Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Özledikleriniz...

MelancholY

Öne çıkan mesajlar

asla geri dönmeyecek olan geçmişi...
geçmiş gelicek olursa,herşey geri geliyor çünkü..Atari salonlarında harcadığım jetonları,miskette üttüğüm bilyaları isterim ben...Stallonenin Rockylerini,Devasa Köpek balığının katliamını,ilkokulda yaptığım muzurlukları...
Bir nebzede olsa,geri çevirebilsem diyorum zamanı.[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
[29.04.2002-29.04.2004]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Halfmumi, 07 Temmuz 2004 19:00 tarihinde demiş ki:
asla geri dönmeyecek olan geçmişi...
geçmiş gelicek olursa,herşey geri geliyor çünkü..Atari salonlarında harcadığım jetonları,miskette üttüğüm bilyaları isterim ben...Stallonenin Rockylerini,Devasa Köpek balığının katliamını,ilkokulda yaptığım muzurlukları...
Bir nebzede olsa,geri çevirebilsem diyorum zamanı.

her zaman keşke bilmem kaç yılında olsam dayımın daha hastalanmamış ve benim arkadaşlarımla gönlümce(delice) eğlendiim zamanlarda olsam diyorum (cümle düşük olabilir)

hep tanrıya diyorum şuyumu buyumu al o zamanlara geri döndür diye ama olmuyor :((([signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem
maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim
balkondan bebek sallayanları da sevmem
nameless13 demiş ki:
taklitlerimden sakının
Sosyal ağlarda paylaş

duygusal olmadığım zamanları özledim, küçüklüğümü özledim, matematiğin havuz problemlerinden ibaret olduğu zamanları özledim, ebeveynlerimin birbirlerini hala sevdikleri zamanları özledim, insanlara kendimi anlatmadan insanların beni anladıkları zamanı özledim, rol yapmaya gerek duymadığım zamanları özledim, sevginin saf olduğu zamanları özledim.[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki:
sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum...
Sosyal ağlarda paylaş

saymakla bitmez ama birkaç tane söyleyeyim ;
-kendimi özledim (eski haylaz çocuğu :) )
-aşık olduğum insanı özledim
-Denizde yüzmeyi özledim
-Karın yağmasını izlemeyi özledim
-Yağmurda yürümeyi özledim
-Bi oyun oynarken zevk alabilmeyi özledim
.
.
.
Benim özlemlerim aptalcada olsa yazam dedim :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Bense Ötesinde Bir Av Yaparım .
Adonis 1 lvl 32 Assasin
[Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

-orta sonu özledim deli gibi uo oynardım
-chemical'a sabahları SUUUS die bağırmayı özledim
-kar yağdığında gecenin 1 inde evlere kar topu açıp adamı aşşağa indirmeyi özledim
-frp ye aç olduğum merak ettim acaba nedir ki keşke oynasak dediğim ginleri özledim
-bilg'in başına oturup 5-6 saat hiç durmadan bilg oynamayı çözledim(artı en fazla 10 dakka)
-ilk çıktığım kızı özledim
-matematiği özledim[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Sosyal ağlarda paylaş

İstanbul Yelken'de tekrar yelken yapmayı (4.70 - 4.20 - standart laser vs. )

Dsi'de tekrar küçük takımda olup Kutluhan ve Konuray ile tekrar lig maçlarına çıkmak ( antrenör Osman abi )

Erdek'te Koparan yaz kampına gidip deli gibi eğlenmek,hayatın dalgasını geçmek vs. vs. sonra Ned'in hatası olmamasına rağmen ÖZ HAYVAN medya yüzünden adam eşcinselliğe özendiriyor diye Koparan yönetiminin devlet tarafından 'Bre Zındıklar !' hesabı ağzına zçılması ve bunu televizyondan Erman Toroğlunun Show Tv'deki Karar Anı programının açılış konusu olarak izlemeyi ve o anda arkadaşla yaşadığımız dumur halini özledim.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...