Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Var mı online asker?

ozii_x

Öne çıkan mesajlar

said:
Erutan, 11 Temmuz 2004 14:20 tarihinde demiş ki:
nerde yazmış bunu nerf? blackrose?

ben göremedim ???

en alttan ikinci mesaj[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 11 Temmuz 2004 12:18 tarihinde demiş ki:
abi demek istediğim vırı vırı yapmayın

ordaki insanlar insan değilmi? hayvanmı onlar afganisten diye bilmem bişeyler diyorsun.
yani bunada şükür başka bi ülkede doğmadın ne bilim afganistan ırak suriye fln

guneydogu gibi bolgelerde askerin moralini gozetmek icin cok tolerans gosterilir genc. kufur isitemezsin dayak yemezsin. hatta bazi birliklerde sakala bile bakilmaz. it pic rutbeli gonderilmez oraya. afganistani sen dusun.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 11 Temmuz 2004 12:18 tarihinde demiş ki:
abi demek istediğim vırı vırı yapmayın

su lafi soylersen askerde sana once ust devrelerin tarafindan 'alt devre konusuyo .tu basi oynuyo' denir ve gece birdenbire kendini 6 saat nobette bulursun. 3 kere ustuste ciktin mi o nobete bir de bakmissin ki muma donmussun.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 11 Temmuz 2004 14:26 tarihinde demiş ki:
peki alex efendi bazı şeyleri bilmemek askerliği bilmemne allahım ya bilmiyorum diye asker olamiyacakmıyım ben? al ya bunebicim zihindir anlamam...

olay da o iste. bilsen de bilmesen de olacaksin. dahasi, ne durumda olursan ol bir pigme olup 200 kilo olmadikca yine de olacaksin.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

bakıyorum hiçkimse askeriğinden memnun kalmamış...Benim de yaş nerdeyse 19 ama Türkiye vatandaşı değilim,yani askerliğimi burda yapmayacam,ama Bulgaristanda da kesin asker kaçağıyım(18 yaşında alıyorlarmış) ve bu sene üni ye giremezsem seneye askerim muhtemelen.Ama tüm bu anlatılanlara ramen bence hala fazla abartıyorsunuz.Ne de olsa herkes geçiyor bu yollardan,kötü yönlerini unutup iyi yönlerine bakmak gerekir..

Ha bu arada "ben yapmiycam" diyen arkadaşa-galiba eşcinselleri almıyorlarmış,Taklit yapmayı bi dene itersen.Yani kilo almaktan kolaydır :D :D :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mrtksn, 11 Temmuz 2004 14:55 tarihinde demiş ki:
Ha bu arada "ben yapmiycam" diyen arkadaşa-galiba eşcinselleri almıyorlarmış,Taklit yapmayı bi dene itersen.Yani kilo almaktan kolaydır

eşcinsel oldugunu kanıtlaman gerekiyormuş

resimli mesimli sanırım kanıtta[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki:
ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi.
Sosyal ağlarda paylaş

1. sevdiklerinden ayrılıyosun
2. iş hayatına atılmanı geciktiriyo
3. sıkı bi eğitim var
4. Marduk geliyo, askerliğimi bitiricem ve ölücem :([signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular....

Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki:
aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Popeye, 11 Temmuz 2004 15:15 tarihinde demiş ki:
said:
mrtksn, 11 Temmuz 2004 14:55 tarihinde demiş ki:
Ha bu arada "ben yapmiycam" diyen arkadaşa-galiba eşcinselleri almıyorlarmış,Taklit yapmayı bi dene itersen.Yani kilo almaktan kolaydır

eşcinsel oldugunu kanıtlaman gerekiyormuş

resimli mesimli sanırım kanıtta

Nasıl yani?Şey yaparken mi?Ben bakire eşcinselim,siz de çok tatlı bir çocuğa benziyorsunuz ayol felan dersin :D[signature][hline][|||||||||| ___Dialer__LOADING..._________]
Sosyal ağlarda paylaş

amirale yavşican ozaman iş biter :)
:P:P:P:P:P:P
[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
..|....|.....|....|....|
./ ./ ../ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları
Koc asker yolla bana pls

[Bu mesaj Erutan tarafından 11 Temmuz 2004 15:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

emekli memekli dinlemezler askerligin kaymaini yienler pasa topluluklaridir. emekli olmasinin bir etki olacaini sanmiorum sana solenene sadece sunu cevap olarak verebilirsin
EMREDERSINIZ GOMUTANIM !! cakarsinda selami ama avaz avaz baar bunu unutma..
sonra eer torpil mi istion bulunduun yerden bi pasa tanidik varsa ki genelde kurmay albay sınıfından baslar tum general tug general topluluklarını da icine alır ordan bul (bence)
bide sunu solicem burdaki arkadaslar da bilir yapan arkadaslar bana askerligin ilk iki gunu 2 sene gibi gelmisti NEREDEYIM LAN ben olayı hepinize olacak alıstırın kendınızı ama hepiniz insallah iyi yaparsiniz..[signature][hline]Etraf BOK kokuo Sen ne Gonusuon!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...