Beyt Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Almayı düşünüyorum.Telefonlardan pek anlamam.Nasıldır?Şarj olayı nedir? Bunların bir kısmı sitelerde telefon bilgilerinde yazıyor ama yinede kullanan insanların görüşlerini almak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Selamlar, Senelerdir Sony Ericsson kullanırım. Özellikle de Walkman serisi, şuan telefon değiştirmiyosam tek sebebi SE dir. Çünkü hertürlü ihtiyaç karşılayabilecek duruma getirilebiliyor, kurcalanabiliyor vs. Ses olayına zaten kimse bişey diyemez diye tahmin ediyorum. Walkman serisi, adı üstünde, ekolayzıır ı olsun, bassı olsun, kendine öz yazılımı olsun, playlisti olsun herşeyiyle harika... SE derim başka bişey demem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 valla pek olumlu yorumlar duymasam da, ben 6 aydır falan kullanıyorum, aşırı memnunum telefonumdan. eski telefonum da walkman serisiydi, bu çok daha iyi bir model ona göre. çok seviyorum telefonumu. bilinen saçmalıkları: bazen durup dururken resliyor, müzik dinlerken mesaj yazmak kasabiliyor, kasasının alt kısmı çok rahat soyuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Durup durup resleme sorunu kronik glb bendede vardı garantiye goturdum sorunun cozumu yokmus glb ki bana 15 gun ıcınde yenisini verdiler. Bunun dısında gercekten hos guzel bı telefon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar