Bald_Mafia Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 windows 98 ile 55r rc3 kullanarak ultimaya girebilen varmı?[signature][hline]Arthur[Alderia] Guzelligi yasadıgınız yer asla unutulmaz...
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 tabi giriliyor fakat, revision'u 9x sistemlerde kullanmanızı önermem. bir çok sorunla karşılaşırsınız, mesala revisionda konsol font'ları monospaced hale getirilmiş, bu yüzden 9x sistemlerde konsol gözükmüyor v.s. en iyisi windows 2000 kullanın ;)[signature][hline]faust @ noir
Bald_Mafia Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 gozukmesı su an onemlı degıl. ama bende sole bır sorun var client ı acıyorum girmeye calısıyorum serverı secıyorum orda takılıyor...[signature][hline]Arthur[Alderia] Guzelligi yasadıgınız yer asla unutulmaz...
Bald_Mafia Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 up[signature][hline]Arthur[Alderia] Guzelligi yasadıgınız yer asla unutulmaz...
Öne çıkan mesajlar