Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eskişehir Animasyon

Maedhros

Öne çıkan mesajlar

Biliyorum bu konu hakkında bir kaç topic açıldı ama öğrenemediğim bazı bilgiler var ve bunları öğrenme ihtiyacı duyuyorum acil olaraktan :)
Eskişehirdeki animasyon bölümüne girmeye çalışan arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum...
Bu bölümden bahsederken herkes bolümün sınavı hakkında konuşuyor.Fakat benim merak ettiğim şey bölüm bittikten sonra bize sağladığı şeyler.Örneğin ben 3dsmax vb gibi görsel programlarla uğraşıyorum bu bölümle bağlantısı varmıdır?
Varsa mezun olursam ne gibi olanaklara sahip olurum?
Mülakatta elle çizim gerekiyor hadi kurslara gidip geçtim diyelim her iş elle olmuyordur herhalde.
Herneyse ne kadar bilgi sahibi olduğumu görüyorsunuz işte bilgisi,mezun olan arkadaşlar varsa cevaplarını bekliyorum.Teşekkürler efendim[signature][hline]Eski nickim,bilene...
Gelroth

Sosyal ağlarda paylaş

çizim önemli. animasyon mantığını kavramış olman da önemli. kavramak için zaten çiziyor olmak gerekli gibi birşey. 3dciler için de bu böyle zaten.

mezun olmak hiç bi katkı sağlamıyo. diploman oluyo, devlet bize destek çıkmıyo diye televizyon programlarına çıkıyosun. lakin orda okumanın katkısı var, animasyonla ilgilenen arkadaşların oluyo, bi çevren oluyo. belki ordan bi ekmek kapısı çıkıyo sana işte o kadar.[signature][hline]Hastasıyım müziğin!!
Sosyal ağlarda paylaş

Olay yetenek olayı oluyor o zaman yani...
Hmm mezun olan arkadaşlar varsa onları dinlemek isterdim.Çevre internetten vs sağlamış durumdayım zaten :) Fakat animasyon hakkında bana getireceği faydayıda düşünmek lazım.Ama madem öyle benim mantığıma farklı bi yerden mezun olup bu işide yürütebilirim gibi geliyor ama hadi bakalım sonumuz ne olcak gerçi daha zamanım çok düşünmek icin vaktim var çok şükür.Neyse yine mülakata gireceklere başarılar diliyorum....[signature][hline]Eski nickim,bilene...
Gelroth

Sosyal ağlarda paylaş

animasyon ile alakalı illa ki sana katacağı şeyler olacaktır ama eski orası. bu işlerin en iyisi usta çırak ilişkisidir. bilen adama tabi ol, biat et, elini öp. ondan sonrası gelir. bu sırada da sevdiin bi üniversitede oku. EA olur başka biyer olur mühim diil.
benim düşüncem budur.[signature][hline]Hastasıyım müziğin!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 10 Temmuz 2004 23:40 tarihinde demiş ki:
bilen adama tabi ol, biat et, elini öp. ondan sonrası gelir.

ne bu yahu? animatörler tarikatı?[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...