Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnsanları öldürüp, yağını kozmetikçilere sattılar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
İnsanları öldürüp, yağını kozmetikçilere sattılar
21.11.2009
Peru'da insanları öldüren ve cesetlerden elde ettikleri yağları kozmetik sektöründe kullanılması için satan bir çete ortaya çıkarıldı
Peru'da, Avrupa'ya insan yağı ve dokusu göndermek için düzinelerce kişiyi öldürdükleri ileri sürülen 4 kişi tutuklandı. Peru'da adam kaçırmalarla ilgili Emniyet Müdürü Albay Jorge Mejia, 4 zanlının 5 kişiyi öldürdüklerini itiraf ettiklerini, çetenin daha fazla cinayete karışmış olmasından şüphelendiklerini söyledi.

LİTRESİ 15 BİN DOLAR
Mejia, zanlılardan ikisinin sıvı insan yağı dolu şişeler taşırken yakalandığını ve polise bunların piyasa değerinin galon başına 60 bin dolar (litresi 15 bin dolar) olduğunu söylediklerini aktardı. İnsan yağının başkent Lima'da aracılara satıldığını belirten Mejia, polisin bunların daha sonra Avrupa'daki kozmetik şirketlerine satıldığından şüphelendiğini kaydetti.

EYALETTE 60 KİŞİ KAYIP Çetenin
6 üyesinin aranmakta olduğunu kaydeden Mejia, bunlar arasında çetenin lideri Hilario Cudena'nın da bulunduğunu belirtti. Polisin şimdi insan yağını alan satıcının peşinde olduğu ifade edildi. Kurbanlarını iş vaadiyle kandırıp öldürdüğü ortaya çıkan çetenin, Huanuco eyaletinde 60 kişinin kaybolmasıyla ilişkili olabileceği belirtiliyor.

kaynak

insan irki kadar asagilik bir irk yok. yuh diyorum sadece.
Mesaj tarihi:
olsun taze konu iyidir.
alman haberlerinde okudum ben, kilolu insanlari ise alma vaati ile kandirip, bir süre sonra öldürüyorlarmis.
perfume filmini izleyen, kitabini okuyan bilir. o gercek olmus resmen .
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...