Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İş İlanı - Evden Çalışıp Para Kazanmak İçin -

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Merhaba,

(Kadroya Alımlar Dolmuştur, detaylı bilgi için tıklayın.

Arkadaşlar çoğunuzun dikkatini çekmiştir dergiweb.com isimli bir internet dergisi sitesi açtık. Projemiz ciddi anlamda varımızı yoğumuzu ortaya koyacağımız ve destek aldığımız bir iş. Sitenin bir bütçesi var. Bütçemize uygun bir şekilde de evden siteye düzenli olarak yazı gönderebilecek maaşlı yazarlar almaktayız.

Siteye her kayıt olan istediğinde yazı girebiliyor. Bunun dışında her ay belli rakamlara ulaşabilecek yazarlara maaşlı kadromuza başvuru yapıp kabul edilmeleri durumunda her ay sonu maaş vermeyi taahhüt ediyoruz. Başvuru sonucunda kabul edilmeseniz bile ister iseniz yazı girebilirsiniz, ileride durumunuz değerlendirilip size kadroya dahil olma tehlifi ile gelebiliriz.

Bütçemiz çok geniş olmadığı için şuan yapabileceğimiz ödeme şu şekildedir:

Her ay toplam;

30+ Yazı = 50 TL
50+ Yazı = 100 TL
100+ yazı = 250 TL

Bir ay içinde min 30 yazıya ulaşabilen ödeme almaya hak kazanacaktır. Evde her gün 1-2 saat boş vakit bulabilen birisi ise aksatmadan yazı göndererek rahatlıkla 100+ yazıya ulaşabilir ve ay sonu banka hesabına kesintisiz bir 250 lira ödeme alabilir. Ödemeler takip eden ayın ilk haftası yapılmakta. Aralık ayında yazı girip Aralık sonu toplam yazı adedi örneğin 103 olan birisinin banka hesabına 250 lira aktarılacaktır.

Site ile ilgili bilgi almak ve nasıl yazı gönderileceğini öğrenmek için açıklama yaptığım konu: http://forum.paticik.com/read.php?5,4424471

Eğer sitemizin kadrolu yazarı olmak ve boş zamanlarınızda eğlenceli bir iş yaparak ay sonu biraz para kazanmak istiyorsanız lütfen başvurularınızda;

Ad Soyad :
Siteye kayıt olduğunuz isim:

Bilgilerini vererek daha sonra öğrenci misiniz yoksa çalışıyor musunuz?
Günde kaç saat internete girebiliyorsunuz?
İlgi alanlarınız ve yazı yazabileceğiniz konular genel olarak neler olacaktır?
Her gün yazı girebilme şansınız var mı yoksa hangi sıklıkta yazı girebilirsiniz?
Türkiye'de bir banka hesabınız var mı? (banka bilgilerini şuan vermenize gerek yok, ay sonunda ödeme hak kazanan kişilerle irtibat kurulup hesap bilgileri istenecektir)
Ek belirtmek istedikleriniz (çok uzun olmamak kaydı ile)

başvuru emailinizde dynamick at dergiweb.com adresinden bana ulaştırınız.

Site: http://dergiweb.com
Alınacak Kişi Sayısı: 20
İş Ünvanı: Yazar
Maaş: 50 - 250 Lira (aylık)
Girilecek Yazı Adedi : 30 - 100+ ( aylık)

Her hangi bir sözleşme yoktur. Gönderdiğiniz yazılar ödeme almaya hak kazanacak sayıya gelmez ise önümüzdeki aya aktarılacaktır. Başvurular en kısa sürede değerlendirilip geri dönülecektir. Başvuruyu yaptıktan sonra ya da önce sitemizi iyice bir gezip yazılara göz atarak fikir sahibi olabilirsiniz.

Merak etmeyin az çok pc den anlayan, internet siteleri gezebilen herkes yazar olacak yeteneğe sahiptir. Biz sizleri gerektiği gibi yönlendirip yazılar konusunda bilgilendireceğiz.
En önemli unsur boş zamanınızın olması, eğer öğrenci iseniz her ay kazanabileceğiniz 250 lira sanıyorum ki oldukça yararlı olacaktır ;)

Ödemeler ileride sitenin gidişatına göre artış gösterebilir.

Yapılacak ödemeyi kimisi az bulur kimisi gayet iyi der. Bunları tartışmaya gerek yok. Projeye dahil olup bir yandan da ek gelir elde etmek isteyenlerin başvurularını bekliyorum. Lütfen başvuruları forumdan değil istenilen bilgileri vererek email yolu ile bana ulaştırınız.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Yazılar az çok standartlara uygun ise yayınlanacaktır. Lakin tutup da bir baska siteden direk c/p yapılır ise o yazı site için zararlı ve etik değil. Bu yazılar silinir.

Yazar kadrosu zaten gerekli bilgilendirmenin yapılacagı bir ortak tartışma platformuna alınacak.

Bir baktığımızda nerede ise haber kaynaklarının %90 ı başka sitelerden haberleri alıp kendi sitelerine koyarak yayın yapıyorlar. Bunların en büyük örnekleri ise tr de milliyet, hurriyet, chip vb siteler. Yapılacak da bir anlamda bu zaten. Örneğin digg.com da bir haber linki görürsünüz gidip okuyup anladıktan sonra biraz araştırıp bir kaç ekleme yaparak, google images den alakalı bir resim bularak ekleyip yazıyı oluşturursunuz.

Bunları yaptıktan sonra zaten yazının beğenilmemesi gibi bir durum olamaz. Yazılarda hatalar var ise (typo, türkçe karakter sorunu, gereksiz ingilizce kelime kullanımı (örneğin vb yerine etc demek) bunlar uyarılır ve yazar düzeltmesini yapar.

Tutup da bir sitedeki yazıyı direk cp leyip resmi her şeyi alıp siteye eklerseniz bunun bir anlamı kalmıor o işi yapıcak eklentiyi biz zaten yazıp eklerdik öyle bir şey istesek ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Yazı uzunlukları için siteye girip ortalama bir 20 yazıya bakarak fikir sahibi olabilirsiniz. Bazen konuya göre 4-5 cümle de bitebilir bazısı ise 10 cümleyi geçebilir. Size kalmış. Eksik bir şekilde konu anlatımı yaparak yazı gönderirseniz hoş durmaz tabi. Örneğin

Firefix 4.0 çıktı diyip

Firefox'un yeni sürümü süper kesin çekin!

bu kadar bir yazı kabul edilmez tabiki. Ne yazarsın, yeni sürümün en cok dikkat çeken özelliğini künyede belirtirsin. yazı içeriğinde ise yeni sürümün güncellediği özellikleri not eder ve 1-2 tane resim ekleyip download linki de koyarsın al sana yazı.

Toplam alacağı süre 20-30 dk olur en fazla.

bazı konular olur mesela derlersin en güzel 10 masaüstü teması. 2-3 cümle koyarsın ondan sonra da 10 tane masaüstü tema görüntüleri ve download linkleri tmmdır ;)

Aynı yazıyı yazma sorunun ortadan kaldırmak için yazacagınız konuda bir etiket aratın, ya da kategoriye bakın. Mesela microsoft yeni bir ürün yaptı ise aratın yoksa yazın. Zaten aynı saniyede aynı yazıyı yazmak cok düşük bir ihtimal. ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
18 Yaşından ufak isen de yine başvurunu yapabilirsin sorun yok. Başvurular değerlendirilip ona göre kadroya alınacak. Eğer olumsuz bir yanıt verilir ise yine de kadrolu olmadan da siteye yazı gönderebilirsin. Dediğim gibi ileride kadrolu yazarlık teklifi getirebiliriz.

Yazı sayısı 97-98 gibi bir şey olanın hakkını yine veririz sorun değil. Site olarak kategorilerimiz belirli. O kategorilerde güzel güzel yazılar giren birisi 97-98 yazıda kalır ise mağdur etmeyiz. Zaten ne kadar emek harcadığınızı ne kadar yazı yazıp siteye katkı sağladığınızı göreceğiz. Tek önemsediğim sitenin her gün sürekli güncellenmesi. Siteye yaptığınız katkı karşılığında ödeme almanız bir kenara sitenin trafiğinin artmasını sağlar isek de kazançların artması da mümkün olacağından kadroya katılanlar ve ileride katılabilecek durumda olanların ellerinden gelen özveriyi göstereceklerini düşünüyorum.

Öncelikli tercihimiz her gün yazı girebilecek kişiler tabiki. Ama 2-3 günde bir yazı girebilecek kişileri de alabiliriz. Lakin bu kişiler min bir 30 yazı olayına giremeyebilirler bu yüzden öncelikle ödeme alabilecek ve çok yazabilecek kişiler tabiki tercih sebebi. Ha bunu bilerek de bombalamayın ben 200 tane yazarım diye ;)

Hepsinin üstüne yazı sayısı ve gösterilen emeğe göre bonus ödeme de yapmamız mümkün. Verilen emek karşılıksız bırakılmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

içinde bulunduğumuz ekonomik şartlarda insanlara oturdukları yerden hem para kazanma, hem gündemi takip etme, hemde belki daha sonra kendilerine referans olabilecek bir iş olanağı sağlamışsınız. insanların emeklerinin karşılığı vereceğinizden %100 emin olduğum için şimdiden burada ki bir çok öğrenci, çalışan yada işsiz arkadaşımıza olanak sağladınız için ben şahsen kendi adıma çok sevindim. 20 kişilik devamlı haber giren yönetici kadrosuna sahip bir internet sitesinide habercilik olarak yaptığı katkıdan dolayı taktire layık bulurum.
fakat sizden bir ricam olacak bir okursever olarak. lütfen haber içerikleri msn haber gibi olmasın nerde yalan/yanlış, kolpa haber var adamın önüne koyuyorlar. 20 kişilik kadronun başında gelen haberleri elden geçircek bu işte daha önceden deneyimli, internet haberciliği yada medya sektöründe hizmet veren biri bulunursa, editör vasıflarına sahip daha güzel olur diye düşünüyorum.
keza okuduğum yazıda önemli unsurun 'çok haber girmek' olduğunu hissettim ama bana göre en güzeli 'doğru haber girmek'dir. nacizane görüşlerim bu yönde dergiweb e şimdiden hayırlı olsun, bu işten ekmek yiğecek herkezede helali hoş olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Başvurulara önümüzdeki 1-2 gün içinde geri dönüş yapacağım.
Yazı konuları zaten siteden görülebilir. Kategoriler var, bu kategorilere giren haberler siteye eklenebilir.

Ağırlıklı olarak en çok rağbet alan konular ise örnek verirsem;

Apple, Microsoft, Google, Youtube, Facebook, Cep Telefonları, yazılım vb şeyler yani her yerde envai çeşit haber bulunabilecek konular. Bunlara ek olarak neler yapılabilir, en güzel winamp skin'leri, en iyi arka plan resimleri, wordpress için tema derlemeleri, en iyi firefox addonları vb yazılar konulabilir. Çok geniş bir konsept aslında.

RRa yanıtın için teşekkürler. Siteye yazı girişleri zaten uydurma haber mantığı ile olur ise bu hem yazar hem de bizim için zaman kaybı olucaktır. Her şeyden önce uydurma haber yazmak olan bir şeyi yazmaktan daha zor ve cok zaman almakta.

Kadroya dahil olup yazı gönderecek arkadaşlara zaten yeterli bilgiyi verdikten sonra işlerinin oldukça kolay olacağını ve rahatlıkla yazı girişi yapabileceklerini vurgulamak isterim.
Sosyal ağlarda paylaş

Haber sitesi gibi görünüyor ama anladığım kadarıyla genel yazılara da yer veriyorsunuz. Mesela ben okuduğum bir kitapla ilgili bir tanıtım yazısı yazsam sitede yer alır mı? Ya da yeni basılmış bir kitapla ilgili yazı yazsam? Eğer kabul oluyorsa eğlence kısmına bir de kitap bölümü eklerseniz güzel olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Ad Soyad vermek zorunlu mu:)?
Zira ben buradaki nickim'le direk yazmak isterim:) (banka hesabım yok birde:))

Merak ettiğim diğer konu ise, acaba kayıtlı olunca zorunlu mu 30 adet haber en az?

Mesela ben bazı ay 20 yazı gönderirim, ama siz sadece 30+ yazı (kabul edilen) gelirse para ödersiniz, 30 altı ben para istemem, sadece yazı yazmış olurum?
Sosyal ağlarda paylaş

necmi said:

haha paticikte tanıdığım bazı üyeler var isim vermeyim belki ayıp olur
ama adamların her yazdığı efsane 1000 sayfa yazsın oturup sabahlara kadar okursun
bu iş tam onlara goreymiş
bu arada hayırlı olsun

saol necmicim ama yazmaya vakit yok. asdas hehe..
şaka bi yana üniversitedeyken olsaaydı katılırdım. kafamı kaşıyamıyorum yav :/
umarım çok başarılı olur bu site.. yazar olacak herkese başarılar..
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
banka hesabınız yoksa ödeme yapmamız zor o yüzden banka hesabı varsa iyi olur. ha yok banka hesabım ama para almak isterim yine dersen ne yapabiliriz ailenden birisinin hesabına havale göndeririz. senle aynı soyadda olması tercih edilir. sitede soyadını kullanmana gerek yok ama ben yazarları tanıyabilmem ve kimin kim oldugunu bilmem için istiyorum. korkucak bir şey yok zira karısıklık cıkmasın diye istiyorum bunları.

ha ödeme almadan yazmak istiyorsanız sorun yok yine zaten o sekilde yazanlar da var. mesela bir kaç günde 1 yazı girerim ben kadro fln uğraşmayın derseniz gene kayıt olun siteye girin yazı ;)

kadrolu olunca ise min bir 30 yazı girerek para kazanma şansı veriyoruz. tabiki isteğimiz her gün bir kaç tane yazı girebilmeniz.

ayrıca yazıda belirttim ödeme almaya hak kazanacak kadar yazı biriktiremezseniz önümüzdeki aya aktarılır o yazılar ve 2 ayın toplamı ödeme almaya yetiyor ise takip eden ayın ilk haftası para yatar hesaba
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...