Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nargile ve taksim vakti gelmedi mi?

Prawler

Öne çıkan mesajlar

said:
Alexi_Septimus, 04 Temmuz 2004 20:31 tarihinde demiş ki:
Ben gelirim.
Klan Kafe'de olacak.
Alternatif dinlenilecek.
Akşama doğru (açıldıysa) Klan'ın yeni açılan barına geçilecek.
Yok açık hava derseniz.
Tavsiyelerinizi dinliyorum.

BU YAPILIR...
Yapılmalıdır...
Deli bir şey,Estel Sağolsun..Şahsen,istanbulda geçirdiğim günlerde deli güç verdi,kanıma kan kattı...
Extradan avantaj sağladı.Klan rulz ki ne rulz..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
[29.04.2002-29.04.2004]
Sosyal ağlarda paylaş

organizasyonu ayarlayan iri olsaun,cep telefonu lazım lakin,klan kafe dediğiniz er tanıdıkmıdır,kalabalık olmuyacakmıyız sorun çıkarmı?önceden reservasyon?yine soruyorum kimseyi tanımıyorum,gelsem kaynaşırmıytız,ii geceler :)[signature][hline]HitPoints-50
Skill-Unarmed
Location-Junktown
Weapons-n/a
Sosyal ağlarda paylaş

tüh senle tanışır tanışmaz kötü emellerime alet edcektim bonepart :)
hayır ciddiyim,şimdi biz kendi aramızda eğlenmek istioruz türü bişi düşünüosanız anlayışla karşılarım,kimseyi tanımam çünkü,yok gel ne olusan gel diosanız gelmek isterim.[signature][hline]HitPoints-50
Skill-Unarmed
Location-Junktown
Weapons-n/a
Sosyal ağlarda paylaş

ben ataköyde oturuyorum walla sözleşme mözleşme kastırmadılar sağolsunlar geçen cuma gittim bööle bööle adsl almak istiyorum dedim kaçlık dedi ordaki hatun babamın suratına baktım 216 lık alalım mı dedim babama? Tam da bana uçan kafa atacaktı ki tamam 128 lik alalım şansımı fazla zorlamayayım dedim iyi dedi bari 128 lik olsun. Efendim bugün açmış olabilirler üşengeçliğimden bağlamadım hattı. Bi ara bağlayacağım. Bu akşam balo war deli gibi sakal var onla gidecem bakalım neler olacak[signature][hline]
Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın !
Countless times I trusted you!!
[b]Bitse de gitsek...
Sosyal ağlarda paylaş

eh ben de öyle gidecem gerçi jöle sürecem takım elbiseyle gideceğim ordan nispete aksam mı diye düşünüyorum da şimdi 50 milyon istiyorlar orda da bi 100 milyon çarpsalar çok olur ben eve dönerim belki..[signature][hline]
[b]Bitse de gitsek...
Sosyal ağlarda paylaş

onu ben dedim abi sigarayı bıraktım demedim bırakıyorum dedim dikkatini çekerim HÖÖÖÖÖÖÖÖÖT diye bırakılmaz sigara dabı vardır azaltılır önce onun için otlanırım 1 kaç tane ama çok içmem[signature][hline]
[b]Bitse de gitsek...
Sosyal ağlarda paylaş

paket aldırma bana hastalık var bende. Mesela dün paket taşıyordum. Taşımayayım diye yarım pakete yakın içtim. Bu arada çok ayıp 3 tane kota mota yakışmıyor gerçi benim bu sigara muhabbetim full yazış oluyor. en az 10 kez denedim bırakmayı olmadı bırakılmıyor[signature][hline]
[b]Bitse de gitsek...
Sosyal ağlarda paylaş

Havuz olayı yattı zaten.
Nargile diyoruz.
Balonu senin.
Yarın yapalım o zaman.
Ama şunu kesinliğe kavuşturalım kimler geliyor?
Esteldi berkti falan gelsinler.
Bone gelsin fedo gelsin.
Bu adamlar buluşkan adamlar.
Niye gelmezler? =)[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız?
- Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz.
- Anlamadım?
- Yanlış oldu galiba.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...