Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PTT ve Şipariş Takip

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

şimdi ben bir banka kartı tarzı birşey almıştım,geçen hafta gibi elimde olması gerekiyordu bana söylendiği kadarıyla ama gelmedi.Adamlara ulaştım gönderdiğiniz kart gelmedi diye vs. araştırdılar biz PTT'ye teslim ettik dediler,barkod numarası verdiler.

PTT sitesine girdim takip bölümüne,barkod numarasına bakim dedim 16 Kasım'da Muhataba Teslim edilmiştir yazıyor.

Tahmin ettiğiniz gibi bana birşey gelmedi,ne de bu adresteki kimsenin haberi yok böyle birşeyden,işin garibi de dün bir mail attım sorunu bildiren fakat barkod numarası girmeyi unuttum.Abartısız söylüyorum şunu çünkü mail zamanına baktım 8 dakika sonra caps açık bir şekilde barkod numarasını yazmazsanız nasıl bakabiliriz tarzı atarlı bir mail geldi.

Dün öğlenden sonra bir tane,bugün sabah 8'de bir tane ve 12'den sonra bir mail daha attım ama hiçbirine cevap gelmedi.

Bu ne olacak şimdi ya ? Gidip bir şubeye sorsam mı ya da Kıraç şubesi diyor ki nerede olduğunu bile bilmiyorum oraya gidip sorsam mı ? Hayır gidip başkasına bir banka kartını teslim ettilerse olay çıkartırım çünkü,
Sosyal ağlarda paylaş

Hatta şöyle işte

1.
Sevk Edildi İSTANBUL / UPİM İSTANBUL / KIRAÇ, 00626 - 34158
09/11/2009 14:15:50
2.
Teslim Alındı İSTANBUL / KIRAÇ DAĞITIM MERKEZİ Gelen Servisi - 34522
10/11/2009 08:30:52
3.
Dağıtıcıya Teslim Edildi, İSTANBUL / KIRAÇ DAĞITIM MERKEZİ, b.cekupım - 34522
10/11/2009 08:56:20
4.
DAGITICIYA VERiLEREK DAGITIMA ÇIKARILDI(Handed over to the postmen in order to be delivered) - ISTANBUL-AVR KIRAÇ POSTA
10/11/2009 10:41:04
5.
MUHATABA BiZZAT TESLiM(Delivered to the addressee personally) 16/11/2009 - ISTANBUL-AVR KIRAÇ POSTA
16/11/2009 13:30:38

işin kötüsü istanbul'da değilim haftaiçleri,c.tesi günleri de şubeler kapalı galiba değil mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

Postacınıun işi. ama sana şunu sölim, PTT de taahhütlü giden hiçbişey kaybomuo. doğubayazıtta askerlik yaparken sevgilime mektup yolladım taahhütlü. 11 gün geçti girtmedi. ağrıda ben bi telefon trafiğine başladım. internetten baktırmıştım, en son yolladıım şehirde bilmemne şşubesinde görünüodu. aradım adamları baardım çaardım, nası buldularsa buldular mektubu götürüp teslim ettiler :)
Sosyal ağlarda paylaş

ya şimdi düşünmeye başladım da zamanında kargocunun biri hata yapmıştı ama gittiği evin sahibi anlayışlı biri çıkıp doğru adresi söyleyince getirip paketimi teslim etmişti.

Beylikdüzü'nde iki tane Emekevler sitesi var,biri Şen Emekevler gerçi de,

bu lavuk acaba diğer tarafa götürüp dediğiniz gibi posta kutusuna bırakıp kendi mi imza attı acaba,onu düşünmeye başladım.

Ayrıca banka kartı gibi dedim :) Banka kartı değil havale için kullanacağım sanal kart tarzı birşey özel bir şirket tarafından çıkarılan,paypal tarzı birşey
Sosyal ağlarda paylaş

Hakkaten bu tarz onemli seyler icin 2009 yilinda hala ptt kullanilmasin artik
konser bileti almistim netten kargoyla gonderdiler evde yokken ben gelmis anneme teslim etmemisler kimligimi gostersin diye biraktigim halde sonra arayin evde olunca alici biz tekrar geliriz demisler ben geldim nufus cuzdanimin 3 haneli resim kodu mu ne o tarz biseyini aldilar filan hani biz teslim ettik imza yalan olsa bile bu tarz bi kanitimiz var baabinda
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...