forçen Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 açıkça söyleyeyim tangonun tarafını tutuyorum. çok daha estetik daha güzel gözüküyor. okulda arkadaşımla klübüne girmeyi düşünüyoruz. sizce hangisi neden?TANGO FLAMENCO ps: girmemizin başlıca amacı kızların bol olması. discuss
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 eşli dans(td) ama seçim yapmak gerekiyorsa tango.
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Kız içinse eğer, tangoya girin, cinsel içgüdülerinizi daha çok tatmin edersiniz tangoyla.
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 erkeksen eğer tango ama normal şartlarda tango (td)
sesu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 aquila said: tango alayina gider. +1 Ama salsa ftw.
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 kız için gidiyosanız salsa varsa salsaya gidin, muhtemelen bachata da vardır sdfhs
forçen Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 pogodi said: kız için gidiyosanız salsa varsa salsaya gidin, muhtemelen bachata da vardır sdfhs salsaya bakmadık. bir bakayım yutup vidyolarına
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 tango daha seksi ama flamenco yapmak daha zevkli
balon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 kadınlar için kesinlikle flamenko. erkeğe bilmiyorum latin danslarını yakıştıramıyorum .Ben de bunlar arasında salsa derdim.
forçen Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 balon said: kadınlar için kesinlikle flamenko. erkeğe bilmiyorum latin danslarını yakıştıramıyorum .Ben de bunlar arasında salsa derdim. kadınlar için neden flamenko peki? internettede daha çok bayan flamenko sanatcısının materyali var. ben internetin erkek olmasından dolayı diye düşünmüştüm ama, başka bir sebebi var mı?
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 çünkü flamenkoda kadınlar seksi seksi dans ederken erkekler ayaklarını yere vurup ellerini çırpıp höt döt yaparlar
Bella Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 tango kadar tutkulu mükemmel bir dans yok. tangoya git. flamenko hiç seksi değil kaba hem,ben izlemiştim canlısını da pro şekilde çok kaba el hareketlerinden ayaklara kadar.
balon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Salsa zevkli ve ritmik bir dans bir de sandığın kadar kıç oynatmıyorsun, bayan partneri daha çok yönlendirme var . Eğleniyorsun ama sevgiliyle yapılıcak bir dans değil bence salsa. O da işin içindeyse tango yani (.
forçen Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Bella said: tango kadar tutkulu mükemmel bir dans yok. tangoya git. flamenko hiç seksi değil kaba hem,ben izlemiştim canlısını da pro şekilde çok kaba el hareketlerinden ayaklara kadar. flamenko için bende aynı şeyleri düşündüm balon said: Salsa zevkli ve ritmik bir dans bir de sandığın kadar kıç oynatmıyorsun, bayan partneri daha çok yönlendirme var . Eğleniyorsun ama sevgiliyle yapılıcak bir dans değil bence salsa. O da işin içindeyse tango yani (. bikaç kız arkadaşımda benzer şeyleri söyledi (kıç oynatma konusunda) bir düşünelim biz bunları. teşekkürler
Fly Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 tango flamenkonun dansı ana yemeğin yanındaki garnitür daha ziyade.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 pogodi said: çünkü flamenkoda kadınlar seksi seksi dans ederken erkekler ayaklarını yere vurup ellerini çırpıp höt döt yaparlar kadının solosu var erkeğin solosu var bence az önce de dediğim gibi erkeğin sınırları tangodan daha geniş salt kadına bağlı kalmıyosun o sadece ayaklarını yere vuranlar yaratıcı olmayanlar
Öne çıkan mesajlar