Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Canlı balığın yarısını pişirmek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Vulgar said:

yok zamanımı erkek erkeğe bira içmek,abaza muhabeti yapmak, nette kız düşürmeye çalışmak gibi şeyler yerine spor yaparak geçirdim.Göbekli yağlı ham insanlar gibi fast food deil, et tavuk sebze balık ağırlıklı beslendim.Sanada tavsiye ederim. Evet balık iyidir.

Vay, peki nette tanimadigin kizlara aniden cikis yaparak ilgi toplamaya calismaya yonelik hareketlerin diyetine ne kazandirdi bir de Senin gibi bir cok fani seyi asmis bir insan icin internet forumlarinda laf yetistirmenin gereksiz olmasi lazim, senin gibi sosyal cevresi olan biri icin yani...

hayal gunu taktir ettim ama... guzel backstory uydurmussun kendine, nebula arsivlerinde rp threadlerin de vardir eminim :D
Mesaj tarihi:
Deacon said:

bence haklı vulgar. güzel kızlar forumlarda değil porschelarda gezer!!!

"güzel kız metalcidir
siz giyinmeyi bilmiyosunuz
aah ah odtüde olucaktım" diyen birinin sırf bana muhalefet olmak için bu tarz bi cümle kurması içler acısı
Mesaj tarihi:
Azmodai said:

Vulgar said:

yok zamanımı erkek erkeğe bira içmek,abaza muhabeti yapmak, nette kız düşürmeye çalışmak gibi şeyler yerine spor yaparak geçirdim.Göbekli yağlı ham insanlar gibi fast food deil, et tavuk sebze balık ağırlıklı beslendim.Sanada tavsiye ederim. Evet balık iyidir.

Vay, peki nette tanimadigin kizlara aniden cikis yaparak ilgi toplamaya calismaya yonelik hareketlerin diyetine ne kazandirdi bir de Senin gibi bir cok fani seyi asmis bir insan icin internet forumlarinda laf yetistirmenin gereksiz olmasi lazim, senin gibi sosyal cevresi olan biri icin yani...

hayal gunu taktir ettim ama... guzel backstory uydurmussun kendine, nebula arsivlerinde rp threadlerin de vardir eminim :D

haklı olduğun yerler var.Pepelekten beri bu foruma giriyorum ve gerçekten düşüncelerimle haklıyım ilgi çekmek gibi bi amacım yok zaten hep girmiyorum foruma ama boyle insanları gorunce karşılık vermek istiyorum ha bana birşey kazandırıyor mu hayır dedğin gibi gereksiz aslında.
Mesaj tarihi:
yaratmak istedigin olgun izleyici modeli beni benden aliyor. lutfen devam et. aydilat bizi :D

bana mesela kas yapmak ve yapili olma konusunda tavsiyeler ver lutfen, bu alanda tecrubelerim oldukca sinirli :o bi de kizlarla nasil tanisacagimi anlat lutfen.
Mesaj tarihi:
Azmodai said:

yaratmak istedigin olgun izleyici modeli beni benden aliyor. lutfen devam et. aydilat bizi :D

bana mesela kas yapmak ve yapili olma konusunda tavsiyeler ver lutfen, bu alanda tecrubelerim oldukca sinirli :o bi de kizlarla nasil tanisacagimi anlat lutfen.

www.vucutcu.com a girebilirsin yada başka bir sürü site var araştırırsan bulursun.
Mesaj tarihi:
bu mu?

:/ takip edip gerisini getiremeyeceksen tanimadigin insanlara rastgele burda orda laf atma arkadasim. yetemiyorsun, sonra da ortaya nahos goruntuler cikiyor.

neyse bu heycan da bitti arkadaslar, tekrar baliklara verebiliriz kendimizi.
Mesaj tarihi:
Milamber said:

vulgar hakaret konusunda başta haklıydında sonra kızlarla kezban, şişman, çirkin kız muhabbetine girdin orada bozdun işi. Albüme zamanında baktıysan gayet güzel üyelerimiz var. Ha o balığa acımayan, bu durumla dalga geçen belki hakareti hak etmiş olabilir ama forumda bence kimse kimseye hakaret etmemeli. Hak etmişsede muhattap olma kapa konuyu "sana güzel laflar hazırladım" de ve devamını getirme. Birisi hakarete başladı mı ya da kavgaya devamı geliyor böyle.

hala hakaret diyorsunuz. arkadasimiza sakasina kiro diyemicek hale mi geldik su forumda :) o kadar mi batiyo yani birilerine.
abartmaya gerek yok.
Mesaj tarihi:
olay anlaşıldı sorun yok. balık olmayalım balıklara işkence yapmayalım. balığı severim yemesinide seyretmesinide köyde dereden tutup taze taze yeriz ama öyle işkence yapmayız. saygı duyarız, kıymetini biliriz.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...