Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 elde ettiğim başarılardan sonraki saniyelere gerek yok yaptığım hatalardan önceki saniyelerimi özledim ben...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Olmayan sevgilim.[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 gf2 ile çalışan oyunlar..[signature][hline]Fleşşşh off folınn encıılllss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Sevecek birileri...[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Ben Candemir!!?! Volfied, 11 Haziran 2004 23:16 tarihinde demiş ki: afrikadaki penguenler hakkinda endiseliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Ağlatmayın beni.[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 said: arcane, 07 Temmuz 2004 17:32 tarihinde demiş ki: gf2 ile çalışan oyunlar.. Buna ek olarak impression oyunlarını ve 2d RPG leri....[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 daha kaç yaşındasınız ya, durun bakalım daha neler neler yaşayacaksınız. Şimdiden yaşlılık triplerine girmeyelim ark.lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Ben yalnızlık triplerine giriyorum açıkçası.[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Başlığı açan arkadaşın laneti bu baksana isme :D[signature][hline]Kido Süt ve Lahmacunları Damak zevkinize göre... MMMMm Nefissss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelancholY Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 said: kiddo, 07 Temmuz 2004 18:47 tarihinde demiş ki: Başlığı açan arkadaşın laneti bu baksana isme :D SAOLSIN :)[signature][hline]YENİLMESEN HİÇ BÜYÜMEZDİN!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 asla geri dönmeyecek olan geçmişi... geçmiş gelicek olursa,herşey geri geliyor çünkü..Atari salonlarında harcadığım jetonları,miskette üttüğüm bilyaları isterim ben...Stallonenin Rockylerini,Devasa Köpek balığının katliamını,ilkokulda yaptığım muzurlukları... Bir nebzede olsa,geri çevirebilsem diyorum zamanı.[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 orta 3 ve lise 1'i özledim heygidi günler hey[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim balkondan bebek sallayanları da sevmem nameless13 demiş ki: taklitlerimden sakının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 said: Halfmumi, 07 Temmuz 2004 19:00 tarihinde demiş ki: asla geri dönmeyecek olan geçmişi... geçmiş gelicek olursa,herşey geri geliyor çünkü..Atari salonlarında harcadığım jetonları,miskette üttüğüm bilyaları isterim ben...Stallonenin Rockylerini,Devasa Köpek balığının katliamını,ilkokulda yaptığım muzurlukları... Bir nebzede olsa,geri çevirebilsem diyorum zamanı. her zaman keşke bilmem kaç yılında olsam dayımın daha hastalanmamış ve benim arkadaşlarımla gönlümce(delice) eğlendiim zamanlarda olsam diyorum (cümle düşük olabilir) hep tanrıya diyorum şuyumu buyumu al o zamanlara geri döndür diye ama olmuyor :((([signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim balkondan bebek sallayanları da sevmem nameless13 demiş ki: taklitlerimden sakının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 duygusal olmadığım zamanları özledim, küçüklüğümü özledim, matematiğin havuz problemlerinden ibaret olduğu zamanları özledim, ebeveynlerimin birbirlerini hala sevdikleri zamanları özledim, insanlara kendimi anlatmadan insanların beni anladıkları zamanı özledim, rol yapmaya gerek duymadığım zamanları özledim, sevginin saf olduğu zamanları özledim.[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki: sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 en hüzünlü topic seciyorum bu topici :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Antalya[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 eski sevgilimi.. sarışın ve yeşil gözlü olanı.. allahım ne vardı onu en yakın arkıyla aldattım.. kahretsin ya...[signature][hline]AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Birine onu sevdiğini söylemek istiyorsan, bunu o an yapmalısın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 iremi özlüyorum.[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü küçümseyen alevler olur muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 saymakla bitmez ama birkaç tane söyleyeyim ; -kendimi özledim (eski haylaz çocuğu :) ) -aşık olduğum insanı özledim -Denizde yüzmeyi özledim -Karın yağmasını izlemeyi özledim -Yağmurda yürümeyi özledim -Bi oyun oynarken zevk alabilmeyi özledim . . . Benim özlemlerim aptalcada olsa yazam dedim :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 -orta sonu özledim deli gibi uo oynardım -chemical'a sabahları SUUUS die bağırmayı özledim -kar yağdığında gecenin 1 inde evlere kar topu açıp adamı aşşağa indirmeyi özledim -frp ye aç olduğum merak ettim acaba nedir ki keşke oynasak dediğim ginleri özledim -bilg'in başına oturup 5-6 saat hiç durmadan bilg oynamayı çözledim(artı en fazla 10 dakka) -ilk çıktığım kızı özledim -matematiği özledim[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 İstanbul Yelken'de tekrar yelken yapmayı (4.70 - 4.20 - standart laser vs. ) Dsi'de tekrar küçük takımda olup Kutluhan ve Konuray ile tekrar lig maçlarına çıkmak ( antrenör Osman abi ) Erdek'te Koparan yaz kampına gidip deli gibi eğlenmek,hayatın dalgasını geçmek vs. vs. sonra Ned'in hatası olmamasına rağmen ÖZ HAYVAN medya yüzünden adam eşcinselliğe özendiriyor diye Koparan yönetiminin devlet tarafından 'Bre Zındıklar !' hesabı ağzına zçılması ve bunu televizyondan Erman Toroğlunun Show Tv'deki Karar Anı programının açılış konusu olarak izlemeyi ve o anda arkadaşla yaşadığımız dumur halini özledim.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugarea Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 balık tutmak[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 -aşık olmamayı başardığım günleri -büyüleri inandığım yaşları -oyun oynadığım günleri özledim :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster Gıcık [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Boşuna geçirdiğim zamanları[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 hazırlık okurken geçirdiğim sorumsuz eğlence ve sefa dolu dolu asi uçuk ve biraz da çocukça olan seneyi özlüorum ve hep özlicem..[signature][hline]Bornozlu Canavar The answer of the question, why we are melancholic.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar