Marty Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 wrlwrlwrlwlwrl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Phae said: Hadi Wotlk introsu dram, tbc videosundaki tek hüzün ögesi Illidan'ın şişirilmiş vücudu ve kral orc/cıbıl berserkin ölüşü. Seç hangisine ağladın. troll cok az gözküo ona içerledim sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murloc_mehmet Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Phae said: Murloclar oyundaki en nefret mob kitlesi ki. Alayı dotdöte onların, birini çekersin diğer mızrak atan ibiş de gelir gruugrugru sonra corpse run. Pull, die, res. Repeat. senin ananı bacını kesseler iyi mi lan yavşak. bizim de bi gururumuz onurumuz var. tabi ki birimize dalarsan hepimiz dalarız. biz sizin mahalledeki piçler gibi öyle izleyenlerden değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 adam hakli lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 kaçın murloc geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Murloc_mehmet said: Phae said: Murloclar oyundaki en nefret mob kitlesi ki. Alayı dotdöte onların, birini çekersin diğer mızrak atan ibiş de gelir gruugrugru sonra corpse run. Pull, die, res. Repeat. senin ananı bacını kesseler iyi mi lan yavşak. bizim de bi gururumuz onurumuz var. tabi ki birimize dalarsan hepimiz dalarız. biz sizin mahalledeki piçler gibi öyle izleyenlerden değiliz. offff sesli güldüm:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Murloc_mehmet said: Phae said: Murloclar oyundaki en nefret mob kitlesi ki. Alayı dotdöte onların, birini çekersin diğer mızrak atan ibiş de gelir gruugrugru sonra corpse run. Pull, die, res. Repeat. senin ananı bacını kesseler iyi mi lan yavşak. bizim de bi gururumuz onurumuz var. tabi ki birimize dalarsan hepimiz dalarız. biz sizin mahalledeki piçler gibi öyle izleyenlerden değiliz. Biz senin mahalleni de biliriz koçum. Senin mahalle dediğin 3-4 tane çadır, baraka lan dar gelirli mob. Bkz: Troll'le troll olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 başarılıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 SEN NAGAN GELSİN MEHMET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 ahaha murloc mehmet.. süpermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 canola said: SEN NAGAN GELSİN MEHMET Packet loss oldu galiba o cümlede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 xunn saglam troll geldi xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 noldu. ney anlamadım. nolmuş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 unutmayin siz gece yataginiza yattiginizda, sizlerin refahini dusunen gizli bir isimsiz kahramanlar orgutu calisiyor. onlar aciga ciktiklarinda hukumet tarafindan yargilaniyorlar, olduruluyorlar, unutuluyorlar, hatta hic taninmiyorlar. ama aramizdalar, bunu hic bir zaman unutmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 haklısın dev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Van Patisi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 calimero said: "Van Patisi" said: calimero said: okan a gidiyosun da -de ayrı... Diyorsun da, "a" kesme işareti ile ayırılıp, cümleye büyük harf ile başlanır!! bunun yazılacağının farkındaydım ve cevaplar hazırlamıştım zaten. bazı şeyler görmezden gelinir net aleminde. "-de" nin ayrı yazılması muhabbeti ise kolaylıktan çok bilmemekten kaynaklanır. çok önemli değil zaten geyik amaçlı yazılan bir şeydir de ayrı muhabbeti de. ha sen de geyik yaptıysan eğer eyvallah... Geyik yaptım canım :D. "-de" ayrı muhabbetini de biliyorum. Bilgisizlik değil de alışkanlıktan kaynaklanıyor. Malûm, imlâya dikkat eden insan sayısı gitgide azalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Van Patisi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 vaniLLe said: ahaha murloc mehmet.. süpermis. http://www.youtube.com/watch?v=uOpdyytB3OY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 adam murloc mehmet ya ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar