sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 yalnız bence saçma bir soru olmuş =) makarna denen yiyecek her zaman en ucuz ve en doyurucu ve en yemek gibi yemek gıdadır. gidersin alırsın 10-15 dakka su kaynatırsın 10 dakkada da makarna pişer. 3 öğünlük makarna çıkar. basit yani[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 evet ayrıca şunu da yapabilirsin.. suyu koy makarnayıda koy.. 2 kere köpürdükten sora afiyetle ye sulu makarna süperdir..[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 test ettim onayladım karper peynir+ ekmek+ kola iyi gidiyomuş tavsiye ederim... bi de bilgisayar başında falan otururken atıştırma niyetine bala bandırılmış fındık ve süt te iyidir o da tavsiyedir.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 ulan yapılır mı nasıl acıktım şimdi ha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 bala bandırılmış fındık ? valla zilyon lira verdiğim klavyem + mouse umu hiç öyle abuk sabuk ellerle elliyemem[signature][hline]yıllarımı bu işe verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Git 4 tane yumurta bi tane ekmek al.. (umarım evde yağ vardır yoksa ucuz tereyağlarından al..) - Yumurtaları kır bi kaba iyice çırp bulamaç yap.. - ekmekleri iyice bandır bi kaç defa yumurtaya - tavaya yağ ekle biraz kızsın sonra yumurtaya buladığın ekmekleri tavaya at ve tuz ekle.. - Sonra çevir çevir ekmekleri olana kadar Yani bildin yumurtalı ekmek hem çok doyurucu hem çok ucuz 6-7 dilim ekmek 1 milyon... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 ayakkabi ye pişirince güzel oluyolar sole deri bot fln varsa şahane olur dioyurm[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 elle yemek gibi bi zorunluluk yok ki, ben tatlı kaşığıyla yerim şahsen.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 kilo yapar :D[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 said: Erutan, 09 Temmuz 2004 21:52 tarihinde demiş ki: sana diyim 2 tane git ekmek al bi ekmeği al 2 ye böl birinin içini yar diğer yarıyı koy! HARIKA!!! açlığa birebir ! olmadı git bir sürü cubuk kraker al en iyisi ama ekmek arası ekmek gibisi yok! ! Abi tek kelimeyle yarıldım. Sabah 5.15'te evi inlettim ya.. manyak "ekmeği yar, içine diğer yarıyı koy" hahueaeh[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- [Bu mesaj MeSh tarafından 10 Temmuz 2004 05:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 tutku olın cok doyurucu bırde yanında kutu cola alın tamam[signature][hline]===>Metall<=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtksn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Aklıma gelmişken pizza gibi bişi yapabilirsinMalzemeler 1 ekmek, 1 domates ,birazcık kaşar,ve pizza malzemesi olabilecek evde ne varsa(salam hatta konserve bezelye)...Ekmeyi 2 ye yarıyorsun margarin sürüyorsun domatesi ince dilimler halinde üstüne koyuyorsun ,sonra da bir miktar kaşar rendeliyorsun,extra malzemeleri dolduruyorsun üstüne :) ve fırına veriyorsun ve kaşar eriyip kızarmaya başlayınca çıkarıp yiyiyorsun :D Not:eğer ekmeğin dış tarafına da margarin sürerseniz daha bi lezzetli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 said: LvL_Sabo, 10 Temmuz 2004 01:03 tarihinde demiş ki: yalnız bence saçma bir soru olmuş =) makarna denen yiyecek her zaman en ucuz ve en doyurucu ve en yemek gibi yemek gıdadır. gidersin alırsın 10-15 dakka su kaynatırsın 10 dakkada da makarna pişer. 3 öğünlük makarna çıkar. basit yani yok abi ben tepeleme de makarna yesem tıkanana kadar 1,5- 2 saat içinde acaip acıkıyorum (pilav da aynı şekilde) ama başka bişey yersem böyle olmuyo ayrıca dev bi kaseye bilimum salata malzemesi koyup (ton balıı mısır domates göbek salata falan) bi de üstüne az bişey taze kaşar rendeledin mi ii oluyo hem de rejim gibi şeylere çok ters olmuyo :-) (kase hakkaten büyük olmalı) ama bu ucuz kriterine girmez o ayrı[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 said: birinci_ben, 10 Temmuz 2004 01:17 tarihinde demiş ki: elle yemek gibi bi zorunluluk yok ki, ben tatlı kaşığıyla yerim şahsen. yok ab. böle bandıra bandıra yiyeceksin :)[signature][hline]yıllarımı bu işe verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 en iyisi yatıp uyumak paranda cebinde kalır (varmıdır benden cimrisi acep ? )[signature][hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Tutku-süt[signature][hline]Forum the bell tolls.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 arkadaslarda dükkan vardı anlatıyo kamyoncu gelmis 2 lahmacun istemis sora alırken abi mümkünse benim lahmacunlar ekmek arası olsun demiş ya :)[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 ama makarnayı tek geçerim ekonomi konusunda[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Yav bana gece gece ne yapttırdınız bea öehh bakın bakalım güzel gözüküyo mu ordan: Üstündeki malzemeler pek seçilmiyo ama canlı bi'şeyler yok merak etmeyin:Kaşar peyniri,domates,sucuk,sosis,kekik,pul biber, bi de maynoze ama bu mayonezsiz hali.[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley]Ben Candemir!!?!Volfied, 11 Haziran 2004 23:16 tarihinde demiş ki: afrikadaki penguenler hakkinda endiseliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 said: Alexi_Septimus, 09 Temmuz 2004 21:59 tarihinde demiş ki: Malzemeler ; Sucuk Kaşar Peyniri (eski yeni farketmez) Şimdi efendim, teflon tavaya sucuklarımızı kesip koyuyoruz.1.5 çorba kaşığı (tavaya göre) su koyuyoruz.Sonra kaşarları dilim dilim üzerine koyuyoruz. Üzerini kapatıyoruz. Açıyoruz ateşi, orta kıvamda çoşkun ateşle pişiriyoruz. Kaşarlar eriyince ve sucuklar nar gibi kızarınca tahta bir zıngırtıyla alıp tabağa koyuyoruz. Dilimleyip dilimleyip yiyoruz ekmekle. Süperdir tavsiye ederim. 2 senedir bununla besleniyorum. Hoca bunu anlamadım ben "Su"mu koyuyoruz? Şu erimiş kaşar olayı ilgimi çektiği için az önce yağ ile benzer bişey denedim ama su nası oluyo ya yağ koymuyormuyuz sucuklar kızarsın diye? şu tarifi biraz açarmısın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Üstünü kapatıyoruz demiştim ya? Su koymamızın nedeni içeride buhar oluşturması. Herşey genel olarak eriyor/kızarıyor yani... Sucuklar kendi yağında da kızarabilme kabiliyetine sahip objelerdir yani. Su koymamızın nedeni takır tukur olmaması yani eagle... //Alexi.[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 said: Cd-, 11 Temmuz 2004 02:56 tarihinde demiş ki: Yav bana gece gece ne yapttırdınız bea öehh bakın bakalım güzel gözüküyo mu ordan: Üstündeki malzemeler pek seçilmiyo ama canlı bi'şeyler yok merak etmeyin:Kaşar peyniri,domates,sucuk,sosis,kekik,pul biber, bi de maynoze ama bu mayonezsiz hali. seni saygiyla selamliyorum cd.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Ne manada güzel mi olmuş yane? öehm[signature][hline][i]No Woman No Cry[Bob Marley] Ben Candemir!!! Tıkla!!! [Bu mesaj Cd- tarafından 11 Temmuz 2004 06:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 bu saatte yemek falan konulu mesaj atmak hele ki haşa ama resim atmak kati süretle yasaktır.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... HTTP_PRECONDITION_FAILED: The precondition on the request for the URL failed positive evaluation. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Bu saat dediğim 3 saat önceydi canım...[signature][hline][i]No Woman No Cry[Bob Marley] Ben Candemir!!! Tıkla!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar