem ki :D Bi de repair programını kapatamıyorum şu anda da. Of ya of 3 saatim boşa gitti resmen ve kocaman bir hayalkırıklığı oturdu içime.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 joystick'in yoksa zaten hiç yükleme bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 düzeltiyorum adam gibi joystickin yoksa hiç yükleme. 50ytl'lik snoopy ile zevki çıkmaz o oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Gayet oynanıyo klavyeyle de ya.. Joytick yok da gamepad var en kötü onla denerim oynayamazsam :D Esas sorun hangi tuşa basacağımı bi türlü bilememem. Adam gibi oyunu öğretmiyo ki. Düzgün tutorial görevi olmaması cidden çok düşürmüş bu oyunun kalitesini =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 o oyun öyle zırt diye öğrenilen bi oyun değil. Evde 2 tane Sivil havacılıkta okuyan herif var 3 aydır adam akıllı uçuramıyorlar hala. Millet yıllarını veriyor ve ciddi anlamda ilgileniyorlar. Sanal havacılık şirketleri var katılıyorsun uçuyorsun falan inanılmaz zevkli. Bi ara heves ettimde uçmayı başaramadığımdan kaldı öyle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Hayır uçağı indirmeyi öğretse adam gibi tamam. Kolay modda uçururum zaten de iniş öğrettiği görevde hiçbişey öğretmiyo. Alçal diyo da alçalınca hız hayvan gibi artıyo motordan gücü kesiyorum ama yetemiyorum flaplarla bi şekil yapmak lazımsanırım ama hiçbirini anlatmıyo adi oyun =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 tek pervanelilerde sorun olmaması lazım inmemnin, çift motor jet kullanıyorsan ils kullanmak lazım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 dosboxda açması 30 saniye. oynması da çok zevkli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 klavye ile veya 4 tuşlu snoopy joystick ile flight simulator oynanmaz. en fazla oynadığını sanarsın, böyle tuşa basınca aşağı gitmesi düşmesi falan hoşuna gider vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Ya ne alakası var josystiki tutup ileri itince uçağın burnu eğilince pilot mu oluyosun? :D Ki savaş uçakları harç artık genelde direksiyona benzer oluyo kumanda da yani şekil benzerliği de yok edik: Abi iniş yüksekliğini ayarlama falan değil de olay benim alçalmayı bilmemem. Ben burnu aşağı kırıyorum öyle alçalıyorum bi ara öğrenir gibi olmuştum ama şimdi unuttum yine. Uçağı hızlandırmamam hatta inmek için hızını kesmem lazım i yandan da alçalmam lazım. Burnu eğsem hızlanıyo, eğmesem uçak alçalmıyo falan dengeyi tutturamıyodum bi türlü throttle olayının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 msxms4 sp2 component not install, please reinstall or repair fsx to run the program diye bir hata veriyo :( repair de çalışmıyo cd kendi kendine dönmeyi bırakıyo ne salak olay of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 google? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar