Van Patisi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Masticore said: "Van Patisi" said: Cons said: forum burası aile bakıyor küskü var. Ben de öyle sandıydım da, shit diyo. sana diyecegim tek sey varwhen you see it you'll shit bricks @yav Sil resmi Kafam kıyaktı, ayıkamadım, sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Van Patisi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Flassh said: "Van Patisi" said: Olm o ne biçim bi kukudur öyle. Azdım sdf. Gay misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Van Patisi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Abi kapansın şu konu. Kendimden utandım valla :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 mulgear6 said: abi bağyan resmi yanında bisepsli erkekler ve TRAP resimleri de koymak yasak degil miydi? dfgdfg Sizi bu adam uyarıyor. Ne durumda olduğunuzu kendiniz hesaplayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar