Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Evet müdürüm sordu da, ps2 için (veya pc için) güzel gelişmiş bir uçuş simulasyon oyunu ve tenis oyunu bilen sevabına adını yazsın lütfen =) Şimdi bölümün game freak i olarak bu soruyu cevaplamazsam olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 flight simulator X var en son cıkan. bundan baska ucak simulatoru var mı bilmiyorum. varsa da rakip olamamıstır ve duymamısızdır. tennis de top spin var. 1-2-3 serisi var oyunun ama hangileri hangi platformda var orası karısık biraz. ben oynamadım gerci, guzel diyolardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Info için tşkkrler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 virtua tennis 2009 pc'de iyi tenis oyunu olarka. arcade ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 olsun iyiymiş buda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 hülya avsarla tennis world tour 2009 wii alsın tenis wii'de oynanır, müdürse sorun değil zaten. uçak için fsx var bide savaş olsun derse IL2 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar