SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 tekrar dürüst olmaya geldiğini söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akean Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 ortada tek sağlık ocağı olmadığınıda göz önüne alırsak? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 bazı yerleri direkt eledim ben. çok uzak olanları ve ümraniye üsküdar gibi yerleri. onlar vermıyo bana ya. tipimden kaynaklı gıcık oluyolar herhalde ehau. piercing falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 lisedeyken bizim eve yakın 2 tane sağlık ocağı vardı. giderdim hasta rpsi yapardım biri vermezse öbürüne giderdim. bazende aklımda 1 günlük almak varken kadın 2 hatta 3 gün yazardı offf eve böyle hoplaya zıplaya giderdim... gençlik işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 neresi orası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Bella said: bazı yerleri direkt eledim ben. çok uzak olanları ve ümraniye üsküdar gibi yerleri. onlar vermıyo bana ya. tipimden kaynaklı gıcık oluyolar herhalde ehau. piercing falan var.Bella üsküdardan alıcaksan her türlü yardımım olur her türlü bağlarım doktorları çünkü bizim orada hepsi bende üsküdardayım kız kardeşime rapor almaktan çözdüm olayı artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 abi inanmiyorum sana ya ahaha topigi uplamis, caresizlige gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 aa nerden alayım kimden alayım o zaman. sağlık ocağı ve isim verirsen çok makbule geçer valla=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 bak hemen böyle bi sempatiklesmeler.... smiley koymalar falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Bella said: aa nerden alayım kimden alayım o zaman. sağlık ocağı ve isim verirsen çok makbule geçer valla=)isime gerek yok ama fıstıkağacı çevik kuvvetin orada var ve gerçekten acayip yardımcı oluyorlar eğer birazdan iyi rol kesersen her türlü alırsın ben bi kız arakadaşa aldım yardmcı oldum benim kuzen falan diye girdim yanında yancı çantayı falan tutum okulu var dr bey 2 gün yazın ne olur falan diye alıyordum öyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 tamam onu da ajandamdaki sağlık ocaklarına ekledim hahah. teşekkür ederim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 nasi rol kessin ? meraba, annem kanser....... babamtrafikkazasigecirdi,teyzemcamdanatladi,kuzenim masadan düstü. cok yedim mide fesadi geciriyorum adeta :(:(:( neyse sadede gelelim. rapor verir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 yoo steteskopu sırtıne ve boğazına dayadığında dr iyi öksürsün bi de burnunu çekip halsiz davrandımı yeterli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 vaniLLe said: nasi rol kessin ? meraba, annem kanser....... babamtrafikkazasigecirdi,teyzemcamdanatladi,kuzenim masadan düstü :(:(:( neyse sadede gelelim. rapor verir misiniz? böyle saçma şey görmedim. 7 sülalemi neden sayıyorum vanil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Bella said: tamam onu da ajandamdaki sağlık ocaklarına ekledim hahah. teşekkür ederim=)ne demek her zaman yardımcı olunur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 cünkü sen yeterince hasta gözükmüyosun, kendini acindircaksin salak. azcik drama, azcik ajistasyon. türk mentalitesi böle calisiyo OOM. aaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 LucifeL said: yoo steteskopu sırtıne ve boğazına dayadığında dr iyi öksürsün bi de burnunu çekip halsiz davrandımı yeterli olur burası da dürüstlüğün işe yaramadığı sağlık ocaklarından o zaman........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 vaniLLe said: cünkü sen yeterince hasta gözükmüyosun, kendini acindircaksin salak. azcik drama, azcik ajistasyon. türk mentalitesi böle calisiyo OOM. aaa ünleme tıkladım muah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 aynen her yerde öyle ama ben okul zamanlarımda bile aynı numarayı yapıp alırdım ama gerçekten kötü olunca rapor alamazdım mevsim değişii falan gibi saçma tehişlerle 1 gün rapor veremiyoruz diyip yollarlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Bella said: vaniLLe said: cünkü sen yeterince hasta gözükmüyosun, kendini acindircaksin salak. azcik drama, azcik ajistasyon. türk mentalitesi böle calisiyo OOM. aaa ünleme tıkladım muah. iste cansin ve kacis yollari....... delikanli oleydin de yüzlesseydin samimi postumla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 abi ahahah. babam kanser annem trafik kazası geçirdi diye git rapor al. hani bunu başar bi.SÖZ. sana bi yemek ısmarlarım sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 benim bisi sölememe gerek yok ki. emrah bakisi atsam, yeter. dayanamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akean Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 vaniLLe said: benim bisi sölememe gerek yok ki. emrah bakisi atsam, yeter. dayanamaz. talk to me girl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 ayrica onu da basaramazsam ismarladigin yemekten circir falan olur yine alirim rapor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Akean said: vaniLLe said: benim bisi sölememe gerek yok ki. emrah bakisi atsam, yeter. dayanamaz. talk to me girl. WAT? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar