Craven Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Apocalyptica nın yeni albümü çıktı.duymuşunuzdur.Artık davul da var ve bence iyi de olmuş davul.Gitarla ritim tutuyolar sandım ilk başlarda ama anladım sonra onunda çello olduğunu. Alın bence dinlemeye değer.evdekiler bile beğendiler yani[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Track list yazarmisin? bide guzel buldugun parcalari lutfen...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 1-Prologue 2-no education 3-faraway 4-somewhere around nothing 5-drive 6-cohkka 7-conclusion 8-resurrection 9-heat 10-cortég 11-pandemonium 12-toreador II 13-Epilogue faraway i indir önce sonra diğerlerini indir hepsi iyi[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Bişeler olmamış yahu bence. Cohkka en iyisi BK.[hline]Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İçimiz Nasıl Geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 o biseler olmamis dedigin normalde apocalyptica'nin bu kadar cok kullanilmadigi davulun sarkilarda artik rol oynamasi... insan bi sure sonra alisio, gayet guzel bir album tawsiyedir[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manticore Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 ben bu grubun bir albümünü alıp dinlemek istiyorum sizce hangisini almalıyım?arkadaşımda nothing else matter'ı dinledim şahsen beğenmedim.adamların kendine öz parçalarının bulunduğu albüm hangisi?[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Son albüm tamamen farklı olmuş genel Apocalyptica daki iç bayıcılık yok zira melodi dinlicem diye beynimi kazıyordu kendisi Ek olarak albümde davullar eski "Slayer" davulcusu "Dave Lombardo" ki kendisi tanıdıım en baba davulculardandır.[hline]--------------------------------------------- RK1 "Onzac" The Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Faraway iyi guzel melodileri guzel bi parcada 5.30 dakka boyuncada ayni melodi ters yuz edip hep calinmaz ki,insaf. ayni sarkiyi soyle 30 saniye yapsalarmis da bize 11 defa loop edin fln deselermis de olurmus yane.[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manticore Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 o zaman yeni albümlerini almak lazım.bende severim Dave Lombardo'yu.slayer'ı da severek dinlerim:).[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 hmm bi indirek bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 said: HellHound, 30 April 2003 16:19 tarihinde demiş ki: o biseler olmamis dedigin normalde apocalyptica'nin bu kadar cok kullanilmadigi davulun sarkilarda artik rol oynamasi... insan bi sure sonra alisio, gayet guzel bir album tawsiyedir[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) harbiden?... allah allaaah. ben de diyorum niye Ayrıca sufistik. Bende var gel veriyim sana kardiş.[hline]Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İçimiz Nasıl Geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar