Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bazen yolun ortasında dayak yiyen kadınlar görüyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi dövün derken ciddi değili tabii ki =)

Ama ben sevgilisinden dayak yiyip bunu normal karşılayan ve devam eden insana lowlife gözüyle bakarım. Benim faşistliğim belki, olabilir. Sen kendi hakkını aramazsan, arayana da laf edersen malsındır yani
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Şiddet uygulandığında bunu garip karşılamıyor ve kabulleniyorsa temel insan haklarından birinden vazgeçmiştir. O zaman ona şiddet uygulayabilirsin yani np

ben belki haşmetin beni sokak ortasinda haşince sagli sollu tokatlamasina bayiliyorum ama bu sana beni tokatlama hakki vermiyo
Mesaj tarihi:
Sen haşmetin seni sokakta tokatlamasına bayılıyosan ya maslın ya maoşistsin. Mazoşistsen tokatlar zevk veririm, malsan da işim olmaz zaten :)

Dövmeyin abi tabii ki, sadece dövülmeyi normal bulan kadın yardımı hak etmez bunu söylüyorum. Yardım isteyene edilir
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Ben şiddete karşı bi insanım ki. Hayatımda kimseye elimi kaldırmadım şimdiye kadar. Ama sevgilisinden dayak yiyip yine köpeği gibi peşinde olan kız bnim gözümde gerizekalıdır ve zaten dayak yemeyi normal saymışsa dayak atılabilir. Zevk alıyo muhtemelen mazoşist

sakın şiddetle barışık bir insan olma. yemin ediyorum ağzın yüzün değişir. tükmüklü öperler
Mesaj tarihi:
bi de gücü sadece kadın ve çocuklara yetenler var.
asıl allah onların belasını versin.
sonra neden bella işkenceye karşı değil.

ha erkeklere gücü yetip kadın dövenlerin de allah belasını versin tabi.

dayak yerken birisi ayırmaya çalışıp "ama o benim erkek arkadaşııaaamm niye araya giriyosunuuaaazz" diyen kızlar da gerizekalının allahı yani.
Mesaj tarihi:
Bella said:

bi de gücü sadece kadın ve çocuklara yetenler var.
asıl allah onların belasını versin.
sonra neden bella işkenceye karşı değil.

ha erkeklere gücü yetip kadın dövenlerin de allah belasını versin tabi.

dayak yerken birisi ayırmaya çalışıp "ama o benim erkek arkadaşııaaamm niye araya giriyosunuuaaazz" diyen kızlar da gerizekalının allahı yani.

Yürü be! Katılıyorum
Mesaj tarihi:
böyle saçından tutup kafasını duvara vuracaksın.
gırtlağını sıkıcan kıpkırmızı olacak suratı ölüyom bile diyemiyecek ölmesine 2 sn kala bırakacaksın o zaman canını bağışladığımı bilecek ve beni ne kadar çok sevdiğini anlıycak.
Mesaj tarihi:
hayır o değil de ben de görmedim hiç dayak yiyen kadın.

daha fenası görsem kesin dalarım araya sen napıyosun diye sonra ben de dayak yerim muhtemelen sdkfj
Mesaj tarihi:
parvus said:

bugün yoğun trafik olan bi yerde, üstgeçitten geçerken gördüm. adam dörtlüleri yakmış, kadını indirmiş, tokatlıyordu yolun ortasında. sizce nedendir ? ve bu konuda ne yapılmalı ?

salla nedenini, üstgeçitten atlayıp sende kadına dalsaydın bir kişiden yiyeceği dayağı 2 kişiden yarı sürede yerdi, trafik açılırdı, işine gücüne gidenlerden rep toplardın.trafikte bekleyenler kadar acı çekmemiştir zaten kadın.
  • Yeni Oluştur...