Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bazen yolun ortasında dayak yiyen kadınlar görüyorum

parvus

Öne çıkan mesajlar

nileppezdel said:

Şiddet uygulandığında bunu garip karşılamıyor ve kabulleniyorsa temel insan haklarından birinden vazgeçmiştir. O zaman ona şiddet uygulayabilirsin yani np

ben belki haşmetin beni sokak ortasinda haşince sagli sollu tokatlamasina bayiliyorum ama bu sana beni tokatlama hakki vermiyo
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Ben şiddete karşı bi insanım ki. Hayatımda kimseye elimi kaldırmadım şimdiye kadar. Ama sevgilisinden dayak yiyip yine köpeği gibi peşinde olan kız bnim gözümde gerizekalıdır ve zaten dayak yemeyi normal saymışsa dayak atılabilir. Zevk alıyo muhtemelen mazoşist

sakın şiddetle barışık bir insan olma. yemin ediyorum ağzın yüzün değişir. tükmüklü öperler
Sosyal ağlarda paylaş

bi de gücü sadece kadın ve çocuklara yetenler var.
asıl allah onların belasını versin.
sonra neden bella işkenceye karşı değil.

ha erkeklere gücü yetip kadın dövenlerin de allah belasını versin tabi.

dayak yerken birisi ayırmaya çalışıp "ama o benim erkek arkadaşııaaamm niye araya giriyosunuuaaazz" diyen kızlar da gerizekalının allahı yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:

bi de gücü sadece kadın ve çocuklara yetenler var.
asıl allah onların belasını versin.
sonra neden bella işkenceye karşı değil.

ha erkeklere gücü yetip kadın dövenlerin de allah belasını versin tabi.

dayak yerken birisi ayırmaya çalışıp "ama o benim erkek arkadaşııaaamm niye araya giriyosunuuaaazz" diyen kızlar da gerizekalının allahı yani.

Yürü be! Katılıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

parvus said:

bugün yoğun trafik olan bi yerde, üstgeçitten geçerken gördüm. adam dörtlüleri yakmış, kadını indirmiş, tokatlıyordu yolun ortasında. sizce nedendir ? ve bu konuda ne yapılmalı ?

salla nedenini, üstgeçitten atlayıp sende kadına dalsaydın bir kişiden yiyeceği dayağı 2 kişiden yarı sürede yerdi, trafik açılırdı, işine gücüne gidenlerden rep toplardın.trafikte bekleyenler kadar acı çekmemiştir zaten kadın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...