Golden Virginia Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Köpeğim 2 yaşında, mevsimsel dökülmeden farklı olaraktan aşırı derecede tüy döküyor. 2 senedir var zaten bu problem, bir dönem dışarıda durdu pek umursamadık. Şimdi içeri aldım tekrardan havaların soğuması nedeniyle, fakat tüyleri çıldırtıyor. Örneğin gelip üstüme atladığında, iki debeleniyor ve üstüm sapsarı :) Her taraf tüy, yatak tüy, yerler tüy. Bir kez silkelensin yetiyor zaten :) Var mıdır konuyla tecrübeli arkadaşlar? Alerjisi yok, sadece tüy döküyor. Bol bol, tarıyorum bu arada ona rağmen döküyor. Edit: Irk American Staff bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 http://www.internetveteriner.com/kedi-ve-kopekte-uyuz/ maybe? go go veteriner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 mama olarak ne kullanıyosun?mamanın çok etkisi var tüy dökülmesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Mama olarak Proplan hassas cilter için olanı kullanıyorum. Alerjisi var zaten birkaç şeye veterinere gittik geçen sene. Mamasını düzelttik alerji kalktı ama eve yavruluktan beri olan tüy dökülmesi durmadı. Ne bileyim ben mi abartıyorum diyorum bazen de, yok yani normal değil :) Edit: Linke baktım uyuz değil, uyuzda belli bölge tüysüz kalıyor.Bu namussuzda öyle birşey yok, vampir gibi instant recovery yapıyor döktüğü tüyleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Vitamin-mineral eksikliği falandır belki, ya da bir dişi bul muradına ersin hayvan, dökmez daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 kısırlaştırdık kendisini :) vitamin minereal eksikliği de yok, yediklerinden ziyade 2 tane farklı takviye şeysi veriyoruz aslan gibi hayvan eksiği yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Hormonal bir bozukluğu olabilir. En kesin teşhis bir veteriner hekimin, hayvanın durumunu görmesiyle olur. Bu tarz durumlarda veteriner hekime götürmekten çekinmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Çekinmiyorum zaten, veteriner de çözüm bulamadı. Anormal hiçbirşeyi yok, sadece tüy döküyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 vitaminler var köpekler için , linda da epey döküyordu , onları aldığından beri biraz daha duruldu. ne mama yerse yesin köpeklerin de vitamine falan ihtiyacı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar