hailandkill Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Alalı henüz 4 ay olan arcade pack konsolum ( adaptor , gamepad, ve ana makina ) 1 hafta once banlanmıştır buda makınadan sogumama neden olmstur xbox 360 ımı satmayı dusunuyorum ve satmayı planladıgım fıyat tutarı 250 tl dir konsolda hic bir sorun olmamıstır bugune kadar ankara dayım fakat istanbul yada diğer illere de kargo yapabılırım iletişim yolu : pm daha sonra ilgilenen kişinin ciddiyetine bağlı olarak msn veya mail olarak iletişim saglanabılınır. takas dusunmuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 dostum problemi yok demişsinde, bu banlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 banlanınca, içindeki hddye oyun atılamıyormuş, ee orjinal oyun mu kullanıcaz yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 ben zaten banlı olduugnu belırtıyorum bansız makınayı zaten bu fıyata bulamazsınız single oynayanlar için ideal bir alet 10 adet de oyun ben verecegım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 bu son gelen ban dalgası aletin hdd yi de yamultmuyormuydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 yamultulan harddısk modıfıye edılmıs olandı şu customize edilmiş olan 120gb lık .. bunun sayesinde iso lar atılabılınıyordu banlanan tum konsolların eger custom hdd eklıyse hdd sı kullanılamıyor fakat o makınada olmuyor başka xbox a taktıgında çalısıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 seninkinin hddsi çalışıyor yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 arcade packte harddisk olmaz zaten normalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 xboxla alakam olmadığı için bilmiyorum hangisinde var hangisinde yok kusura bakmayın ben sp için alabilirim, biraz düşüneyim. ha bi de hd yokken saveleri falan nereye yapıyor, memory stick gibi bir şey mi var yoksa makinenin içinde ufak bir flash hd gibi bir şey mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 arcade ile birlikte 256mb mem stick geliyor. ona yapiyor. istersen gittigidiyordan 40-50 liraya bi 20gb hdd alirsin. o da olur. tek oyunu yukletip hizli oynarsin falan. ben oyle yaptim mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 banlanmış xboxla alacağım o yeni hdyi takıp çalıştıramam tabii, yanlış mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 yooo takip calistirirsin. olay sadece live baglanamayacak olman. yani ben oyle biliyorum en azindan. bu yeni ban alete bagli hddleri kullanilmaz kilmis sadece anladigim kadariyla. hatta bu mikrosoft yetkilisi forcen chat odasinda, hddyi soyle formatlayin sunu bunu yapin calisir diyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 hailandkill said: oyun vermeyi düsünmüyorum kendiniz download edip edinebilirsiniz 11.ay 2008 uretım falcon board 3k görmedi hdmi kutudan çıkmaz siz edinirsiniz kutudan da 1 gamepad çıkar extrasını siz alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar