Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

flamenko vs tango

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

açıkça söyleyeyim tangonun tarafını tutuyorum. çok daha estetik daha güzel gözüküyor. okulda arkadaşımla klübüne girmeyi düşünüyoruz. sizce hangisi neden?
TANGO

FLAMENCO

ps: girmemizin başlıca amacı kızların bol olması.
discuss
Mesaj tarihi:
balon said:

kadınlar için kesinlikle flamenko.

erkeğe bilmiyorum latin danslarını yakıştıramıyorum .Ben de bunlar arasında salsa derdim.

kadınlar için neden flamenko peki? internettede daha çok bayan flamenko sanatcısının materyali var. ben internetin erkek olmasından dolayı diye düşünmüştüm ama, başka bir sebebi var mı?
Mesaj tarihi:
tango kadar tutkulu mükemmel bir dans yok.
tangoya git.

flamenko hiç seksi değil kaba hem,ben izlemiştim canlısını da pro şekilde çok kaba el hareketlerinden ayaklara kadar.
Mesaj tarihi:
Salsa zevkli ve ritmik bir dans bir de sandığın kadar kıç oynatmıyorsun, bayan partneri daha çok yönlendirme var . Eğleniyorsun ama sevgiliyle yapılıcak bir dans değil bence salsa.
O da işin içindeyse tango yani (.
Mesaj tarihi:
Bella said:

tango kadar tutkulu mükemmel bir dans yok.
tangoya git.

flamenko hiç seksi değil kaba hem,ben izlemiştim canlısını da pro şekilde çok kaba el hareketlerinden ayaklara kadar.

flamenko için bende aynı şeyleri düşündüm

balon said:

Salsa zevkli ve ritmik bir dans bir de sandığın kadar kıç oynatmıyorsun, bayan partneri daha çok yönlendirme var . Eğleniyorsun ama sevgiliyle yapılıcak bir dans değil bence salsa.
O da işin içindeyse tango yani (.

bikaç kız arkadaşımda benzer şeyleri söyledi (kıç oynatma konusunda)
bir düşünelim biz bunları. teşekkürler
Mesaj tarihi:
pogodi said:

çünkü flamenkoda kadınlar seksi seksi dans ederken erkekler ayaklarını yere vurup ellerini çırpıp höt döt yaparlar

kadının solosu var erkeğin solosu var bence az önce de dediğim gibi erkeğin sınırları tangodan daha geniş salt kadına bağlı kalmıyosun o sadece ayaklarını yere vuranlar yaratıcı olmayanlar
  • Yeni Oluştur...