Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Neden acaba? bi yerden alıntı yaptım diye mi AHAHAHAHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 futboldan anlamadığın içindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 fenerlide değilsin yani tek sebebi bu olabilir bugün banlandıysan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Fenerli değilim ondan sanırım...Bi de gs fan page'in yazdığı bişeyi alıntıladım...Küfür falan yoktu hakarette yoktu bjk feneri ezdi tarzı bişeydi banlanmışım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Tek postum da oydu..Sanki ben ezilin dedim asdfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 çok komik olm futbol bölümü maç topici açıyosun bence gs yener diyosun 42 sayfa ağlıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 bende banliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Bişey yok ki abi..Sadece benzetmelerle fener ezildi denen bi yazıyı kopyaladım facebook fan pageden...Adam banlamış..Neyse saygı duydum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 abvblizzard said: çok komik olm futbol bölümü maç topici açıyosun bence gs yener diyosun 42 sayfa ağlıyolar hemde ne ağlama hahahaha maç bitiyo tamam hakem kötü yönetebilirde sanki sonucu değiştiricen bide kalkıp maç bizim hakkımızdı gibi konuşuyolar onlara şunu söylüyorum ben KES LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Hangi mod onlinesa içerikteki ban sebebini açıklarsa sevinirim saygılar sevgiler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 gizlenen mesajın yüzünden banlandın. eğer ban hakkında bir topic daha açmayı uygun görürsen o yüzden de forumdan banlanabilirsin. saygılar sevgiler :))))))))))))))))))))))))))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar