Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 yeni bir ilişki topiğiyle alakalı olarak trolleri başıma çektiğimi bilsemde hakikaten msn olsun telefon olsun kimseye dert anlatacak halim yok fakat ego olabilir benlik olabilir ne denirse densin birilerinin beni dinleyip yorum yapmasına ciddi ihtiyacım var galiba. trolleyenler için kikboksçu olduğumu ve buluşmalara lan partilere geldiğimi ve kindar olduğumu hatırlatasım var. şaka kaldıracak durumda değilim çünkü. giriş1 9 ay önce okulda bir hatunla tanışılır. kendisi gayet taştır fakat salaktır. o hatunla birşeyler başladıktan 2 hafta sonra istanbuldan mezun yaşı büyük bir hatunla tanışılır. yakın arkadaşlardan birinin sevgilisinin kardeşidir. msnde konuşulmaya başlanır ciddi ilgi duyulur çünkü kız hakikaten gerçekten çok kafadır. ha ilk hatun kadar çekici değildir (şu anda sorsanız benim için dünyanın en güzel hatunu hala) fakat ilgi inanılmaz boyuta geçer bu kafa olma durumu yüzünden. 15 gün falan aralıksız günde 10 saate yakın msnde konuşulur. ilgi büyür yerini hoşlanmaya bırakır. biraz zaman geçtikten sonra hoşlanmanında bir üst levılına geçilmiştir. giriş2 hatun kalkar izmire gelir. 1.5 ay konuşup ilk kez görüşmenin verdiği resmiyet bir kenara atılır. evet doğru insan budur lan denir. çok güzel zaman geçirilir ciddi kovalent bağlar kurulur. hatun kişisi istanbula döner tabi. arkasından ağlanır özlenir. aşık olunmuştur bir kere. diğer insanın yüzü bile hatırlanmaz. bu insana kimseye olmadığı kadar değer verilir. kendisi için türlü durumlara göğüs gerilir. kedim öldü. onu sakinleştirmeye çalıştım ki beni tanıyan adamda var bu forum irl'den ben kedime TAPARDIM. benim evime polis gelir yoklama kaçağısın hadi hacı götürüyorum diye aynı gece hatun kişisinin istanbul cihangirde çıkmak istediği evlere bakılır netten. çünkü derdim yok ya. emek verilir. bir hatunla sırf tiyatro daha cazip geldi diye ayrılan benlik bununla öyle bir ilgilidir ki kendini milyon kere çiğner. gelişme1 sonraaa zaman gelir benlik istanbula döner. hatun kişisinin yanına taşınır. arkadaş+sevgilisi+ben+sevgilim olarak tetral boyutta aynı evde 1.5 ay geçirilir. herşey iyi gibi gitmektedir fakat abla-kardeş kavgası muazzam boyutlara taşınılınca mahalleden hamal tutmak suretiyle evin yüzde 90'ı ben kişisine taşıtılır. (bu taşınma benden 4 kilo götürdü söyleyeyim). hatunun eviyle ilgilenilir. bu sırada hatun adliyede staj yapmaktadır. kendisi staja gider ben kişisi evde kalıp ustalarla musluk falan taktırır ki bununla da alakalı herhangi bir takdir görmez. neyse kendi evine çıkmış bir çift şeklinde kalan 1.5 ay geçer. iyi kötü bir yaz geçmiştir. ailelerle uğraşılmıştır falan. gelişme2 ben kişisi izmire dönmeden önce izmirden bir telefon gelir. kendisine tecilini aldığı yoklama kaçaklığıyla alakalı dava açılmıştır. 'ben' tabi deliye döner kafayı yer. fakat kalabildiği son güne kadar istanbulda kalıp ailede herkezi karşısına alıp yinede sevdicekle kalmak için yırtınmıştır. fakat tabi buda takdir görmeyecektir ne bilsin ben kişisi. zaman gelir ben kişisi döner izmire. okula afla dönmenin iştahıyla bir yandan okula kasar bir yandan hatunun yanına dönebilmek için okulla beraber össye çalışacağından össye çalışmaya başlar. ha bu arada aile para kazanmasını beklemektedir fakat ben kişisi ekonomik olarak artık ceb kumaşını yalamaktadır. gelişme3 öss-okul derken sevgilisinin kafa iyice uçmaya başlamıştır. ne yazınki kavgalar ne önceki kavgalar bunun kadar şiddetli olmaya başlamıştır nitekim hatunun adliye stajı bitmiş ofis stajı başlamaya yaklaştıkça hatun gittikçe delirmektedir. bazı günler 'ben' kişisi anlamamaktadır ne oluyor ne bitiyor fakat bir bakmışki iğrenç bir insan ertesi gün uyandığında ise inanılmaz dünyanın en iyi erkeği aynı gün 2 saat sonra iğrenç ötesi bir insan derken hatun psikiyatriste gitmeye başlar. gelişme4 psikiyatrist hatuna obsesif-kompulsif teşhisi koyar. ilaç yazar. her seans sonrası hatun arayıp 'bana nasıl dayandın bunca zaman, söz veriyorum düzelticem herşeyi' falan der. bu lafı diyeli 2 ay geçer. hiçbirşey değişmez tam tersine iyice depresifleşir durum. vize haftası küser. artık öyle bir hale gelmiştir ki telefonu kapatıcam sıçmam lazım dendiğinde parlar hatun kişisi. (metandan galiba bilmiyorum). sonuç? son olarak artık durum dayanılmaz haller almaya başlar. ben gerçekten sevdiğimden bunca zaman kötüyü değil iyiyi görmeye çalışmamdan 9 ay boyunca sevdiğimle kalırım. hayır hala seviyorum değişen birşey yok. nitekim doktorun koyduğu teşhisi ben ikinci haftada koymuş fakat böyle bir duruma rağmen 1 tane kötü şey yerine 1000 tane iyi şeyi görmeye çalışmış gerçekten sevmiş gerçekten önemsemiş kendisi için onun için önemli olmasada birçok şey feda etmiş bir insan olarak nasıl rezil herif, iğrenç herif haline dönüştürüldüğümü düşünüyorum. sorgulanmayan ne sevgim kalmış ne sadakatim kalmış ne karakterim kalmış ne erkekliğim kalmış. fakat ben yinede 'doktora gidiyor düzelecek abi bunlar' diye kendime sentimental masturbasyon yaptığımdan demek ki farkında olamamışım. hiçbirşeyin değişmeyeceğini görememişim mi acaba. yada aslında hakikaten değişecekte hatunda 'hormones talkin' mi acaba? kafayı yicem. seviyorumda aşığımda. çıldırsamda bağırsamda kızsamda terketsemde aşığım mk. bu kadar önemserken bu kadar severken bu bana adil mi acaba? 4 gün sonra istanbula geliyorum ki ekonomik olarak hakikaten krizler ötesinde olmama rağmen yırtındım istanbula gelip görebilmek için kendisini fakat bu da gol olmadı buda takdir görmedi tabi ayrı. yaklaşık 5-6 saat kavga üzerine ayrılınsa ve istanbula gitmesem mi yoksa her zaman ki 'geçer abi bu hatun aslında benim için var fakat durumlar değişik geçecek' psikolojisinde devam edip istanbula gelip gerçekten hissetiğimi düşündüğüm birkaç his uğruna savaşsam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Bence azıcık daha dayan sonra bırak. Yani evet baya kasmışsın, hatta baya baya kasmışsın ama bir kere daha dene, sonra sal hatunu abi. Çünkü geçirdiğin zaman kısa değil. Ama hayat kısa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 abi ben savaşma derim ya iyi bi sonuç var gibi görünmüyo sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 hayatımda gördüğüm en iyi insan falan. beni izmire gelme sonrası bir serserilik devrim var. tuttuğumu içtiğim tuttuğumu götürdüğüm falan. hakkaten düşününce önceki hiçbir insana saygı duymazken buna büyük saygı duyuyorum. ciddi ciddi seviyorumda. fakat 22 yaşında bir kıllı olduğum gerçeğini değiştirmiyor bu. olgunlukta bir yere kadar diye düşünüyorum. sonra diyorum lan ving acıbağ azıcık daha sabretsen hakikaten yumurta akı, kulak memesi kıvamına gelir mi hatun? (istediğim şeyde öle çok acayip birşey değil azıcık sakin huzurlu kavgasız hayat). gelir gelmesinede ben o sırada armadillo çükü kıvamına gelirim gibi gelmiyor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 dediğim gibi yıpranıcaksın ve onun düşündüğün gibi olacağına da inanmadım ben yazdıklarından yola çıkarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 seviyorsan uğraşacaksın neden nasıl düşünmeden karşılık var mı yok mu demeden. sevmiyorsan valla değmiyor bak. salla gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 yani ugras ama. ugrasmak illa üzerine gidip/istanbula gitmek falan degildir ertesi günü. biraz zamana ihtiyaci var gibi hatunun, biraz silkelensin kendine gelsin. psikolojik sorunlarindan siyrilsin ve seni ne duruma soktugunun azcik farkina varsin. gercekten sevdigini anladigi zaman da zaten onun senin pesinden kosmasi lazim. senin onun degil. anladigim kadariyla iliskide en cok fedakarlik yapan taraf sensin. cünkü böyle durumlarda psikolojik sorunlari olan kisinin üzerine ne kadar gidersen, o kadar kacar ve bir o kadar da tribe girer. bana kalirsa azcik zaman ver kafasini toparlamasi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 belki hatun fotoğrafı çıkar diye tüm spoilerları açtım cuomd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 bu arada yaptıkların fedekarlık filan değil gayet normal şeyler. beş dakka için insanlar neler yapıyor. karşılık dersen iki şişe içmişken tartışmıyım ama bazen bir bakış bazen hayatın kendisi bilemem. kavgasız hayat bişeye yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 orasıda doğru. ben hatunun beni sevdiğinden nasıl eminim? bakışından dokunuşundan anlıyorum. yoksa söze inanan insan hiç olmadım. işte o bakışı düşününce insanın boğazına midasın kulağı kaçmış gibi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 şimdi bi kere şu mantıktan vazgeçmen lazım. ben hatuna 10 birim sevgi verdim, ondan da 10 birim sevgi bekliyorum. böyle bişey yok. kadınlar böyle değil. sen 100 verirsin o unutur sana 0 verebilir. ya da sen 0 verirsin o da 0 veriyosun diye 100 verir. kompleks canlılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 said: ben hatuna 10 birim sevgi verdim, ondan da 10 birim sevgi bekliyorum. böyle bişey yok. kadınlar böyle değil. AAAAAYY asil senin/sizin su mantiktan vazgecmeniz lazim artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 kadınlar şöyle 8999??!2 ((//**nbr?001 ´´£#$£#&&£#$>099 böyle birşey kadınlar ben çözdüm lan galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 öyle mi yani. sen öyle mi yapıyosun mesela. sana 10 birim verdiğini düşünüp geri iade ediyomusun? bunu yoldan geçen herhangi adam için demiyorum, o an resmen birlikte olduğun erkek arkadaşın için diyorum, o bana şunu yapmıştı ben de ona şöyle yapiyim o zaman diyomusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 çok yaralıymış lan ben onu anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 erkekler böle aha bak böle... O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 çok ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 vaniLLe said: said: ben hatuna 10 birim sevgi verdim, ondan da 10 birim sevgi bekliyorum. böyle bişey yok. kadınlar böyle değil. AAAAAYY asil senin/sizin su mantiktan vazgecmeniz lazim artik. sdfsfds sevgiyi nası ölçüonuz yaf bu arada kişiseldeki genellemelerin hastası olduğumu yeniden belirteyim, bella'nın da kulağını çınlatarak erkekler sucks kızlar da sucks diyeyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 canola said: öyle mi yani. sen öyle mi yapıyosun mesela. sana 10 birim verdiğini düşünüp geri iade ediyomusun? bunu yoldan geçen herhangi adam için demiyorum, o an resmen birlikte olduğun erkek arkadaşın için diyorum, o bana şunu yapmıştı ben de ona şöyle yapiyim o zaman diyomusun? bu dedigin seyler organize ederek olmaz cano. icinden gelirse, gercekten sevdigin icin geliyodur ve karsilik veriyosundur istemsizce, hic bi karsilik beklemeden. mantik iliskisi mi yasiyosunuz. 10 verem bugün sana sen bana yarin 2o verirsin. ama bak vermeyen dop. gibi bi olay yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 çok kırıyosunuz bizi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 vaniLLe said: erkekler böle aha bak böle... O onlar erkek olanlar deil yemişler seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 erkek dediğin şu önce - sonra / '0' bu erkek değil yani vanil. o rektek. (rektumdan türettim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 kırma karşılıklı ya. dün ölürüm dediğini terk ediyorsun. oluyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 synorin said: vaniLLe said: erkekler böle aha bak böle... O onlar erkek olanlar deil yemişler seni zaa imzanla beraber okuyunca güzel oluyo. is it so ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 vaniLLe said: synorin said: vaniLLe said: erkekler böle aha bak böle... O onlar erkek olanlar deil yemişler seni zaa imzanla beraber okuyunca güzel oluyo. is it so ? işte o imza da kendimle savaşan mekanizmayı temsil ediyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar