dory Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 erkek arkadaslarini doven kiz arkadaslarim var bi gun onlardan birine denk geliceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 kız dediğin vurmalı zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 BonePART said: olm harbi dusundumde katil olurum lan kafasini asvalta vura vura doverim cocugu kiz dovmek ne lan yok efenim sinirle vurmusmus da sinirliysen git duvara vur tasa vur agaca vur delikanliysan tugla kirdeşerim seni sevgilimin abisi çıkarsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 "peder zickler" said: BonePART said: olm harbi dusundumde katil olurum lan kafasini asvalta vura vura doverim cocugu kiz dovmek ne lan yok efenim sinirle vurmusmus da sinirliysen git duvara vur tasa vur agaca vur delikanliysan tugla kirdeşerim seni sevgilimin abisi çıkarsan 1. kiz kardesimi sana vermrm 2. sopayla rencide ederim alem bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 katana bul düello yapıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Arma said: meme ucunu sıkıp istiklal marşını tersten okutmuşluğum var. + bi de su xaty said: Bi arkadaş sevgilisini yatağa atmıştı, kız yataktan sekip duvara toslamıştı :D Dövmek sayılır mı bilmiyorum da şiddet konusuna girebilir. baya güldüm. kimse vurup kactim dememis, hayret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 ben de geçenlerde sevgilimi saçından kavrayıp ufo açıkken sıcak demirlerine kafasını çarpmak suretiyle 6 kere yapıştırdım yüzünü. sonra bi afalladı falan "iyi misin?" dedim.cevap veremedi vay sen misin bana cevap vermeyen naz mı yapıyosun trip mi yapıyosun triptonik dedim banyoya kitledim aç susuz 1 ay beklettim orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Bella said: ben de geçenlerde sevgilimi saçından kavrayıp ufo açıkken sıcak demirlerine kafasını çarpmak suretiyle 6 kere yapıştırdım yüzünü. sonra bi afalladı falan "iyi misin?" dedim.cevap veremedi vay sen misin bana cevap vermeyen naz mı yapıyosun trip mi yapıyosun triptonik dedim banyoya kitledim aç susuz 1 ay beklettim orda. oh bebek benide bagla kirbacla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 sevgilime söyliyim de o bağlayıp kırbaçlasın ben izlerim ama zevkle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 gözümün içine baka baka yalan söylemişti çokönemli bi konuda ben de tokadı çaktım ağlamaya başladı sonra içim gitti ama bidaha poposuna bile tokat atmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Bella said: sevgilime söyliyim de o bağlayıp kırbaçlasın ben izlerim ama zevkle. yok yea wahsi hatun olcaksan warim yoksa istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 "peder zickler" said: katana bul düello yapıcaz gerenk yok bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 BonePART said: "peder zickler" said: katana bul düello yapıcaz gerenk yok bu arada http://img202.imageshack.us/img202/8310/walkingtall.jpgimg202http://www.youtube.com/watch?v=MSuSoKO5hK4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 +seni sevmiyorum -seni seviyorum de ulan! +seni seviyorum -yalan söylüyorsun!! *CAAAAAAT* bak ama su replikle tokadi basti mi, vurdugun yerde gül biter janisi derim. dogruya dogru simdi asdhjgf. o degil de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Dövmedim. Vurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 evet eşimi 1 defa dövdüm ama sonrası feci pişmanlıkla geçti AMA döverim, severim sonuçta benim eşim. yerim onu hatta MMMMMMUUUUUUUAAAHHHH diye şapır şapır öpüyorum buradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sarw Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 dovmedım. ama her an dovebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Cırmalamıştım bir kez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 meme uclarını kesip kan emen var mı aramızda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juba Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 sevgiliyi dövmek o kadar büyük bi olay değil açıkçası. gerçekten hak eden kızlar var yani ve dövmek de lazım. dövmediğin zaman başına kakıyorlar. aranızdan biri de çıksın, dayak hak eden kız yoktur desin alnını karışlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 memesinde sigara söndürdüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 beyler meme kutsaldır çarpılırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 dövünce akillancak sanki, sittin tane nöron kaybetcek. ''daha da salak'' olcak. ha sinirimi cikariyim diyosan git kum torbasindan cikar. deliganli adam fiziksel hasar vercegine mental hasar verir. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 aklıma itilmişle kakılmış geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 There are only men who respect their wives demiş Ip amca yani dövmeyin, dövülcek olsa ben döverdim demiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar