ismail PK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Sen bitmişsin okeye dolanıyorsun. Daha yazının başında devamını okumadan onun kazanıp senin kazanamadığını tahmin bile etmedim değil.. Ayrıca derler ya bayanlar duygusaldır bla bla ben inanmıyorum aksine daha anlayışsız duygusuzlar erkeklere bakıyorum daha duygusallar. Dünya etrafımda dönsün bu mu duygusallık ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ceko83 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 seni seviyorsa sen istemesen dahi kendi anlayışlı davranmalı zaten davranmıyorsa bitir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 tahminimce sen bu kızı seviyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Kız hangi okulda ? Yo hani bakim güzel değilse ayrıl yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 abi nickten dolayı herşeyi bi mutlulukla anlattığını varsayıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 yalnız adam =) said: telefonda duyduğum sesle yatmaya mı gidilir :D demiş diğer konuda ben gaipten duyduğum sesle bile yatmaya giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 anladıgım kadarıyla bi kac sey yazayım bu iliski yasayabilecegin en ileri iliski sanıyorsun yasın itibariyle dogaldır,ayrılmanın da cok zor oldugunu sanıyorsun,kızın anlayıs gostermeyı bırak dusuncelı olması seni motive etmesi lazım,20li yasları biraz doldurmaya baslayınca insanların karsılarındakini bilincli ya da bilincsiz nasıl kullandıklarını ufakdan anlayıp kimsenin masum olmadıgı gercegini idrak edersin,isin kotusu senin motivasyonunu bilincli bozuyorsa kız gercekten kotu biri ha dusunemiyorsa bunları salak biri,her turlu kotu ayrıl gitsin cok da takma kafana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 said: isin kotusu senin motivasyonunu bilincli bozuyorsa kız gercekten kotu biri ha dusunemiyorsa bunları salak biri,her turlu kotu ayrıl gitsin cok da takma kafana ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Hiçbir kız onu sevdiği belli sevgilisine görüşemiyoruz diye trip yapmaz. Ya sallamayan bir tipsindir ki attığın mesaja bakarsak bariz değilsin; ya da sevgilinin senden başka beklentileri vardır, ya da sen bize asıl sorun konusunda sallıyorsundur. -Yeaa abi kız bana hasta görüşemiyoruz diye trip yapıyo. gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 kız bana hasta değil ki yani ilişkinin tamamında çok seven emek sarfeden taraf ben oldum ama şimdi ona küçücük bi emeği çok geliyo bunda bile bencillik yapıyo haftanın 1 günü buluşmayı beceremiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 aquila said: hemen birak o kizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 arkadaş anlamıyorum nasıl dayanıyorsunuz ara verelim de çek git sonra, nesi sorun bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 KALPSİZ FLY. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 =) said: kız bana hasta değil ki yani ilişkinin tamamında çok seven emek sarfeden taraf ben oldum ama şimdi ona küçücük bi emeği çok geliyo bunda bile bencillik yapıyo haftanın 1 günü buluşmayı beceremiyor Biraz ara verelim de, BIRAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 genç senin o iş olmaz 0ne said: sil baştan başla öss ye yeni bir hayata yeni bir kıza. yoksa şimdiden gg sin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 your gf sucks bırak kızı vurkaç ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 En güzel nick phyxantarın troll accountunundu ya; >:O Üstüne yok arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Bak burda bir durum acayip rahatsız etti beni.Kız öss sebebiyle ayrılıyor . Üniversitesini bigüzel kazanıyor , sen kek gibi ortada kalıyorsun okulada giremiyorsun , sonra tekrar dönüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 naraso said: abi nickten dolayı herşeyi bi mutlulukla anlattığını varsayıyorumnick ironik olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 deveye diken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 adam belki sinirinden gülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Fly said: arkadaş anlamıyorum nasıl dayanıyorsunuz ara verelim de çek git sonra, nesi sorun bunun 4 yıl lan, çekip gitmek kolay mı. şu mesajı atmışsın maximumu süren ilişi sürenin 2 hafta , maximum ilişki sayın ise 3 diye tahmin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 hayır kök iki sene çıktım toplamda -öss senesi, stres etc -bunu anlayışla karşılama yoksunu bir insan 4 sene sonunda geline geline bu noktaya gelinmiş olsa şahsen camdan atlardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 valla ortada aşk yoksa bu kadar seneye gelinilmez diye tahmin ediyorum. ben de bunun gibi sayko bir ilişki içerisindeyim. allah hepimizin yardımcısı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 flört bu yüzden var. kızın hareketlerine bakacaksın, yaptığı , senin hoşuna gitmeyen bişey var diyelim, 2 yaptı 3 yaptı otur düşün. bunu bütün hayatım boyunca çekebilirmiyim? cevabın hayırsa hadi eywalah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar