Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SphereRevision'dan son haberler.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam arkadaşlar.
Sphere'dan sürekli takip ettiklerimi buraya yazıcam, yazıcaklarım sphere coderları tarafından verilmiş kesin bilgilerdir.

Efendim şimdi gelelim revision serisine, bildiğiniz gibi en son sphere 55 r4.0.1 serisi release edildi, bir çok özellik içeren bu sürümde, AoS ön plana çıkarıldı. Ve çokta güzel yenilikler yapıldı.

4.0.1 çıktıktan sonra yeni versiyon 4.0.2'nin çıkması planlanlanıyordu. Fakat sphere ekibi 4.0.1'de bir çok buldu ve bu buglarla yaklaşık 6-7 brezilyalı uo sunucusu hacklendi. sphere dev team'den furio ve ben olayı araştırdık. msn listemde olan eski bir injection yazarı arkadaş (nofear) bu kodu kendisinin yazdığını söyledi ve ayrıntıları bize anlattı. ve bir çok bug'un hala çalıştığını söyledi.

mevcut en büyük bug: bir playerın tüm seer komutlarını kullanabilmesi ve bu sayede .admin menüsüne dahi ulaşabilmeseydi. ve bu nedenle 4.0.2 versiyonunun çıkış tarihi biraz gecikecek gibi gözüküyor. ilginç olan ise, sphere'in aslında güvenlik bakımından 0 durumda olduğu. mevcut buglarla dünya üzerinde +15 katana gibi itemler bile spawnlayabilirsiniz.

arkadaş bug'u ilerleteceğini söylüyor, hiçbir bilgi vermiyor, bana vermiş olduğu tek bilgi: paket numarası.

yazmaya devam edeceğim...
faust @ sphereevo[signature][hline]faust @ noir
Mesaj tarihi:
Arkadaşım sanırım sen dünyadan habersiz yaşıyorsun?
Yeni türeyen bu bug geyiği bu gece oldu.Furio ve ben çocukla konuşup olayı çözmeye çalıştık.
Furio'yu başka birisi gibi gösterdik. Bug'un tam olarak ne olduğu çözülmedi. Zorm'a tüm bilgileri verdim. Paketler v.s.

Sphere evo denilen şey sphere evolution'dur.
zorm.dll diyorlar hani belki oradan bilirsin.

yeni sphere dev takımı o kanalda kalmışlar, o yüzden grubun adı sphereevo.[signature][hline]faust @ noir
Mesaj tarihi:
said:
Faust, 10 Temmuz 2004 10:48 tarihinde demiş ki:
Arkadaşım sanırım sen dünyadan habersiz yaşıyorsun?
Yeni türeyen bu bug geyiği bu gece oldu.Furio ve ben çocukla konuşup olayı çözmeye çalıştık.
Furio'yu başka birisi gibi gösterdik. Bug'un tam olarak ne olduğu çözülmedi. Zorm'a tüm bilgileri verdim. Paketler v.s.
[/b]

Ben sadece o geyiqle ilgili 55r Forumlarında açılan topicin açılış tarihine göre konuştum..
Posted: Thu Jun 24, 2004 6:27 pm Post subject: NEW TYPE OF INJECTION - ATTENTION !ITS SERIOUS !!!!! LOOK !!

said:

Sphere evo denilen şey sphere evolution'dur.
zorm.dll diyorlar hani belki oradan bilirsin.
yeni sphere dev takımı o kanalda kalmışlar, o yüzden grubun adı sphereevo.

iyice de g*rizekalıdan bellediniz bizi de..Sphere Evo ilk çıkacağında bi emu. olarak planlanmıştı..Sonra Revision serisi başlaınca bi de SphereServer buna destek verince bişeyler oldu ve SphereEvo askıya alındı..Sen "SphereEvo" deyince "Noir SphereEvo'yu mu kullanıo?" şeklinde düşündüm..
Bi ümit bekliyodum çünkü ilk planlanırken daha iyi NPC AI'leri vaad edilmişti..
http://sphereevo.sourceforge.net/

-->Bi de adam gibi bişey sorduk,böyle seviyesiz cevaplar verme..Ben "Seni ömer abime tokatlatırım" türünden sözlerden korkçak bi adam deilim.Adam gibi cevap ver..
Mesaj tarihi:
said:
Exptional larda asamble daki jmp gibi bir atlama yapıyordu scriptler arasında

tekrar tekrar söylüyorum, kendini kasman gerek yok.
asamble değil, assembly olacak.
exptional değil exception.[signature][hline]faust @ noir
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar kizmayin ama neden se ben bu spherelerin yeni cikanlarini sevmedim 55i ile 55z ( Zorm.Dll li ) olani güzel diğer lerini kurdum baktim baya garip hoşuma gitmedi siz siz olun 55i dejn vaz geçmeyin...!!!
Mesaj tarihi:
said:
Troil, 10 Temmuz 2004 11:56 tarihinde demiş ki:
faust toplumdan dışlanmışsın

dışlamakla alakası yok..Saygılı insana saygım sonsuzdur ama saygısızlığa da tahammülüm yoktur.İnsan sanal alemin arkasına saklanıp,saygısızlık yapmamalı..Ben bu forumda(daha doğrusu bütün forumlar için konuşuyorum) yapılan saygısızlıkların %90'ının reel'de yapılabileceğine inanmıyorum..Yani sen sıkıysa kendinden 10-15 yaş büyük birine "Senin dünyadan haberin yok bea","seni düdüklemişler(kandırmışlar)"gibisinden cümleler kur..
  • Yeni Oluştur...