kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Eralp Atmaca Türkiye 3.cüsü.. Ankara 1.cisi Bilkent universitesi elektronik ve haberleşme bölümünde okuyor uzaha ne adammışım be :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 az önce aradım google da 2 tane link çıktı ehehe sonra kendimi arattım yoqum ehehehehehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 bi tanesini buldum gurur tablosunda ismi var bi dersanede.. heyt be.. hala da başarılı kendisi.. bense adıma .com uzantılı siteyi bulup lan ben bu siteyi almıştım boşboş duruo bari bişiler koyim diyip yarın için kolları sıvadım.. bizim soyad ise baya geniş kitleye yayılmış.. mısırda vali akraba buldum.. heyt be.. allahtan türkiyede benim soyadımla aynı akrabam olmayan bi insan olamaz.. değişik olmak güzel bişi :)[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Abi bırakın aramayın itiraf.com da okumayın 6 yıl önce ayrılmş olduum kız arkadaşım geldi itiraf.com u okurken aklıma sonra gece rüyamda gördüm şimdi keşke görsem konuşsak eski günlerden fln diye içim içimi yiyo :P Bu arada bi kıyakta ben yapiyim bu 2002 den önce öss ye girenler için geçerlidir yanlız belirteyim. Buraya giriyosunuz eski arkadaşlarınızın ineklerin uyuzların kankaların görüşmediğiniz kişilerin isimlerini yazıp aratıyosunuz numarası sol tarafta çıkıyor. Daha sonrada clip ettiğiniz numarayı Buraya girip yukarıdan sınaw tarihini seçip paste ediyosunuz ben inanılmaz eğlenmiştim eskilerin össde ne halt ettiğini gördüğümde. Sınıfın ineklerinin zıçıp batırmış olduğunu gördüğümde..[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 said: metboy, 09 Temmuz 2004 23:32 tarihinde demiş ki: yenisini arattım dersanede çıktı, eskisi çıkmadı. şöyle ilginç bir şey çıksada gülsem =) eskisini silmiştir google gösterimden kaldırıldıysa...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 bizimkinden bişi çıkmadı ya[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 buna google da aramak değil, mumla aramak deniyo.. :([signature][hline]Forum the bell tolls.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinoda Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Eskilerrr hep hatırlanıyor..[signature][hline]Abi nası Bişi Bu mussibişiiii.. Da dat dAayyyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar