octopus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Sisli gökyüzünde güneşi arıyordum. Şimdi uykuya dalıyorum hadi ben kaçtım. Günaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 burda sis yok sis olsaydı ben de güneş aricaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 öf yine uyuyamadım insan gibi yattım mal gibi yatakta dönüp kalktım , saat 9 - 10 etmeden uyuyamiorum, ama bu sefer 10 da uyuyamıcam çıkmam gerekicek evden MEH bütün gün uykusuz. böle gün aydın olmuo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 sınavı olan arkadaşlar için sıçtın mavisi de mecvut diyecektimde bayaa aydınlamış artık hava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Van Patisi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Aa. Ben kalktığımda açılmış konu. Görmedim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar