Masticore Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 İstanbul'da avrupa yakasında önerebileceğiniz C#.net kursu veren bir yer varmı. Bilge adam'a baktım adamlar 1 seneye yıgmışlar dersi. O kadar zamanım yok öğrenmek için. Programlama bilmeyen biri için bu kadar zor birşey mi c# öğrenmek ? Millet öğretiyorlar ama derslerin bi kısmı boş geçiyor fln.'da diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 bu bilgeadam ve türevi yerlerin egitimi konusunda benim de kafama takılanlar var. bu baslık aracılıgı ile dile getireyim. mesela netron'un developer factory diye bi egitim programı var tam istedigim seyleri biraraya toplamıslar. ama ne programın ne kadar surecegi, asagı yukarı fiyatları hakkında bir fikrim yok. bi de alacagım egitim harcadıgım zaman/paraya deger mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 eğitimler iyi ama çok fazla para istiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choericoe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Benimle birlikte mezun olan arkadaşımı bilgeadam'a eğitmen olarak aldılar,adam boş adam değildi ama okurken boş zamanlarında azıcık kasmış bir adamdanda farklı değildi.Bu eğitimi kötü anlamda değil,zaten c# ve advanced c# konularını yalayıp yutmuştu adam,ama bunu sadece msdn ve netteki kaynaklarla yapmıştı,kendinizde yapabilirsiniz yani. Özellikle programlama bilgin varsan,kurslar sıkabilir seni. Ben c#'a 2 kaynaktan çalışmıştım,1'i msdn ve diğeride bir kitap, ben normalde kitaptan çalışmayı sevmem ama bu amcam gerçekten hem basic düzeyde hem advanced düzeyde -genelde- güzel anlatmış; Addison Wesley Essential C# for .net framework 3.5 İstiyorsan kitabı sana ulaştırabilirim ebook olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Programlama bilgim yok. o yuzden bir kursa gitmem lazım. c#'yı da Silverlight kullanmayı öğrenmek için istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 kendi kendine çok iyi öğrenebilirsin diye düşünüyorum. o kadar para baymaya gerek yok. ha zenginim diyorsan go ahead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 En kral hocalar burda: http://www.csystem.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mirage said: En kral hocalar burda: http://www.csystem.org/ sagol mirage peki ne ile başlamam lazım şimdi bakıyorum da sırf C# ile bitmiyor gibi duruyor 7 tane C Kursu var (C+,C++ vs..) :S @ Deacon Ya dediğin gibide olabilir haklisin ama özellikle başlangıç'ta cok kolay pes edebiliyorum. Kendi kendime birşeyler yaparaktan yol gösteren olmadımı yarım bırakabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 İzmir'de de şöyle bir eğitim var. ilgimi çok çekiyor ama tırsıyorum bir yandan da bu işlere girişmeye. 8 ay (360saat) süren 2 yıllık myo müfredatını kapsayan bir eğitimmiş. 8-) said: Eğitim Adı: Yazılım (MCPD) ve İnternet Tekn. Uzmanlığı Sertifika Programı Eğitim İçeriği: - Windows & Donanım - Mikroişlemcilere Giriş & Assembly - HTML, CSS, XML - Dreamweaver & Fireworks ile Web Tasarımı - Algoritma & Programcılığa Giriş & C# - C#.NET ile İleri Programlama - İlişkisel Veritabanı & SQL - C#.NET ile Veritabanı Uygulamaları -ASP.NET İle İnternet Uygulamaları - PHP & MySQL ile İnternet Programcılığı - Adobe Developer Toolbox ile İleri Düzey Web Uygulamaları - E-Ticaret Siteleri & Tasarımı - Bitirme Projesi 1 (PHP & MySQL İle İnternet Uygulaması - Emlak Portalı) - Bitirme Projesi 2 (.NET İle Masaüstü Uygulaması - Depo Otomasyonu) Biraz araya girmiş gibi oldum ama bu tarz bir eğitimi layıkıyla almak için sadece onunla uğraşmak mı lazım? hobi muamelesi yapılcak bişey gibi gözükmüyor pek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 istanbulda kadıköy netronu tavsiye ederim , ben 2800tl ödeyerek başladım bitirdim ama iş yüzünden fazla alakam olmadı şuanlık, hocaları kesinlikle iyidir, özellikle ercan hoca .4 ay sürmüştü kurs c# için gitmiştim. verdiğim paraya kesinlikle değdi valla ekleme yapim, 4 ay hafta içi hergün gitmiştim akşamları..oraya yazılmak isteyen olursa yardımcı olurum mesaj atın. fiyat konusunda da elimden geldiği kadar yardımcı olabilirim tanıdık vardı daha önce orda eğitmenlik yapmış bi arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 sadece c icin 2800 ise developer factory herelde 10k falandır. vazgectim ben bosver :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 mcpd eğitimi aldım ben işte 500saat 2800 tl, developer factory de 600saat , olsa olsa 3500-4000tl ye bağlanır:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 c# için verilecek paraya acırım ama daha önce hiç kodlama yapmadıysan ya da program akışı nasıl bilmiyorsan kursa gitmen iyi olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Masticore said: Mirage said: En kral hocalar burda: http://www.csystem.org/ sagol mirage peki ne ile başlamam lazım şimdi bakıyorum da sırf C# ile bitmiyor gibi duruyor 7 tane C Kursu var (C+,C++ vs..) :S Ne ile başlayacağını bilmiyorsan gidip ordaki hocalara danış derim. Onlar seni yönlendirir. Temel programlama kursları da vardı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mirage said: Masticore said: Mirage said: En kral hocalar burda: http://www.csystem.org/ sagol mirage peki ne ile başlamam lazım şimdi bakıyorum da sırf C# ile bitmiyor gibi duruyor 7 tane C Kursu var (C+,C++ vs..) :S Ne ile başlayacağını bilmiyorsan gidip ordaki hocalara danış derim. Onlar seni yönlendirir. Temel programlama kursları da vardı galiba. gecen gün bu kurstan aradılar ayın 5 inde başlıyormuş. Dersi veren hocayla konustum. Dedim böyle böyle hiçbirşey bilmiyorum programlamayla ilgili silverlight öğrenmek için C'e kursuna başlamak istiyorum fln. ( anlattım ama Silverlight'i bilip bilmediğinede emin degilim) Dedi senin programlamaya giriş kursuna yazdıralım önce onu öğrenmen lazım. Şu kurs http://www.csystem.org/course/course/display_course.php?id=45 Açıklama Programlamaya Giriş kursu program yazmak isteyenler için bir başlangıç kursudur. Kursun temel amacı programlama mantığını öğretmek ve sonucunda katılımcıları herhangi bir programlama dilinde çalışma yapmaya hazır hale getirmektir. Kursta Java programlama dili kullanılacaktır. Ancak kursun amacı Java programlama dilini öğretmek değildir. Java sadece bir araç olarak kullanılacak, çalışma ortamından ve sözdiziminin C programlama diline benzerliğinden faydalanılacaktır. Sizce gereklimi ? Yoksa para kırmamı amaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 netten bikaç ebook indir, para verme bos yere kurslara. silverlight icin de biraz wpf ögrenmen fena olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 ebook ile öğrenilebilirmi diyorsun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Masticore said: Mirage said: Masticore said: Mirage said: En kral hocalar burda: http://www.csystem.org/ sagol mirage peki ne ile başlamam lazım şimdi bakıyorum da sırf C# ile bitmiyor gibi duruyor 7 tane C Kursu var (C+,C++ vs..) :S Ne ile başlayacağını bilmiyorsan gidip ordaki hocalara danış derim. Onlar seni yönlendirir. Temel programlama kursları da vardı galiba. gecen gün bu kurstan aradılar ayın 5 inde başlıyormuş. Dersi veren hocayla konustum. Dedim böyle böyle hiçbirşey bilmiyorum programlamayla ilgili silverlight öğrenmek için C'e kursuna başlamak istiyorum fln. ( anlattım ama Silverlight'i bilip bilmediğinede emin degilim) Dedi senin programlamaya giriş kursuna yazdıralım önce onu öğrenmen lazım. Şu kurs http://www.csystem.org/course/course/display_course.php?id=45 Açıklama Programlamaya Giriş kursu program yazmak isteyenler için bir başlangıç kursudur. Kursun temel amacı programlama mantığını öğretmek ve sonucunda katılımcıları herhangi bir programlama dilinde çalışma yapmaya hazır hale getirmektir. Kursta Java programlama dili kullanılacaktır. Ancak kursun amacı Java programlama dilini öğretmek değildir. Java sadece bir araç olarak kullanılacak, çalışma ortamından ve sözdiziminin C programlama diline benzerliğinden faydalanılacaktır. Sizce gereklimi ? Yoksa para kırmamı amaç bence programlama mantığını oturtman lazım senin. programlama kafası olmadıgı sürece bir dünya kursa gitsen nafile,öğrendiklerinin genel kültürden öte bir yararı olmaz. ya abi bizim Görsel Programlama hocası işletme mezunu ama deli gibi algoritma ve teorik bilgisi var.Her türlü programlama dilinde yazabiliyor, algoritmasını çıkardığı programları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Masticore said: gecen gün bu kurstan aradılar ayın 5 inde başlıyormuş. Dersi veren hocayla konustum. Dedim böyle böyle hiçbirşey bilmiyorum programlamayla ilgili silverlight öğrenmek için C'e kursuna başlamak istiyorum fln. ( anlattım ama Silverlight'i bilip bilmediğinede emin degilim) Dedi senin programlamaya giriş kursuna yazdıralım önce onu öğrenmen lazım. Şu kurs http://www.csystem.org/course/course/display_course.php?id=45 Açıklama Programlamaya Giriş kursu program yazmak isteyenler için bir başlangıç kursudur. Kursun temel amacı programlama mantığını öğretmek ve sonucunda katılımcıları herhangi bir programlama dilinde çalışma yapmaya hazır hale getirmektir. Kursta Java programlama dili kullanılacaktır. Ancak kursun amacı Java programlama dilini öğretmek değildir. Java sadece bir araç olarak kullanılacak, çalışma ortamından ve sözdiziminin C programlama diline benzerliğinden faydalanılacaktır. Sizce gereklimi ? Yoksa para kırmamı amaç Tam ihtiyacın olan şey. Kaçırma derim. Bana gelsen ben de aynı şeyleri tavsiye ederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Masticore said: Programlama bilgim yok. o yuzden bir kursa gitmem lazım. katılmıyorum, biraz çabayla öğrenirsin kendin sadece internetteki kaynaklarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 yok yok ilk programlama bilgisini kurslardan öğrenmek daha iyi bence adam akıllı bir iki dili öğrendikten sonra kitaplardan diğerlerini öğrenmek daha tercih edilesi benim kanaatim tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar