Kithnos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Merhaba arkadaşlar , Win 7 64 Bit olan versiyonunu laptopumda kurdum , hoşuma da gitmedi de değil . Desktopumda hazır bu aralar can çekişiyor , format ihtiyacı var ,XP den Win 7 ye geçireyim dedim. Maalesef DVD den boot ediyorum , "Windows is loading" kısmını geçip o bol illustrator efektli , janjanlı Windows kurulum kısmına geçince öylece kalıyor. Çok uzun süre beklemedim ama sadece o background resmi ve mouse dışında birşey yoktu. Sorun ne olabilir ? -DVD aynı ISO dan yazılma DVD -İşlemci AMD x2 6000+ (64 Bit desteklememe gibi bir surpriz olabilir mi ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Cok uzun sure beklemen gerekiyo olabilir. İslemciden problem olsa uyarirdi heralde kurmaya calismadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Laptop'ta dil seçim ekranı tak diye çıkmıştı o yüzden 3-4 dk bekledikten sonra kapattım . Bir daha denerim uzun uzun bekliyerek ama sanki başka birşey var.Hiç bi process belirtisi olmadan bu kadar bekletmemesi lazım.. Ne mouse imlecinde bir hareketlilik oluyor ne de DVD-ROM da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 DVD orjinal degilse olabilir, kaliteli bi DVD ye yazman gerek. Bu arada "WINDOWS 7 Bit Kurulum" basligini gorunce, ms motorola telefonlara isletim sistemi cikarmis dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 %23 ve %65de galiba 12 saat dahi bekleyen olmuş upgrade yaparken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 7 Bit ne ya hakketten , 64 Bit yazmıştım başlık açarken .. Yanlış yazdık demekki , duzeltilirse iyi olur.. DVD orjinal bu arada , korsan değil .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 numlock kapalıdır başlığı yazarken farkında değilsindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Evet büyük ihtimalle =) İnatla ve sabırla bekleyince geçti hakikaten sonunda anlamsız ekranı . Daha dandik olan PC imde çat diye geçen yer , bunda uzun sürdü , anlamadık sebebini ama olsun . Belki de driverla ilgili bilgileri baştan topluyor , uzun sürdü falan diye sallarım artık =) İnsan bi efekt verir ama işlem yapıyomuş gibi ama hiç olmazsa , neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 masaüstü topiclerine bakiyorum herkes win7 kullaniyor bu bölümde ise konular ayni ya hepinizde cok para var ya da warez takiliyorsunuz söylemeden gecemedim bende istiyorum win7 betasini kullandim cok güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 bu arada korsandir diye demedim, orjinali cizilmesin diye kopyalamis olabilirsin.. windows 7 bu arada cidden orjinal alinacak bir isletim sistemi, son kurusuna kadar hakediyor bence (ben daha tembellikten almadim ama olsun euheueh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 bende orjinal almak isterim fakat imkanlar el vermiyor betasini 3 4 ay kullandim hatta hatalari olmasina ragmen cok begenmistim o zamanlar korsan islerine ise girismeyi pek sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ben upgrade edemedim bi türlü. win7 tr dvd bulamadım orjinal ing dvd'm var ama vista tr oldugu için yükseltemiyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Fistan said: ben upgrade edemedim bi türlü. win7 tr dvd bulamadım orjinal ing dvd'm var ama vista tr oldugu için yükseltemiyorum =( dil seçeneği yükledikten sonrada geliyor update'lerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Yok ben MSDN olayı sayesinde orjinal kullanıyorum. Ücretsiz lisans veriyorlar , Microsoft netten ISO sunu indirtiyor , bi de Serial ı mailliyor , ISO yu yazıp , kurulumu yapıyorsun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Masticore said: Fistan said: ben upgrade edemedim bi türlü. win7 tr dvd bulamadım orjinal ing dvd'm var ama vista tr oldugu için yükseltemiyorum =( dil seçeneği yükledikten sonrada geliyor update'lerle ı ıh denedim. dvd yi koydum upgrade ilerlerken farklı dil paketi kullanıyorsunuz diyip attı. yükseltemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 win 7 xp ye göre daha mı az ram harcıyor ? ona göre kurucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Hayır daha fazla RAM kullanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 daha fazla ram demeyelim de, ne kadar ram varsa onu aktif olarak kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 1gb ram var ama işlemci falan eski p4 3.2 xp den daha rahat kullanabileceksem geçmek istiyordumda uğraştıracaksa gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 kullanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Ben ebayden direk key aldım. 19.90a pro 29.90*a ultimate . 2side validate oldu sorunsuz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 release gununden beri kullaniyorum, silmeye usenmesem geri donucem vistaya, cok uyumsuzluklari var, daha hazir degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar