Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ati Ekran Kartı yüklerken bilgisayar reset atıyor ( konu yerınde degılse ö.d)

grumwel

Öne çıkan mesajlar

Accelerated Graphics Port (hızlandırılmış grafik portu) veya Advanced Graphics Port (gelişmiş grafik portu), kısaca AGP, yüksek hızlı grafik kartlarını bilgisayarın ana kartına noktadan noktaya yönlendirmek için kullanılır ve öncelikli olarak hızlandırılmış üç boyutlu bilgisayar grafiklerini destekler. Bazı ana kartlar çeşitli bağımsız AGP slotları ile oluşturulmuştur. AGP tamamen PCI Express desteği ile tamamlanmıştır.
Sosyal ağlarda paylaş

eregorn2 said:

Accelerated Graphics Port (hızlandırılmış grafik portu) veya Advanced Graphics Port (gelişmiş grafik portu), kısaca AGP, yüksek hızlı grafik kartlarını bilgisayarın ana kartına noktadan noktaya yönlendirmek için kullanılır ve öncelikli olarak hızlandırılmış üç boyutlu bilgisayar grafiklerini destekler. Bazı ana kartlar çeşitli bağımsız AGP slotları ile oluşturulmuştur. AGP tamamen PCI Express desteği ile tamamlanmıştır.

saolda bi yardım etsenız acill ... şimdiden sagoln
Sosyal ağlarda paylaş

Net bir sorun olmadığı için sanırım insanlar bir cevap yazamamış.

Ekran kartına uygun sürücüyü indirdiğine emin ol öncelikle, windows sürümüne dikkat et.

Dizüstü kullanıyorsan markaya ait siteden sürücü edinebilirsin.

Bunlar değilse problem aklıma format atmak geliyor bir tek. Ondan önce de son bir kez güvenli kipte kurmayı deneyebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

formatı daha bugn attım sabah ismini almıstım driverin hatta format atmadan once tekrar ındırıp kurdum ve duzgun bır sekılde kuruluyordu yıne aynnı yerden aynı sekılde ındırdım sımdı acınca yarısına gelıyor ve bılgısayar reset atıyor ... format atarsam bılgısayar problemlı olmazmı ??
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...