Bella Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 barnacle said: Bella said: onu yaptım. en yakın arkadaşımın babası doktor. bir kere aldım ama utanıyorum bir daha isteyemem. bi tane daha bul. çevren genişler hem zaa çevremdeki tek insan o onu da harcadım =(((
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 SeaGle said: bu konuda ben de alkole kırgınım1.5 gündür içmiyorum acaba bana acı çektirmek için mi yapyor yahu
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Bella said: barnacle said: Bella said: onu yaptım. en yakın arkadaşımın babası doktor. bir kere aldım ama utanıyorum bir daha isteyemem. bi tane daha bul. çevren genişler hem zaa çevremdeki tek insan o onu da harcadım =((( üzüldüm bak şimdi :/
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 DERMANI YARDADIR SENDE BULUNMAZ BOŞUNA BENİMLE UĞRAŞMA DOKTOR UĞRAŞMA DOKTOR UĞRAŞMA DOKTOR BOŞUNA BENİMLE UĞRAŞMA DOKTOR...
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 şarkı çok iyimiş lan. bella aç bi büyük dinlerken. hastalık filan kalmaz.
Öne çıkan mesajlar