Noise Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 http://dancestothebeetofherowndrum.files.wordpress.com/2008/05/5bfoto5d20david-boreanaz.jpg http://images2.fanpop.com/images/photos/2900000/Spike-James-Marsters-spike-2968475-599-700.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Silphatos said: "Van Patisi" said: Zombi gibi lan bu. Çıplak görsem suratına bakmam. jeanette zombi diyosun :( yanlız bu ss ,jeannette dandik grafik ayarlarında boktan olan unofficial patchle çekilmiş. gidin orijinal oyunda veya True VTMB patchinde gidin ss alın. daha hoş full grafik ayarlarında. hele jeannettein malkavianlara söyledigi bir takım laflar vardır ki.. ah jeannette gibi vampir olsunda ısırsın beni razıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Emaleth said: vampire chronicles serisinin (ki bilmeyenler için interview with the vampire bu serinin ilk kitabıdır) en kız gibi vampiri louise bile bu hıyarlara göre baltalı ilah sayılır. double post oldu ama olsun. emayada +1. hatta kitap serisini geçtim filmi bile yeter. üstelik louise i lestat ı bırak onların yanındaki ufak sarışın kız bile bunlara basar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 seriyse devamini niye cekmediler acaba onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 devamını çektilerde Queen of the Damned diye kitaptan ilk filme göre dahda da uzaklaştı çok tırt bi film oldu falan. üstelik ilk filmdeki yıldız kadrosu falanda yoktu ondan çok bilinmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 oeh queen of the damned, interviewun deavmi mi? aaliyahli filan olna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 kitaplarda devamıda, film tam epic fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 devam filmi olayında epiç fail diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 evet bir başka deyişle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 yani aslında bir epic fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Queen Of The Damned, serinin 3. kitabı Interview with the Vampire 1. kitap Sanırım QotD da arada birkaç sahne 2. kitaptandı. Eh, bir kitabı bile bir filme sığdırmak zorken iki kitabı tek filme sıkıştırmaya çalışınca tırt bi film oldu doğal olarak. Ama ona rağmen çok kötü değildi. 2. kitap Vampire Lestat ama yemişler onu arada. Onun da filmi çekilmeliydi kesinlikle. Yani şu haliyle bi seri niteliğini bile sağlayamıyo. 1. filmde Louise in ağzından onun hikayesini dinliyoruz, sonra pat diye 2. filmde Lestat ın ana karakter olduğu QotD a geçiyo. Lestat kimdir nedir neyin nesidir filan çok havada kalıyo bence. ki 2. filmde anlattıkları da kitaptan bayağı kopuk gibiydi sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 qotd çok iyi bi kitap ve berbat bi film ne yazık ki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Van Patisi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Havlu said: kitana said: werewolf lar vampirlerle antlaşma yapmazlar. lol, +1 subt: van patisi kesinlikle gaysin abi sen kusura bakma. hakaret degil yani, ciddi anlamda gay oldugun kanisina vardim ben su anda. ybsg. Siz abazaysanız ben nabiym abi. Bişiy görünce hemen azıyorsunuz. Ben kendimi kontrol edebiliyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Van Patisi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Silphatos said: "Van Patisi" said: Zombi gibi lan bu. Çıplak görsem suratına bakmam. jeanette zombi diyosun :( Oha. Yok lan gerçeği at gibiymiş sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Van Patisi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Noise said: ShadowFury said: angel vardı bi de emo vampir olaraktan. ama o bile şimdiki zibidilerden trilyon kat daha delikanlıydı. "çok duygusalım ama vampirim ya canavarım ben böhüeaaa" ekolünden gelen vampirlerden tiksindim şu çakma vampirler yüzünden. hayır bi de boku çıktı olayın, bütün vampir karakterler sevimli, bütün vampir karakterler emo olucak neredeyse. bi konsepte kayıcaksanız dozunda yapın bari. mesela anne rice vampirlerinin duygusallığı çok dozundadır. insanın içini baymadan verir yani o duyguyu. ama olay emoluğa kaydımı vampirliğin tüm karizmasını yerin dibine sokuyolar resmen. Abi angelın en büyük sorunu ruhumu kaybetmicem ben diye buffy e kaymamasıdır . Ya kay gitsin arkadaşım ruh dediğin nedir ama dimi ? O karıya kaymak için ruhumu veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 "Van Patisi" said: ybsg. Siz abazaysanız ben nabiym abi. Bişiy görünce hemen azıyorsunuz. Ben kendimi kontrol edebiliyorum sdf. "Van Patisi" said: O karıya kaymak için ruhumu veririm. oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Van Patisi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Kaymak ayrı meme görünce azmak ayrı abi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Meme görünce tabi azacan bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Filme gelirsek,saçma sapan bir film.Ergenler izlesin para kaanalım diye yapıldığı gayet ortada. Ama emodan vampir olmaz. Nerede o koca kasabayı karanlığa gömen,hükmeden,karizmatik vampirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Van Patisi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Kasabayı karanlığa gömen. mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 meme var +7 van patisi şu resme bakınca neler hissediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 http://www.imdb.com/title/tt0389722/ 30 Days of Night bu filmi bulup izleyin, önce çizgi romanını okudum, sonra filminin olduğunu görünce bulup izledim bluray rip. çrye güzel sadık kalmışlar, özellikle danny huston abimiz feci rol kesmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Van Patisi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Etkilendim de azmadım sdf. Ya abi çok gördüm zamanında, etkilemiyo artık ben nabiym sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Tenekeadam said: meme var +7 van patisi şu resme bakınca neler hissediyorsun? naptın aga van patisinin pantolonu telef ettin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 o film bence gayet vasattı.tabi tivilayt ile karşılaştırdığında baş yapıt gibi kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar