Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Var mı online asker?

ozii_x

Öne çıkan mesajlar

abi ne kilosu ?

kim salliyor bunlari sizlere ?

askerlik subelerinde mantik sudur :

"ben yollayayim, bir sorunu varsa acemilik yapacagi birlik askeri hastaneye gonderir, curuk olacaksa ordan cikartirlar"

bu sekilde hem denetlemelerde 'heloleoelelllololo sen niye adamlari nasi curuge cikardin lan' gibi azar isitme sorunu olmaz, hem de kagit isi ve burokrasiden kurtulur.

acemi birligi de soyle dusunur :

"ulan askerlik subesi bunu gondermis. herif falso gorunuyo ama, sube gonderdigine gore vardir bi bildikleri. dursun bi bakalim ne olacak"

ayni sekilde birlik de 'ulan sube gondermis herifi sen niye curuge cikariyosun' azari isitmekten korkar denetlemede. ayni zamanda onlar mi ugrasacak kagit isi burokrasi askeri hastaneye adami gonder getir eoooo.

'dursun bakalim ne olacak' olurken bir de bakarsin ki acemilik bitmis dagitimin cikmis, acemi birligin 'sorunu varsa usta birligi onu curuge cikartir' dusuncesiyle rahatlamis olarak postalar usta birligine.

eeee.

usta birligine gelince de ayni surec cereyan eder. sube bisi dememis, acemi birligi normal gondermis onlar kim ki seni curuge cikartsin.

ayrica sismanlar hakkinda birkac askerlik subesinden duydugum sozu aktarayim : "zayiflatirizzzz"[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

erutan ne o yelkenler fora mı ?
savunacak iddian sallıcak gençlik hayallerin kalmadı galba
kötü bişi
geçen 1,5 seneni düşün su günden geri
bütün bu süreyi üniversite okumus ayne aslında baya çileli bi iş yapmıs biri olarka 25 yaşına glemiş olarak ve hayattaki herseyden uzak olarak geçirdiğini düşün
ama düşün bi saniye aklından geçirme
sonra askerliği spor olarka algılamazsın[signature][hline]Bornozlu Canavar
Sosyal ağlarda paylaş

sallamak ?
ne sallaması hoca kilo yüzünden alınmama olayını haydarpasa gatadaki albay tanıdıkla bile konuştum

belli bi kilodan sonra almıyolar işte

aha horace mesela o yüzden gidemedigini söylemişti[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki:
ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 10 Temmuz 2004 16:35 tarihinde demiş ki:
bence askerlik cok iyi bişey hala 20 yaşına gelmiş laubali laubali yaşı na göre takılmayan tipleri disiplinli yapıp orda eziyor..

midemi daha fazla kaldırmazdın tebrik ederim. zerre laf etmicem daha, kal kafandakilerle :hrr:[signature][hline]Question: How many C++ programmers does it take to change a light bulb?

Answer: You're still thinking procedurally! A properly designed light bulb object would inherit a change method from a generic light bulb class!
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben de gormedim oyle belli bi kilodan sonra alinmamis. ne mutlu zede oyle bir kilo olayina gore alinmamis ise.

zaten sunu da unutmamali aslinda, subesine gore degisir hersey. askerlikteki hersey gibi basindaki amir ne derse o olur.

bazi askerlik subelerinde yaptiginiz tum islemler sirasinda size yol icin verilmis paranin kac lira oldugunu sorarlar, kurusuna kadar soylemenizi isterler ornegin. oradaki amirin adetidir o.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

yok yahu o kadar göbek yapmadık daha. sırf askerlik için kilo alan adam varsa da eminim çok ilginç bi insandır. tanışmak, hatta göbeğini mıncıklamak isterim.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 11 Temmuz 2004 04:52 tarihinde demiş ki:
onun kilosu zaten hep öyle

said:
Popeye, 11 Temmuz 2004 04:50 tarihinde demiş ki:
ayrıca sırf askerlikten kaçmak için kilo almayı düşünmek

ben ne demişim sen ne demişsin
hey allam[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Sosyal ağlarda paylaş

ya ben bu ezme, ezilme olaylarına dayanamam askere gittiğimde böyle birşeyle karşılaşırsam ufak çaplı bi ayaklanma çıkarabilirim... :P ister sürsünler, ister askeri mahkemede yargılasınlar ezdirmem kendimi elin gerizekalısına[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins
Looking down I see myself, I'm my own enemy
Sosyal ağlarda paylaş

erken kalkmak, eğitim görmek, ne bileyim iş yapmak kötü değil de öyle elalemin kaprisini çekemem ben... yok çay getir yok şunu yap, yok bunu yap... kimsenin uşağı olmam, olamam. çok mu zorlanırım dersiniz? :)[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins
Looking down I see myself, I'm my own enemy
Sosyal ağlarda paylaş

120-130+ kilodan sonra alinmiyo hoca, sana seneye tarih veriyolar o tarih icin kilo vermen gerekiyo, veremezsen yine uzuyo, en yakin arkadaslarimdan biri bu sene kilo yüzünden gitmedi...Binbir cesit yere yollamislar tabi kilo yüzünden, en sonunda 1 sene uzamis, seneye veremezse yine uziycak[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil...
Sosyal ağlarda paylaş

ya benim bi sorum olacakti..
simdi universite bitince direkmi aliyorlar?
yurtdisinda gidiyorum uniye burda bitirip bi ise girmeyi dusunuyorum ama araya askerlik girerse o is yatar.. erteletmenin yolu yokmu?
bide 3 sene yurt disinda calisinca askerlik kisaliyormuymus neymis bunun dogrulugu nedir bilen varmi?[signature][hline]a.k.a. Sharez
Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 11 Temmuz 2004 04:12 tarihinde demiş ki:
...e orası sana kalmış unity git universiteye kazan subaylık fln paşalar gibi geçir sen er olmayı düşünüyorsan orasını bilemicem

her konuda olduğu gibi bu konuda da sallamış durmuşsun

her üniversite bitiren yedek subay olmuyor, öyle bir şart yok, ben yüksek lisans bile yaptım ama askerliğimi 8 ay kısa dönem er olarak yaptım, 7 ayda bitti izin falan kullanmadan

ve bitmeden tam 10 gün önce, yani artık rütbelilerle bile en iyi geçindiğimiz dönemde bile bi astsubay çıktı ve 100 tane 18 aylık erin önünde bize "bu gördükleriniz o.... çocuğu, hem de okumuş olanından" diyip ana avrat sövüp metrelerce kızgın taşın toprağın üzerinde süründürdü, haziranın sonuydu, kollarıma batan taşları askerden sonraki birkaç ayda temizleyebildim, yanıklar da bir o kadar sürede izini kaybetti

istersen bazı konularla da içinden "bunu da pek bilmiyorum en iyisi yorum yapmim de kendimi küçük düşürmeyeyim" de, daha iyi olur[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 11 Temmuz 2004 10:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 10 Temmuz 2004 23:00 tarihinde demiş ki:
....muahha postal ne bu arada?...

kafana denk geldiğinde daha net anlayabileceğin bir şey
normalde ayağa giyilir, günde 20 saat falan çıkarılmaz, hatta bazen unutulur uykuda da çıkarılmaz, çıkarıldığında ortaya çıkan konudan mütevellit tekrar giyilmek zorunda bırakılınabilir, koğuş arkadaşlarının zoruyla

neyse...
koğuş ne, kafa ne, gün ne deme onları bilmiyorum[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

bende su anda 12 aylik yedek subaylik gorevimi allahin unuttugu Kibris ta yapmaktayim.3 ayim kaldi iliskimi bitirdim hayatimi ozledim isimi ailemi arkadaslarimi her bi b.k u ozledim.cok kotu bir askerlik gecirmedim ama her gun stress kafamda beyaz teller artik sayilio onu soleyebilirim baya farkli seyler de yasadim askerlik disinda ilskinin bitmesi gerginlik fln onlarda dahil sadece askerlik deil ama.neyse arkadaslar elimiz mahkum bunu bitiricez vatan borcu ama vatanin bize nasil borcunu odiecei mechul.ne yapip edip bitirin bunu.ha bir arkadas sormus askerlie istediin zaman gidebilirsin muayeneni fln olucaksin sana gun vericekler ama sen master vs yaparak ertelebilirsin bana sorarsan cok fazla erteleme nasil olsa gidiceksin.
sevgiler[signature][hline]Etraf BOK kokuo Sen ne Gonusuon!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DeamoN, 11 Temmuz 2004 04:56 tarihinde demiş ki:
erutan ne o yelkenler fora mı ?
savunacak iddian sallıcak gençlik hayallerin kalmadı galba
kötü bişi
geçen 1,5 seneni düşün su günden geri
bütün bu süreyi üniversite okumus ayne aslında baya çileli bi iş yapmıs biri olarka 25 yaşına glemiş olarak ve hayattaki herseyden uzak olarak geçirdiğini düşün
ama düşün bi saniye aklından geçirme
sonra askerliği spor olarka algılamazsın

hayır kardeşim siz askerlik cokmu zor zanlediyorsunuz burdaki askerliğe dua edin afganistanda falan gerçek kuşun keleşlerle çalışıyorlar adamlar çitten kafayı cıkardınmı güme gidersin direk adamlar keleşlerle birbirlerine hedef alıyorlar eğitmenleri ne bicim suyunu cıkartıyor adamların siz yatın kalkın adamın emirlerini yapıp kurtuluyorsunuz pehh bide gelip şöyle konuşmuyormusunuz burdaki askerlik bana göre cok rahat[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
..|....|.....|....|....|
./ ./ ../ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları
Sosyal ağlarda paylaş

sen çok istiyosan afganistana gidersin o zaman
afganistan gibi bir örneği düşündüğün yerde askerlik olmayan ülkelerdekin örneğini de umarım düşünmüşsündür

sui emsalden misal olmaz[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

abi demek istediğim vırı vırı yapmayın

ordaki insanlar insan değilmi? hayvanmı onlar afganisten diye bilmem bişeyler diyorsun.
yani bunada şükür başka bi ülkede doğmadın ne bilim afganistan ırak suriye fln[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
..|....|.....|....|....|
./ ./ ../ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
"yani bunada şükür başka bi ülkede doğmadın ne bilim afganistan ırak suriye fln"
lol şuan Tr de yaşıyoruz başka yerde değil ozaman niye ben isviçrede doğmadım diye ağlardım daha önceden cok kez tartışıldı.Bunun yanında kilodan askere almama olayı tamamen doğru boyuna göre kilonu hesaplıyorlar eğer üstündeyse çürük raporu veriyorlar.[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body...This is the only way KILL HIM
Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Virus tarafından 11 Temmuz 2004 12:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Erutan saçmalıyosun. Hem yaş kaç senin? Al işte 5 yıl boyunca hababam counter-strike verirsen bunun gibiler türer.
Birincisi afganistan her koşulda zor durumda bi ülke her anlamda felç yani. Şimdi sen amaney onnar insan değilmi obarey onnarın ne suçu var dersen(ki diyenler yüzünden olan ülkeye oldu) Kadının sesi programı için ideal konuk olursun. Yani bugün Irakta savaş var la hede onnar insan değilmi bizde savaşak diyip atlayacakmısın.İkincisi yaşının küçük olduunu varsayıyorum. Yoksa böyle laflar 16 ve yukarısından kolay çıkmaz. Eğer öyleyse zaten askerlik denen şey kafanda tam oluşmamıştır. Öyle değilsede alah yardımcımız olsun çünkü dikkat ettim günün büyük bi bölümü threadlerde aktifsin.[signature][hline]Kido Süt ve Lahmacunları
Damak zevkinize göre...
MMMMm Nefissss.
Sosyal ağlarda paylaş

eheh işin en güzel tarafıda çogu tanıdıgımda gördügüm bir şey var

yaş 17 ve altındayken askere gidicem heyt höyt derler
hiç tırsmadıklarını, endişe duymadıklarını söylerler

yaş 19 olupta ilk yoklama geldiginde kıçları tavana vuruyor direk :)

umarım devreciligi bol, uzman çavuşları kıl bir yere düşersin erutan :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Sosyal ağlarda paylaş

ben de ona hayret ediyorum zaten
erutan lise 2'ymiş
:)

erutan önce bir git gör yaşa, ondan sonra gel burda konuş, burada vırı vırı yapmayın dediğin insanların bir kısmı en azından o görevi iyi kötü yerine getirmiş, vırı vırı yapsan da yapmasan da seve seve yaptırıyolar o görevi merak etme

asıl sen bi aklını başına devşirip (şu anda nerde olduğu açık) öyle yaklaş konulara, bilmediğin mezvularda da yargıda bulunma, elbette halimize şükretmemiz lazım ama olan biteni de sesimizi çıkarmadan oturamayız[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...