Buyse Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 daha bir kere kullandığım bir dvd ki bu wotlk dvdsi oluyor, 2. kez install etmeye çalıştığımda nasıl bozulur allah aşkına. tahtakaleden mi aldınız boş dvdyi nedir yani. üstünde cizik namına hiç bir şey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 allah belalarını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ooo geri geliyon demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 iade et ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 abi blizz kadar boktan müşteri hizmetleri olan bi firma daha görmedim o büyüklüktekilerden. ttnet ten bile daha reziller... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 wotlk çıktığında almıştım ta. ilk seferinde sorunsuz yüklemişti bi de. netten indiriyorum artık kaç gb olursa. onda da hata çıkarsa kırırım bu oyunu. said: The installer was unable to read the file "E:Installer Tome 2.mpq". This error may be caused by problems with the media or drive at E:--for example, a scratched or dirty CD-ROM/DVD-ROM, hard drive corruption, or a networking problem while downloading the installer. (The data being read was "MPQs-1FullInstallLKData#common-2.MPQITEMOBJECTCOMPONENTSHEADHelm_Leather_RaidDruid_B_01_BeM.m2", and the error code was 0.) If this problem persists, please contact Blizzard Technical Support. (Converter::Load) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 bu hatayı notebook'a kurmaya çalışırken de vermişti. destkop'dan harici ile copy/paste yaparak attık sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 hohlasaydın dvd'ye biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 hakkaten kolanya pamuk filan biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 a b v blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 bu olabiliyor evet, ilk wowda da olurdu, hdd ye kopyalayarak komple dvdyi/cdleri sorunu çözebilirsiniz. edik: yok yaw image falan gerek yok dvdyi komple bi foldera atıcan işte yada cdleri artık neyse, mpq dosyaları falan aynı folderda olcak vb , böle herhangi bi "dvd cd takın pls aa bozuk lan" diyemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ordan image mi alayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 oo süpermiş çok sağol valla. 5gb dosya dl etmekten kurtardın. hatalı bölgeyi de kopyaladı şu anda. ii gidiyor bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 aynı haatayı veriyor :( sorun bence blizzardın malak installer programında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 adam şizofren oldu bi yardım edin şuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 şimdi dvdden hddye herşeyi sorunsuz kopyaladıysa ama install esnasında o hata çıkıyorsa acayip bi durum o zaman, o dosyayı dvdden sorunsuz okuyorsa kurarken de okur çünkü. autorun vb doyaları zaten hep aynı dosya, 1er tane olsa yeterli, installer tome lar farklı bitek onların hepsi lazım. yok dvdden kopyalarken hata varsa; başka bi sürücü dene, writer falan varsa ordan dene kopyalamayı buda olmazsa dvdye bişi olmuş o zaman büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 tekrar kopyaladım. bu kez hata vermedi orada. gidiyor bakalım ileriye doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 yükledim sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 blizzardın yaptıgı her sey para icin oldu zaten. tekrar alın kâr edelim diye duzenlemislerdir cd i, nasıl calıstı hayret... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Ben de her halti bilgisayara atip kurdugumda duzelmisti basligi kilitliyorum abv blizz diyenleri de banladim gitti bbyes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar