Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Alalı henüz 4 ay olan arcade pack konsolum ( adaptor , gamepad, ve ana makina ) 1 hafta once banlanmıştır buda makınadan sogumama neden olmstur xbox 360 ımı satmayı dusunuyorum ve satmayı planladıgım fıyat tutarı 250 tl dir konsolda hic bir sorun olmamıstır bugune kadar

ankara dayım fakat istanbul yada diğer illere de kargo yapabılırım
iletişim yolu : pm
daha sonra ilgilenen kişinin ciddiyetine bağlı olarak msn veya mail olarak iletişim saglanabılınır.

takas dusunmuyorum
Mesaj tarihi:
yamultulan harddısk modıfıye edılmıs olandı şu customize edilmiş olan 120gb lık .. bunun sayesinde iso lar atılabılınıyordu banlanan tum konsolların eger custom hdd eklıyse hdd sı kullanılamıyor fakat o makınada olmuyor başka xbox a taktıgında çalısıyor
Mesaj tarihi:
xboxla alakam olmadığı için bilmiyorum hangisinde var hangisinde yok kusura bakmayın

ben sp için alabilirim, biraz düşüneyim.

ha bi de hd yokken saveleri falan nereye yapıyor, memory stick gibi bir şey mi var yoksa makinenin içinde ufak bir flash hd gibi bir şey mi var?
Mesaj tarihi:
arcade ile birlikte 256mb mem stick geliyor. ona yapiyor. istersen gittigidiyordan 40-50 liraya bi 20gb hdd alirsin. o da olur. tek oyunu yukletip hizli oynarsin falan. ben oyle yaptim mesela
Mesaj tarihi:
yooo takip calistirirsin. olay sadece live baglanamayacak olman. yani ben oyle biliyorum en azindan. bu yeni ban alete bagli hddleri kullanilmaz kilmis sadece anladigim kadariyla. hatta bu mikrosoft yetkilisi forcen chat odasinda, hddyi soyle formatlayin sunu bunu yapin calisir diyodu.
Mesaj tarihi:
hailandkill said:

oyun vermeyi düsünmüyorum kendiniz download edip edinebilirsiniz
11.ay 2008 uretım falcon board 3k görmedi
hdmi kutudan çıkmaz siz edinirsiniz
kutudan da 1 gamepad çıkar extrasını siz alırsınız
  • Yeni Oluştur...