rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 evet başlıkta da dedıgım gıbı evdekı ana bılgısayarımda net yok iken laptopumda netim var. bılgısayarım sanırım modemı gormuyor bu sorunu daha once yasayan cozebılen varsa yardımcı olursa sevınırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 nasıl paylaştırıyorsun neti? modemden mi yoksa ana bilgisayardan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 laptop wifiden mi bağlı, eğer öyleyse modemin ethernet çıkış(lar)ına bir şey olmuş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Kablolu bağlantıysa kabloyu kontrol et önce.Wireless ise wireless adaptörünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 netimde bir sorun yok sinyaller tam, hatta wirelesstan laptopumla şu an bağlanabiliyorum işte.ancak ana bilgisayar yani modemimin bağlı oldugu bılgısayar nete girmiyor. anlamadım gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 DNS den olabilir gibi geldi laptopdaki ile ana bilgisayardaki dnsleri kontrol ettin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 ne yapmam gerekıyor ben pek bılgısayardan anlamam acıkcası, ailemdekilerde birbir beni terk etti kaldım bir başıma :) smileadsl i de aradım, adamlar daha dogrusu çalışan bayanlar da sorun sizde dediler, olmuyormuş :P.. şaka bir yana cidden sorun ana bilgisayarda galiba bunu keşfettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 kontrol panel, ağ bağlantılarında ordaki "yerel ağ" dan özellikler->gelişmiş yap, internet protokol(tcp/ip) seç yine özellikler yap orda ip adresi ayarları görücen, en altda DNS numarası giricen onları "dns adresini otomatik seç yap" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 onları yaptımda olmadı bu arada laptopta gıttı bır ara. sımdı artık son care ana bılgısayarın eternet kablosunu laptopa bagladım. neyse mıdterm bıtsın artık bılgısayarcıya goturucem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 sorunu çözdüm daha sonra belki bu problemi yaşayanlar olur. "anti virus programını silin" sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar