pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Evet efenim, yaklaşık 2.5 saat sonra sınav başlıyor. Ben de az evvel uyandım, birazdan kahvaltı edip çıkacağım. 3 saat sınav nasıl çekilecek bilmiyorum artık. Herkese başarılar. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Genel kültürüm arttı lan ne acaip sorular vardı. Bi siyasetçi, bi ekonomist oldum sınavdan sonra. Bu arada Kartal AİHL'de denetçilik yapan yeşil gözlü bayan arkadaşa selam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 benim ablam yazık geçenkinden 69 aldığı için tekrar girdi hepinize 70 üstü bol notlar diliyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Resmen İran, Çin, Afrika düşmanlığı vardı lan sorularda. 80 üstü alırım diye tahmin ediyorum. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 kaç sene geçerli oluyor bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Bildiğim kadarıyla 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 2 değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Şimdi kılavuza baktım da şöyle demiş: said: 1.12. 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 2. maddesine göre, 2009-KPDS Sonbahar Döneminde alınacak puanlar beş yıl süreyle geçerlidir. Bu sürenin bitiminde yeniden sınava girmeyenlerden yabancı dil seviyeleri (A) ve (B) düzeyinde olanların tazminatları bir alt düzeyden ödenir, (C) düzeyinde olanların tazminatları kesilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Çeşme gibi aktı burnum sınavda. Yaptık bişeyler. Paragraf sorularından 5 li combo olanlardan birini okumadım hiç. En uzun olanı. Saydım tüm şıkları en az e işaretlemişim. 5 inide E yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Kojiroh said: Genel kültürüm arttı lan ne acaip sorular vardı. Bi siyasetçi, bi ekonomist oldum sınavdan sonra. Bu arada Kartal AİHL'de denetçilik yapan yeşil gözlü bayan arkadaşa selam ederim.http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=17327114 bu sen misin? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 amerika propagandası doluydu sınav, kahrolsunlar ilk 75 soruyu doğru yapayım diye çok kastım paragraflara süre kalmadı bundan sonra ilk onlardan başlıycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 tazminat 5, sınav puanı 2 yıl geçerli bundan a alsam bütün faso fiso masrafları çıkartırım 1 yılda bahar a inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 bir bu bir de en son girdiğim ales de yapabildiğim turlama tekniğini öss de yapmış olsaydım MIS okuyor olabilirdim :P sınav çok acaipti sonlara doğru daha iyiydi ya da benim uyum dağıldı bilemedim min 60 a oynadım zaten çalışmadan daha iyisi yapılamaz, en çok paragraf sorularını sevdim afrikadaki zencilere selam ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 bu kpds ne kadar zamana açıklanır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Valla arkadaş 2-3 hafta içinde açıklanıyo demişti ama bilemicem. @yav: Evet benim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Cevapları yayınlamış ÖSYM http://www.osym.gov.tr/Genel/BelgeGoster.aspx?F6E10F8892433CFFD4AF1EF75F7A79689950F655C4E43B74 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Hiç bakamam valla ya. Beynim sulandı zaten paragraf sorularını çözerken. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Ahah aynen, 30-35. sorulara kadar baktım kısa cevaplar oldukları için de, diğer sorulara verdiğim cevaplar aklımda diil. Hepsini tekrar çözer gibi teker teker okuyup "şu cevabı vermişimdir" dmeme gerekcek, onla da uğraşamam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Sonuçlar açıklanmış hadi hücum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 81 almışım. 80-90 arası bir şey bekliyordum tam alt sınır gelmiş puanım. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 90 gelmiş benim. Beklediim puandı aşaa yukarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 ales i açıklamamışlar 1 hafta önceydi bundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 İNANANMIYORUM SEKSEN ALMIŞIM OLEY OLEY OLEY HİÇ ÜMİTLİ DEĞİLDİM OHAAAAAAAAAA JKLSDFKLJGSDFJKLDFSGİLKDSFBŞPKDFJBDFLKJBDF LKJDFGLKBJDFGLKBHJDFGKŞHBJFGDŞKLHJDFGŞKHNJFDGŞkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) son 25 paragraf sorusunu 25 dk da sallayarak yaptım sayılır son 3 soruyu direk salladım en az işaretlenmiş çıktan kendi hesabıma göre ilk 75 soruda 60 doğrum vardı oha ya çok şükür efrjıgldfgjlşkhdfklj işte bu ya 85 alsam bu kadar sevinmezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 90 almışım bende A falan yazıyor, bazı kurumlar A mı istiyor nedir bu :D ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar