Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Selamlar bi odev icin pdf seklinde resim ve yazi yazmam gerekiyor hangi program lazim bana ? hemen bulabilicegim bisi olmasi lazim net uzerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Adobe Reader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 mc office power pointe at yaptıklarını https://acrobat.com/#l adresinden aşağıda online pdf oluştur var. ordan çevirip yükleyebilirsin bilgisayarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 tabi önce mail adresinle kayıt olman gerekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 word de hazirliyorsun, sonra keyword un doc to pdf converter. open office direk pdf olarak da kaydedebiliyor. hatta yeni ms office de buna bile gerek yok galiba ,built in pdf ceviricisi vardi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 cute pdf writer vardır en kolay, saydam logo felanda koymaz kenarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 adobe/acrobat zaten böyle bir hizmet vermeye başladı hemde online olarak. program indirmeye bile gerek yok. o yüzden saydam logo koyan programlar filan geride kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Llama said: Adobe Reader bu arada adobe reader yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 bu programı adam kurucak sonra yazdırcak oda çevircek pdf ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 http://www.primopdf.com/index.aspx bunu kuruyorsun, işin bittikten sorna print seçeneklerinden primo'yu seçiyorsun.. voila Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Norak said: cute pdf writer vardır en kolay, saydam logo felanda koymaz kenarına. ile yaptim kolayca tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar