Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eski sevgiliyi google'da aratmak :)

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

bi tanesini buldum
gurur tablosunda ismi var bi dersanede..
heyt be..
hala da başarılı kendisi..

bense adıma .com uzantılı siteyi bulup lan ben bu siteyi almıştım boşboş duruo bari bişiler koyim diyip yarın için kolları sıvadım.. bizim soyad ise baya geniş kitleye yayılmış.. mısırda vali akraba buldum.. heyt be.. allahtan türkiyede benim soyadımla aynı akrabam olmayan bi insan olamaz.. değişik olmak güzel bişi :)[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Oy asiye asiye tütün koydum kesiye...
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bırakın aramayın itiraf.com da okumayın 6 yıl önce ayrılmş olduum kız arkadaşım geldi itiraf.com u okurken aklıma sonra gece rüyamda gördüm şimdi keşke görsem konuşsak eski günlerden fln diye içim içimi yiyo :P

Bu arada bi kıyakta ben yapiyim bu 2002 den önce öss ye girenler için geçerlidir yanlız belirteyim.

Buraya giriyosunuz eski arkadaşlarınızın ineklerin uyuzların kankaların görüşmediğiniz kişilerin isimlerini yazıp aratıyosunuz numarası sol tarafta çıkıyor.

Daha sonrada clip ettiğiniz numarayı Buraya girip yukarıdan sınaw tarihini seçip paste ediyosunuz
ben inanılmaz eğlenmiştim eskilerin össde ne halt ettiğini gördüğümde. Sınıfın ineklerinin zıçıp batırmış olduğunu gördüğümde..[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Sosyal ağlarda paylaş

said:
metboy, 09 Temmuz 2004 23:32 tarihinde demiş ki:
yenisini arattım dersanede çıktı,
eskisi çıkmadı. şöyle ilginç bir şey çıksada gülsem =)

eskisini silmiştir google gösterimden kaldırıldıysa...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
[29.04.2002-29.04.2004]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...