Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ucuz doyurucu bakkalda satılan yiyecek

arar

Öne çıkan mesajlar

yalnız bence saçma bir soru olmuş =)

makarna denen yiyecek her zaman en ucuz ve en doyurucu ve en yemek gibi yemek gıdadır.
gidersin alırsın 10-15 dakka su kaynatırsın 10 dakkada da makarna pişer. 3 öğünlük makarna çıkar. basit yani[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki:
hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo
Sosyal ağlarda paylaş

evet ayrıca şunu da yapabilirsin..

suyu koy makarnayıda koy.. 2 kere köpürdükten sora afiyetle ye sulu makarna süperdir..[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular....

Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki:
aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence.
Sosyal ağlarda paylaş

test ettim onayladım karper peynir+ ekmek+ kola iyi gidiyomuş tavsiye ederim... bi de bilgisayar başında falan otururken atıştırma niyetine bala bandırılmış fındık ve süt te iyidir o da tavsiyedir.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
Sosyal ağlarda paylaş

Git 4 tane yumurta bi tane ekmek al.. (umarım evde yağ vardır yoksa ucuz tereyağlarından al..)

- Yumurtaları kır bi kaba iyice çırp bulamaç yap..

- ekmekleri iyice bandır bi kaç defa yumurtaya

- tavaya yağ ekle biraz kızsın sonra yumurtaya buladığın ekmekleri tavaya at ve tuz ekle..

- Sonra çevir çevir ekmekleri olana kadar

Yani bildin yumurtalı ekmek hem çok doyurucu hem çok ucuz 6-7 dilim ekmek 1 milyon... :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 09 Temmuz 2004 21:52 tarihinde demiş ki:
sana diyim

2 tane git ekmek al

bi ekmeği al 2 ye böl

birinin içini yar

diğer yarıyı koy!

HARIKA!!!

açlığa birebir !

olmadı git bir sürü cubuk kraker al en iyisi

ama ekmek arası ekmek gibisi yok! !

Abi tek kelimeyle yarıldım. Sabah 5.15'te evi inlettim ya.. manyak "ekmeği yar, içine diğer yarıyı koy" hahueaeh[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-

[Bu mesaj MeSh tarafından 10 Temmuz 2004 05:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Aklıma gelmişken pizza gibi bişi yapabilirsinMalzemeler 1 ekmek, 1 domates ,birazcık kaşar,ve pizza malzemesi olabilecek evde ne varsa(salam hatta konserve bezelye)...Ekmeyi 2 ye yarıyorsun margarin sürüyorsun domatesi ince dilimler halinde üstüne koyuyorsun ,sonra da bir miktar kaşar rendeliyorsun,extra malzemeleri dolduruyorsun üstüne :) ve fırına veriyorsun ve kaşar eriyip kızarmaya başlayınca çıkarıp yiyiyorsun :D

Not:eğer ekmeğin dış tarafına da margarin sürerseniz daha bi lezzetli olur
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 10 Temmuz 2004 01:03 tarihinde demiş ki:
yalnız bence saçma bir soru olmuş =)

makarna denen yiyecek her zaman en ucuz ve en doyurucu ve en yemek gibi yemek gıdadır.
gidersin alırsın 10-15 dakka su kaynatırsın 10 dakkada da makarna pişer. 3 öğünlük makarna çıkar. basit yani

yok abi ben tepeleme de makarna yesem tıkanana kadar 1,5- 2 saat içinde acaip acıkıyorum (pilav da aynı şekilde) ama başka bişey yersem böyle olmuyo

ayrıca dev bi kaseye bilimum salata malzemesi koyup (ton balıı mısır domates göbek salata falan) bi de üstüne az bişey taze kaşar rendeledin mi ii oluyo hem de rejim gibi şeylere çok ters olmuyo :-) (kase hakkaten büyük olmalı) ama bu ucuz kriterine girmez o ayrı[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Yav bana gece gece ne yapttırdınız bea öehh bakın bakalım güzel gözüküyo mu ordan:

Üstündeki malzemeler pek seçilmiyo ama canlı bi'şeyler yok merak etmeyin:Kaşar peyniri,domates,sucuk,sosis,kekik,pul biber, bi de maynoze ama bu mayonezsiz hali.[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley]
Ben Candemir!!?!
Volfied, 11 Haziran 2004 23:16 tarihinde demiş ki:
afrikadaki penguenler hakkinda endiseliyim

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 09 Temmuz 2004 21:59 tarihinde demiş ki:
Malzemeler ;

Sucuk
Kaşar Peyniri (eski yeni farketmez)

Şimdi efendim, teflon tavaya sucuklarımızı kesip koyuyoruz.1.5 çorba kaşığı (tavaya göre) su koyuyoruz.Sonra kaşarları dilim dilim üzerine koyuyoruz.
Üzerini kapatıyoruz.
Açıyoruz ateşi, orta kıvamda çoşkun ateşle pişiriyoruz.
Kaşarlar eriyince ve sucuklar nar gibi kızarınca tahta bir zıngırtıyla alıp tabağa koyuyoruz.
Dilimleyip dilimleyip yiyoruz ekmekle.
Süperdir tavsiye ederim.
2 senedir bununla besleniyorum.

Hoca bunu anlamadım ben
"Su"mu koyuyoruz?
Şu erimiş kaşar olayı ilgimi çektiği için az önce yağ ile benzer bişey denedim ama su nası oluyo ya yağ koymuyormuyuz sucuklar kızarsın diye?
şu tarifi biraz açarmısın :)
Sosyal ağlarda paylaş

Üstünü kapatıyoruz demiştim ya?
Su koymamızın nedeni içeride buhar oluşturması.
Herşey genel olarak eriyor/kızarıyor yani...
Sucuklar kendi yağında da kızarabilme kabiliyetine sahip objelerdir yani.
Su koymamızın nedeni takır tukur olmaması yani eagle...

//Alexi.[signature][hline].
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cd-, 11 Temmuz 2004 02:56 tarihinde demiş ki:
Yav bana gece gece ne yapttırdınız bea öehh bakın bakalım güzel gözüküyo mu ordan:

Üstündeki malzemeler pek seçilmiyo ama canlı bi'şeyler yok merak etmeyin:Kaşar peyniri,domates,sucuk,sosis,kekik,pul biber, bi de maynoze ama bu mayonezsiz hali.

seni saygiyla selamliyorum cd.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...