Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Selam konsol ahalisi, kisa bir sorum olacak Ocak sonunda bir ayligina Turkiye'yi ziyarete geliyorum. Bende iki tane xbox var (uzun hikaye :) ) bir tanesini bizimkiler oynar, takilir falan diye eve goturucem. Turkiye'de latency ne alemde olur bilmedigim icin, bana soyle single playeri uzun ve senaryosu guzel bir oyun lazim. Aklimda dragon age vardi ama konsolda cirkin diyor herkes =/ Ama gaming bilgisayari almayi falan da planlamiyorum yakin, hatta uzak gelecekte. Alip oynasam mi? Veya assassin's creed'de ne kadar game play var? Ikinci sorum da, simdi benim asil xbox burada kalicak, diger xboxi hic kullanilmamis olani goturucem. Hard diskimi yanima almam lazim saveler icin de, achievement zart zurt falan o gamer profile download ediliyor degil mi internetten, ve alete kitli deigl? Mesela Turkiyey'e gitsem hard diski de yanima almasam, direk login olup achievement vs guncellemeye oradaki xboxla devam edebilir miyim? Hard disk tasimak mantikli gibi gerci saveler acisindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Bana versene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breakfast Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 dragon age i pc de oynama şansın yoksa al oyna baya oyalıyor ac2 de 1 den çok daha iyi diyorlar onunda normal singleplayer oyunlardan daha uzun oynanış süresi var. yanlış biliyor olabilirim ama xboxta kullanılmış hdd i başkasına takmak ban sebebi diye biliyorum.daha önce bununla ilgili birşey okumuştum ama olay tam olarak bu mu hatırlıyamadım.çevrende danışabileceğin biri varsa sorarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 cevapliyim. - hdd yi baska bi makinaya takmak ban sebebi falan degil, uzaktan ykaindan alakasi yok. - hdd yi takip, saveleri aktarip, gamertagi indirebilirsin makinaya ama o makina online olursa iki taraftan birinin gamertagini bozabilir. soyle diyim a makinasi mesela gears of war 2 achievementlarini acmis, b makinasi halo 3 acmis. hangisi online olup guncellerse, serverdakini overwrite ediyo. ben 1 sene hic online olmamistim aleti live'e baglayinca 1 sene eski gamertagi indirdi kendi kendine, 3k point falan kaybettim. -turkiyede lag durumu cok iyi, live de hic lag sorunu yasamadim. - konusu guzel oyun tavsiyem mass effecttir. bir de lost odyssey, xboxcilarin bile nerdeyse bilmedigi super bi rpg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 AC 2 ve dragon age oyna, 2-3 hafta idare eder heralde bu ikisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ac2 için max 15 saat diyorlar yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ilke nerd müsün abi achievement olsa noolur olmasa noolur sen ki microsoftta çalışan adamsın, xboxlive'da achievement kasan bebeler yerinde olmak için kedilerini keserler be! Deme böyle achievement falan =( ihtiyacın yok öyle şeylere! Saksı diilsin sen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Assasins Creed 2 güzel bayağı. Fable 2 var sonra. Tekken 6 al 2 kişi kapışırsınız ^^ Brütal Legend da metal müzik seviyorsan özellike çok iyi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar