supremeallah Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 valencia sevilla arsenal porto nerde bunlar!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 hakkaten valencia yok yahu. ben valencia yı isitorm ulen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 milan gelmiş. hiç denemedim bakalım bi kaç deneme maçı yapıyım. grup arkadaşlarıma selamlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 mokoko said: aiko liste dışı takım alamıomuyuz ya. ben atleticoyla oynamak istemiorm :/ başında dedik sadece 16 takım :) yoksa ilk değiştiricek adam benim burda gelmesini istediğim en son takım geldi banada :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 kingpin said: aiko biz yalan olduk galiba :p hani alıyordun beni de sdopkdfsak 1. yedek üye sensin şu an :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Aiko said: Grup A Barcelona - hivpluz Athletico Madrid - Rendell_ Wolfsburg - azap20 Aston Villa - ck350 Grup B Real Madrid - LdennisL Bordeaux - Rabec Roma - aiko1905 İnter Milan - uhalnight Grup C Manchester United - Numara7 Chelsea - Bo_oRock Lyon - dorlinoglu Manchester City - hatorikenji Grup D Liverpool - Sputzke Bayern Muncih - requiemmass8 Milan - Fabbronzewrist Juventus - mojito35 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Aiko said: mokoko said: aiko liste dışı takım alamıomuyuz ya. ben atleticoyla oynamak istemiorm :/ başında dedik sadece 16 takım :) yoksa ilk değiştiricek adam benim burda gelmesini istediğim en son takım geldi banada :P atletico yu istersen bi konusalım takas işlerine girebilirz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 aston villayla eger yari finale kalirsam aston villa formasi alip arkasina yattara yazdiriyorum otoritelere duyurulur nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Minerva Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Barca'yı takaslamayı düşünmüyorum ama bu valdez olayını napacaz yaw, adam bildiğin kumbara :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 supremeallah said: aston villayla eger yari finale kalirsam aston villa formasi alip arkasina yattara yazdiriyorum otoritelere duyurulur nokta hattini bil. o değilde takas olmicak heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 fizban said: title verecez gençler, viktor açıklama yapar gelince =P gelen giden yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 gençler bazılarımız birbirimize baglanamıyoruz oyunda maç atmak isterken. nası yapcaz o işi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 mokoko said: gençler bazılarımız birbirimize baglanamıyoruz oyunda maç atmak isterken. nası yapcaz o işi? online lobbylerden birinde buluşup denediniz mi? orda da olmuyorsa artık play as friend'ten unranked oynarsınız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 2sindede olmadı valla. sput la denedik baya olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 mokoko said: 2sindede olmadı valla. sput la denedik baya olmadı. ala ala. bide biz deneyelim bakalım olucak mı? olursa artık sizi farklı gruplara koyarız. bu arada; http://www.fixturelist.com/leaguetables.php?l=7461 puan tabloları maç sonuçları vs vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 abi nolursa olsun baskalarıylada oynayamıo olabilirz yani. bi cozumu olması lazım illaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 START VERİLDİ VE KOŞU BAŞLADI. Maçlarınıza başlayabilirsiniz. Grup maçları için son günün tarihi; 06.12.2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Roma 0 - 1 Real Madrid 2. maçı yapamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 bu arada ss falan koymak gerekir mi maçlardan?? yada golleri kimin attığını falan? gol krallığı falan yapabiliriz aslında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numara7 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Takımım Manchester United ı juventus veya arsenal le degiştirebilirim varmı isteyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 atletico madrid istermisin :D? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 turnuvadakiler msn e [email protected] eklesinler. ordan konusup maçları ayarlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numara7 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 mokoko said: 2sindede olmadı valla. sput la denedik baya olmadı. ben sput a anlattım olayı inş yaparsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numara7 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 mokoko said: atletico madrid istermisin :D? yok istemem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Juve yi verip manuyu almak bana uyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar