HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 gidip söyleyemedim konuşamadım noldu sonuç, ben konuşamadım gitti başkası konuştu neden mi konuşamadım konuşamadım çünkü ya olmazsa diye düşündün, düşündüm o zaman ne yaparım diye. her sabah onu görürken nasıl bakardım yüzüne, bütün sene nasıl geçerdi şimdi de bakamıyorum ki her ders çıkışında mutlaka ona gidiyor diyorum içim içimi yiyor, ah be gerizekalı neden konuşmadın neden kaçırdın onu diye kafamı duvarlara vurasım geliyo 2 hafta önce perşembe günü lanet olası facebookdan yok olan ilişki durumunu, ilişkisi var şekline çevirdiğinde dünyalar başıma yıkıldı. 2 haftadır bok gibi geçiyo günler, ondan öncede bişey yoktu aramızda ama en azından kafam rahattı. burda sizlere dahi söyleyebiliyorum ama onun yanına gidince olmuyo, kitleniyorum hani içince unutulurdu, anasını satim içince daha çok hatırlamaya başlıyorum ben. arkadaşlarıma dahi öğüt veren ben, kendime söz geçiremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Topiğini ele geçirebilirim asdf Yarın Gizemle görüşücez :D topic benimdir asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 kusura bakma ben konuştum söyleyemezsen kaparım böyle elinden yemeyenin malını yerler gibi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 yedinmi peki yemeyenin malını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 sadece konuştum şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 alın abi topiğimide alın elimden iyice emoya bağlayın beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Hacı sıkma canını ya hala ilerde olmucağının garantisi yok.. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 kız deli gibi seviyo beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 ne kadar seviyo? [----------------------------------] bu kadar var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Hacı first come first serve diye bi olay yok ama kız ilk gelene veriyosa salla zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 ilk gelen sen oluyomuşsun hep öyle diyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 kim diyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 self pwnage yaptım ama yapılmalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 http://images.askmen.com/galleries/actress/kim-basinger/pictures/kim-basinger-picture-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Kim bu çirkin ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 pc başında kıkırdadım şu resimi görğnce hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 evet kim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 kimmi ahsdhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 kim lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 sen kimsin olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Anlayalım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 abvblizzard said: Hacı first come first serve diye bi olay yok ama kız ilk gelene veriyosa salla zaten ilk gelene veren bi tip olsaydı sallamazdım bile geçen sene yan sınıftaydı, öğrendiğim kadarıyla o dediğim güne kadar arkadaşı yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 *gevrek gevrek güler* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Yine de belki de iyi olduğu konuşmadığın. Seni reddedip üstüne o elemanla takılsaydı iyice kötü bir durum olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 belkide, ama olmuyo işte teselli edemiyorum kendimi vizeler bile bok gibi geçti boş durduğum anda bi kendime geliyorum dalmışım bi yerlere.böyle değildim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar