Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sevgili iş eğitim durumları

=)

Öne çıkan mesajlar

Sen bitmişsin okeye dolanıyorsun. Daha yazının başında devamını okumadan onun kazanıp senin kazanamadığını tahmin bile etmedim değil..

Ayrıca derler ya bayanlar duygusaldır bla bla ben inanmıyorum aksine daha anlayışsız duygusuzlar erkeklere bakıyorum daha duygusallar. Dünya etrafımda dönsün bu mu duygusallık ?
Sosyal ağlarda paylaş

anladıgım kadarıyla bi kac sey yazayım

bu iliski yasayabilecegin en ileri iliski sanıyorsun yasın itibariyle dogaldır,ayrılmanın da cok zor oldugunu sanıyorsun,kızın anlayıs gostermeyı bırak dusuncelı olması seni motive etmesi lazım,20li yasları biraz doldurmaya baslayınca insanların karsılarındakini bilincli ya da bilincsiz nasıl kullandıklarını ufakdan anlayıp kimsenin masum olmadıgı gercegini idrak edersin,isin kotusu senin motivasyonunu bilincli bozuyorsa kız gercekten kotu biri ha dusunemiyorsa bunları salak biri,her turlu kotu ayrıl gitsin cok da takma kafana
Sosyal ağlarda paylaş

Hiçbir kız onu sevdiği belli sevgilisine görüşemiyoruz diye trip yapmaz. Ya sallamayan bir tipsindir ki attığın mesaja bakarsak bariz değilsin; ya da sevgilinin senden başka beklentileri vardır, ya da sen bize asıl sorun konusunda sallıyorsundur.
-Yeaa abi kız bana hasta görüşemiyoruz diye trip yapıyo. gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...