Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Totc 25M hc ve Icecrown HC için oyuncu alımı....


datamania

Öne çıkan mesajlar

Spinebreaker EU serverında olan Regain adlı guildimiz için öncelikle TOTC 25m Heroic modu temizleyecek ardından da Icecrown raidinde başarılarını paylaşacak oyuncular aramaktayız.

Başvuru;
www.guildarise.com

Sitenin DNS lerini yeni yönlendirmemden dolayı siteye girememe sorunu yaşarsanız lütfen burdan buyurun.
www.fortisreklam.com/arise

ayrıca bana [email protected] msn adresinden de ulaşabilirsiniz.


Guild ismimizin yakın zamanda değişmesi nedeniyle eski web sitemiz üzerinden başvurularınızı kabul etmekteyiz. Lütfen çekinmeden başvurunuz.

TÜM CLASSLARDAN ÜYE ALIMI AÇIKTIR*

(*death knight, paladin, rogue üyemiz yeterince vardır ancak yine de iyi oyuncuya her zaman kapımız açıktır. Lütfen apply yapmaktan çekinmeyiniz.)

Regain Kimdir, Nedir, Necidir?

Regain guildi yakın tarihte, Arise ve Laus adlı iki guilddeki birçok oyuncunun birleşmesiyle kurulmuş yeni bir guilddir. Guildimizin tüm oyuncuları uzun zamandır başka guildler altında sürekli beraber belli başarıları elde etmiş ancak daha büyük başarıları elde etmek için Regain adı altında tekrar birleşmiştir. Tüm memberlarımız classlarına, taktiklere ve oyunun genel mekaniğine hakimdir ve yeni katılacak üyelerinde bu özelliklerde bulunması gerekmektedir. Amacımız öncelikli olarak TOTC 25 Heroic' i temizleyip Icecrown HC lerine şimdiden hazırlanmak ve Cataclysm de hiç vakit kaybetmeden yeni başarılara imza atmaktır.

Progress Durumumuz nedir?

Totc 10M hc ve TOTC 25 normal şu an farm a bağlanmış durumdadır. Aynı zamanda da boş vakit bulundukca da Ulduar raidinde achievement runları yapılmaktadır.

Guildimize nası playerlar arıyoruz?

1)Öncelikle classına hakim karakterler aramaktayız. Bizim için gear ikinci sırada gelmektedir. Çünkü iyi bir oyuncu kötü bir gearla bile daha iyi gear a sahip playerlardan iyi oynamakta ve daha yararlı olmaktadır. Ancak bu demek değildir ki Naxx gearı ile guildimize katılabilirsiniz. Kısmı gear açıklarınızı kapatırız ama sıfırdan da boostlamayız.

2)Online olduğunuz süre bizim için çok önemlidir. Raid günlerinin (Çarşamba, Perşembe, Pazar, Pazartesi ) tamamında online olabilecek, Olmadığı zamanda geçerli bir bahanesi olacak,

3)Progress esnasında bizlerle beraber hiç bıkmadan usanmadan wipe yiyecek, O boss kesildiğinde de bizle aynı sevinci paylaşacak

4)Item için değil topluca bir başarı elde etmek için oynayacak,

5)Boss taktiklerini araştıracak, video izleyecek, okuyacak, gerekirse kendi taktik yaratacak zeka seviyesine sahip olacak,

6)Raid esnasında gerekli disiplini gösterip raid yokken de eğlenmesini bilecek (el ense g*te parmak...)

Kısacası başarılarımızı ve hepimiz için değerli olan vakti paylaşacak oyuncular aramaktayız.

Ohanesburger
Officer
Spinebreaker EU
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...