Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Siyaset Bilimi

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

çok kısa özetlemek gerekirse izmir ekonomi üniversitesinden bu sene mezun oluyorum,ortalamam 2.3-2.4 civarı olacak tahminim.Yani ortalama bir okuldan kötü bir ortalamayla mezun oluyorum.Ama gerek staj yaptığım firmadan (Japan Tobacco) gerekse okuldan gayet güzel referans mektupları ayarlayabilirim.Bölümüm ekonomi,ancak herzaman okumak istediğim bölüm uluslararası ilişkilerdi ve seçmeli olarak o bölümden aldığım derslerde hocalar çok olumlu tepkiler verdiler ve bölüm öğrencilerinin çoğundan ilgili ve biligli olduğumu vs. söylediler.Neyse sonuç olarak siyaset bilimi üzerine master yapmayı düşünüyorum,ama ekonominin üzerine ne kadar mantıklı olur ? yani herzaman okumak istediğim bölüm olmasının ve beni tatmin edecek olmasının dışında profesyonel anlamda sıcak bakılır mı ? yap derseniz amerika mı avrupa mı ? avrupaysa ingiltere,norveç ve almanya arasında kalmış durumdayım.Okul tercihi konusunda önerileriniz var mı ?

gerçekten konu hakkında bilgisi olanlar cevap verirse çok iyi olur kısa bir süre içinde karar vermem gerekiyor bir yandan ailemle,arkadaşlarımla,hocalarımla konuşurken buradan da mantıklı fikirler çıkabileceğini düşündüm.

Teşekkürler.

Lorenzo Von Matterhorn.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...